Ulka, no ba! Z Ferajny :D Na koncercie kupiłam. Ale o naszywkach już zapomniałam, taka byłam podjarana.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 18:46, 01 Gru 2009
Nemzis Hej :D
Ulka95 Zespół nazywa się "Zabili mi zółwia"? :hahaha:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 18:46, 01 Gru 2009
Salamandra a który wzór? :mrgreen: Bo są dwa :mrgreen: I mam doniesienia w sprawie PRlive!! :mrgreen: Trasa będzie podana gdzieś w połowie grudnia Wiem że pierwszy dzień wiosny to PRlive u mnie w Wawie :twisted:
Nemezis a nic, łepek boli a co u Ciebie?
maybe_55, owszem.
Ja mogę Ci polecić jeszcze zespoły The Bill i
Spojler:
Nauka o gównie
Ula, dwa? Ja mam ten, gdzie z przodu jest logo znane z płyty, a z tyłu pistolet i napis Ferajna.
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Wto 18:50, 01 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 18:49, 01 Gru 2009
Salamandra:hahaha: Może za chwilę bo juz nie wyrabiam :P Jeszcze sobie Farben Lehre Posłucham, bo takie mają fajne pozytywne piosenki :) a potem zobaczymy 8)
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 18:54, 01 Gru 2009
Ulka95 Fajnie grają :mrgreen: Ładują we mnie pozytywna energię :]
Wto 18:55, 01 Gru 2009