Jak masz ochotę to się śmiej, mi to zwisa szczerze mówiąc ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 13:33, 10 Lis 2009
zabicia Lucasa, przywrócenia Cuddy na ziemię, ponownej terapii dla House'a, bo znowu się przejechał i może mieć problem z wiarą w prawdziwe szczęście i zamknięcia gdzieś Lydii, która ma się pojawić.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 13:35, 10 Lis 2009
Po prostu zawsze mnie śmieszy jak ludzie tak przeżywają wydarzenia z seriali ;] A tu takich ludzi jest masa :D
Mam na dzieje że nie bierzecie tego do siebie ludki ??
Mam na dzieje że nie bierzecie tego do siebie ludki
Jak już mówiłam - zwisa mi to :twisted:
Wto 13:38, 10 Lis 2009
Dzien dobry kochani :*
Strasznie dawno mnie nie bylo (3 dni :lol: ) ale dzis moi rodzice zalatwiaja neta :jupi: zaraz obejrze nowego House'a bo kolezanka wziela lapcia do szkoly, juz sie boje odcinka :P
Uciekam, milego dnia i do napisania jak juz bede miec neta :*
Tesknie za forum :?
Wto 13:39, 10 Lis 2009
Witajcie kochani :D. Spać w nocy nie mogłam, bo się naczytałam pierdół o Batmanie xD. Ludzie, dlaczego ja całe życie myślałam, że to komiks dla dzieci? Przecież niektóre rzeczy to tam są przerażające wręcz! :P
A Junius, co do Twojego planu jestem jak najbardziej za!
Korn, ze mnie już tyle osób drwiło, że tak przeżywam wydarzenia z House'a, że jak ktoś coś teraz do mnie mówi na ten temat, to po mnie to po prostu spływa :P
uczynienie Lydii panią Wilson nr 4 (gdyby przedtem jej mąż gdzieś się ulotnił)
zwabienie Lucasa do Polski i zrobienie z niego ofiary dla Wielkiego TuS'ina :twisted:
Ostatnio zmieniony przez BluePoliceBox dnia Wto 13:43, 10 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 13:41, 10 Lis 2009
nimfka kochanie, dawno Cię nie widziałam! :-( I miss you. Miłego oglądania :*
Wto 13:41, 10 Lis 2009
agawa5 yes, yes, yes :twisted: zgadzam się na ten plan.
Na mnie też wyśmiewanie żadnego wrażenia nie robi. Moja sprawa w czym siedzę. Zresztą kto tego nie czuje - nie zrozumie nigdy. Już dawno do takiego wniosku doszłam :]
Zaraz wrócę. Muszę przenieść kilka cudownych Huddy zdjęć z odcinka na mojego zÓego laptopa.
Wto 13:44, 10 Lis 2009