_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 22:53, 14 Sie 2009
Ja właśnie też tak myślałam, ze wydawalo mi się to nieprawdopodobne, że mogli ich ot tak sprzątnąć.. :(
Carterowi kasy zabrakło i musiał aktorów powywalać żeby mniejszy budżet był :lol: trzeba było skończyć serial na 7 sezonie i zrobić porządną 2 kinówkę, a nie takiego gniota :?
jeanne napisał:
Arroch ten tekst o ciemności był zupełnie bez sensu. Ja go wcale nie zrozumiałam :lol: Że niby mogą uciekać od ciemnosci, ale ona i tak ich znajdzie, ale mogą próbować? Hę?
no właśnie ja też nie załapałam :roll: chyba, że jako "ciemność" rozumieją te wszystkie paranormalne zjawiska z FBI i tak dalej? Jeśli tak to jakieś dziwne skojarzenia mają :roll:
Gorm ten generał, a tytuł filmu związany z mostem, którego bronili w Arnhem
Pią 22:54, 14 Sie 2009
Pią 22:56, 14 Sie 2009
Arroch dokładnie! 7 sezon i tyle! Ew. porwanie Muldera żeby zakończyć jakoś ten "krąg" porwanych. Ale to można było też zrobić w kinówce :/ Ale nie, bo przecież kasa za 2 sezony była ważniejsza :sciana:
Nawet jeśli to właśnie te zjawiska, to czy to czasem nie Scully przyniosła Mulderowi tą sprawę? To nie ona go nakłaniała do wziecia jej? :roll: W ogóle oni wyglądali tak jakby się unikali, a mieszakali z sobą przez kilka dni. Tacy nienaturalnie spięci :/
Pią 22:59, 14 Sie 2009
towarzystwo się wykrusza, dobranoc idącym spać, za niedługo kończymy grę...
Pią 23:00, 14 Sie 2009