[H]ouse, skąd ja to znam...
ann, my wogóle z Draco musimy na jakieś korepetycje do Ciebie się zgłosić, bo ogarnia nas niewiedza w sprawach małzowin. :wink:
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 20:29, 17 Sie 2009
tylko jedwabne i adamaszkowe. Szlachta miała też ze zwykłej wełny ciuchy użytkowe, a jeśli o to chodzi to się można zmieścić w niedużej kwocie. Chyba, że od początku chcesz władować parę tysięcy żeby być super-ekstra-ultra fajnym
Ja naprawdę szczerze sie nie znam ale przypuszczam, że samo umundurowanie żołnieża z kampani wrześniowej wyszło by taniej niż takiego szlachcica :wink:
hattrick no nie wiem :D trzaba wszystko zorganizowac :D jutro zamawiam kosmetyczke i fryzjera, myslę, że Ty też powinnaś :D jest tyle do zrobienia :D trzeba zebrać zespół The Weseloumilaczy, zarezerwować RwT, umówić się z Sysią w sprawie jedzenia...
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
ann, my wogóle z Draco musimy na jakieś korepetycje do Ciebie się zgłosić, bo ogarnia nas niewiedza w sprawach małzowin. Wink
Nie ma sprawy ! Tylko jak ustalacie z tymi imprezami ! Na pewno nie chcecie zrobić w Piątek - Panieńskiego , w Sobotę - Kawalerskiego a w niedzielę - Małżowin ? Uważam to za najlepsze rozwiązanie ! Ale to już Wasza decyzja :wink: Jutro możecie się do mnie zgłosić na gg, zrobimy wspólną konferencję ! :mrgreen: Macie do zaproponowania jakieś godziny na Konferencję w sprawie Małżowin:) ?