*odciąga fizykę od Ulki i sama ją (fizykę of course) zabija* :twisted:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 21:57, 29 Paź 2009
yy ja też nie kojarzę.... nawet tego odcinka nie kojarzę... chyba że to ten co prawie by samochód tatusia rozwalił ale nie pamiętam który sezon który odcinek
(qrka musze sobie zrobić powtórkę z House'a)
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 21:58, 29 Paź 2009
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Alex Kelly
Cohen walczy o Summer i dla zdobycia biletów dla Summer zatrudnia się w klubie gdzie poznaje Alex, barmankę z klubu, w której z czasem się zakochuje. Marissa poznaje Alex, z którą po jakimś czasie się wiąże, lecz nie na długo. Ryana zaczyna znowu coś łączyć z Marissą. Alex jest zła i postanawia się zemścić.
Zacytowane z wikipedii :)
Tylko ze nasza 13 była blondynką wtedy :D
Dodano 1 minut temu:
Czemu ona zawsze role biseksualnych dziewczyn dostaje?
Czemu ona zawsze role biseksualnych dziewczyn dostaje?
chyba nie zawsze... *idzie coś znaleźć*
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Czw 22:12, 29 Paź 2009, w całości zmieniany 2 razy
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 22:09, 29 Paź 2009
Czw 22:12, 29 Paź 2009
*pomaga Ulce zatłuc fizykę i chowa ją głęboko do ziemi żeby nie zatruwała nikomu życia*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Czw 22:12, 29 Paź 2009
Witajcie kochani. Normalnie brzydko się nie pożegnałam wcześniej, bo zgasło światło w domu... Włączyli dopiero na House'a - przynajmniej sobie odcinek z kicią śmierci obejrzałam :P.