obejrzałam odcinek i od razu mam super humor :D
Teraz idę skończyć tą nieszczęsną recenzję i pouczyć się na francuski :D
Jeszcze wejdę :*
Wto 21:13, 20 Paź 2009
a szkoda bo film też zapowiada się świetnie... taki inteligentny w sumie
Ja już oglądałam i powiem, że jest bardzo dobry - nie genialny, rewelacyjny, ale bardzo dobry. Ten film w ryzach trzymają dwie główne postacie i muzyka. Ale historia jest ciekawa, głęboka i niesamowita, bo w końcu oparta na faktach.
Caellion napisał:
btw a mniejsze zło nie jest o K.K.Baczyńskim?
Hmm... mam przed sobą wycinek z gazety o Soliście i obok jest notka o Mniejszym źle: Film jest swobodną adaptacją książki Janusza Andermana "Cały czas". Wartko opowiedziana historia pokazująca zarówno walkę z systemem, jak i życie z ostatnich lat PRL-u.
A chciałam :D. Mam wieści o Sherlocku :). Dziś pojawił się nowy trailer telewizyjny. Jest zbudowany praktycznie na tym samym, co widzieliśmy w zwiastunach kinowych, ale jest parę nowych scen i Rachel McAdams ma lepsze ujęcia, niż w tym gorsecie xD. Jest trochę skrzypiec i trochę psa... a z resztą sam zobaczysz ;).
Ja powiem, że moją największą pasją jest kino, więc mocno siedzę czy to w nowościach, czy starociach ;). Staram się być na bieżąco i nawet jeśli jakiegoś filmu nie oglądałam, to zawsze kojarzę go z tytułu i mniej więcej z fabuły lub obsady :P.
Jude Law <333
Czy Rachel czasem nie grała w "Pamiętniku"?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ja lubię roberta downeya jr. (wczoraj nawet Iron Mana oglądałem:P)
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 21:30, 20 Paź 2009
dla mnie Iron Man ma za długi początek, jakby tak trochę więcej akcji było to byłby idealny... już się nie mogę doczekać Iron Mana 2 ale to niestety dopiero 2010.
Downeya lubię od czasu "Ally McBeal" grał tam fajnego psychoterapeutę
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 21:38, 20 Paź 2009