Gdyby tu był jakiś nauczyciel to by powidział : Czytanie ze zrozumieniem! xD
Poddaję sie, nie mogę znaleźć, a już muszę lecieć xD
See you tommorow ; *
Ostatnio zmieniony przez Alan dnia Pią 23:00, 23 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Pią 22:56, 23 Paź 2009
Kalpana byłam przekonana że masz wszystkie odcinki na kompie i poprostu sama sobie znajdziesz :wink:
Raz to skoro Ty twierdzisz że stary jesteś to co ja mam powiedzieć? :lol: To co z tymi odwiedzinami z miotłą? Już możesz wyrazić swoje zÓe życzenia bo jest po 22
Kal, jak zwykle nie trafię, ale może to? http://www.youtube.com/watch?v=oCG1WMtxpsw
(co prawda mało tam jest tej sceny)
Mirela, ja nie wiem co bym chciał :twisted: No bo ja jestem stary, a Ty młoda
Jest tu jeszcze kto? Właśnie obejrzałam 6x06 i mam taki zaciesz z powodu Huddy, że chyba nie zasnę mimo zmęczenia :mrgreen:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 23:05, 23 Paź 2009
Ja też lecę. Pozacieszam sobie w łóżeczku, nareszcie swoim :mrgreen:
Dobranoc :* i do jutra, mam nadzieję :papapa:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 23:08, 23 Paź 2009