Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 721, 722, 723 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hattrick, będziemy tęsknić!

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 9:07, 08 Sie 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

15 latka ma obsieje na punkcie faceta, ktory ma 25 lat i w tym momencie jestem bombardowana na gg informacjami na ten temat choc moje zainteresowanie jest nikle tym problem jednakże zdziwona jestem ta sytuacja....

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Sob 9:10, 08 Sie 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

hattrick to nie na tak długo ! Przynajmniej tyle :* Trzymaj się cieplutko , baw się dobrze i wracaj do nas szybko i bezpiecznie *rzuca się na pożegnanie *

PostWysłany: Sob 9:12, 08 Sie 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

hattrick, będziemy tęsknić!

PostWysłany: Sob 9:12, 08 Sie 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marguerite, kiedyś moja koleżanka, mając 15 lat, zakochała się w naszym nauczycielu wychowania fizycznego. Tak bardzo ją poniosło, że wynikła z tego wielka awantura. Koniec końców pośrednim tego skutkiem rozpadło się małżeństwo naszego włefisty (a warto wspomnieć, że był żonaty z naszą polonistką!).

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 9:13, 08 Sie 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

*próbuje złapać rzucającą sie na nią ann, a ponieważ jeszcze nie jadła śniadania i jest słaba, upada z ann na podłogę, wpadając w nieopanowany śmiech*
Marguerite, ja na szczęsciem nie mam takich znajomych. Aprzynajmniej nie utrzymuję z takimi kontaktu.

PostWysłany: Sob 9:15, 08 Sie 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

Shitzunewiesz ale poznac kogos albo choc widziec osobiscie...a tu jest tak,ze ta dziewczyna podobno go na oczy nie widziala, za bardzo nie wiem bo za nic w swiecie nie rozumiem tego co do mnie pisza
no ale twoja kolezanka zaszala,ze doszlo do rozwodu...

Dodano 2 minut temu:

hattrick,najlepsze w tym jest to ze nie mam zielonego pojecia o co w tej aferze chodzi...
*prztula na pozegnanie hattricki dyskretnie sciera lezke *

PostWysłany: Sob 9:18, 08 Sie 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marguerite czy ona do Ciebie piszę na gg ? Ta dziewczyna ? Może ją zablokuj , tak dla spokoju .

* otrzepuję hattrick i siebie , pomaga jej wstać , podając jej pyszne śniadanie składające się z jajeczniczki , bułki z serem i szynką oraz z herbatą *

PostWysłany: Sob 9:20, 08 Sie 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marguerite, nikogo nie obrażając, ale dla mnie to jest jakieś chore...
*zabiera się do śniadanka przygotowanego prze ann, patrząc na nią wdzięcznym wzrokiem*
*robi misia z Marg, podając jej chusteczkę*

PostWysłany: Sob 9:23, 08 Sie 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

annnie akurat nie ona,a dziewczyna, ktora zna ta sytuacje a ja tylko przytakuje bo autentycznie zadnej reakcji we mnie to nie wywoalo oprocz jakiegos zniesmaczenia... ale dosc o mnie :) opowiadacie co u Was :D

Dodano 3 minut temu:

hattrick ja sobie dalam spokoj mam wystarczajaco duzo swoich problemow... a ogolnie to napisalam na forum bo jakos mnie to zniesmaczylo...
*bierze chusteczkę i wyciera sobie ocza *

PostWysłany: Sob 9:26, 08 Sie 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Biegnę już, bo krzyczą na mnie. Pa, pa! Powiedźcie Raz3r, że ma świetne ubranko.
*przytula wszystkih po kolei*

hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Marguerite, wiadomości z frontu: chyba będę musiała sama sobie zrobić śniadanie :D

Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Marguerite mam takie same zdanie co Wy na ten temat. Jak dziewczyna może wierzyć w jakąś miłość z mężczyzną którego nie widziała "na żywo " ? To jest chore . Można się zauroczyć w jego charakterze, jak się z nim pisze.. ale od razu miłość ?!
To trochę inna historia ale też związana jak internet czasem jest niebezpieczny . Razem z moimi koleżankami z klasy miałyśmy konta na fotce , kiedyś jakiś stary dziad (dosłownie) napisał mi na prywatnej jaka jestem piękna i czy mogę podac mój adres zamieszkania . Od razu go zablokowałam . Kilka dni później w szkole moja koleżanka mówi że ten gościu jest w więzieniu bo zgwałcił jedną dziewczynę w naszym wieku . Gdybym była taka głupia jak ona .. byłoby już po mnie.

Hattriczku i jak ? Dobre ?

PostWysłany: Sob 9:28, 08 Sie 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune ojj czyli niedobra siostra sie nie kwapi do dożywienia Ciebie ?

PostWysłany: Sob 9:28, 08 Sie 2009
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hattriczku *rzuca się na szyję * . Przekażemy i trzymaj się cieplutko *łezka tęsknoty spłynęła po policzku* . Baw się dobrzee ! :zakochany:

PostWysłany: Sob 9:30, 08 Sie 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 721, 722, 723 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 722 z 1000

Skocz do: