"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 13:36, 18 Gru 2009
*bierze kryształ i przykłada go do nogi Ulki... korzystając ze swojej szybkiej regeneracji uzdrawia jej nogę. a kryształ wyrzuca bo już nie potrzebny*
Dodano 1 minut temu:
*bierze drugi większy i zwraca agawie życie*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 13:51, 18 Gru 2009
*wywraca się na plecy i śmiejąc w niebogłosy wymachuje nogami*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Pią 13:57, 18 Gru 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 14:00, 18 Gru 2009
agawa5Hej ;*
Wszystko mnie boli :( Dziś znowu się nagrałam na gitarze,ale było fajnie :) Wszyscy śpiewali, no może nie wszyscy, ale prawie cała klasa i normalnie extra ^^ Pan od muzyki zarządził, że mam grać na kuligu na akustyku z chłopakami o 3 lata starszymi ode mnie, a oni grają na elektrykach ^^ Fajniee :D Jestem w siódmym niebie i do tego zmęczona i jescze słucham Queen'u :P
Dodano 23 sekund temu:
Ulka95 hej ;* Co tam u Ciebie?
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 14:16, 18 Gru 2009
Pią 14:26, 18 Gru 2009