ann och :D jestem zaintygowana... czyżby w tych godzinach działała ForSwatka ?? :)
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Czw 18:08, 20 Sie 2009
Ale mogę wyswatać ich jak najbardziej:) Zajmę się tym jak przyjdzie How już ja jakąś z nimi podyskutuję i dam mu nieco do zrozumienia. W sumie to nie odkręcaj się , bo ja dla Ciebie też mam Panią ! :twisted: ( tak, ToArku to do Ciebie)
ann póki co masz dużo innych osób do wyswatania, o!
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 18:10, 20 Sie 2009
ToAr chodzi o to, że Shee zaczęła tańczyc na stole, potem dołaczyła do niej ann, ale Raz3r powiedział, ze chce zjeść na tym stole kolację i zabrał im stół, ale w jakiś magiczny sposób one nadal na nim tańczą :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Czw 18:11, 20 Sie 2009
jestem zaintygowana... czyżby w tych godzinach działała ForSwatka zapytajnik Smile
Kochanie ja ostatnio na Draca i hattrick działałam w porach rannych ale dopiero wieczorem zostało oficjalnie ogłoszone . A jak mam swatać Ulkę i Howa to muszę w porach nocnych - nie dość że o tej porze są upici to jeszcze How jest obecny ! :wink:
Howling_Mad ja CIę widziałam :D i nawet się z Tobą przywitałam :D
Czw 18:12, 20 Sie 2009
Bo my sobie kulturalnie z ann tańczymy na stole, a tu przychodzi Raz3r i nam go zabiera :twisted:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ann póki co masz dużo innych osób do wyswatania, o!
Na przykład ? Kogo masz na myśli ? :twisted:
Howling_Mad napisał:
My jesteśmy już forumową parą, i nie zamierzamy się małżowić!wykrzyknikwykrzyknik!
Ależ wy jesteście uparci ! Ja nie mogę.. przecież Małże to zabawa ! Ludzie kochani *trzyma się za głowę* A romansować po nocach to możecie ? Czułe słowka na PW też ? Małży muszą być i koniec KROPKA !
ann jeżeli chodzi o zestaw Ulcia + drinki = upicie to nie musisz czekać do wieczora :D :D :D ale How rzeczywiście pojawia się dosyć późno :)
Czw 18:14, 20 Sie 2009