|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 494, 495, 496 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Lupus napisał: | Co gorsze nie wiem, który to sezon. House nie ma zespołu i Cuddy pomaga mu w diagnozie. A Willson schował mu gitarę.
Pozdrawiam Tych, co tu jeszcze zaglądają |
4x01 ;) W wyniku zawalenia się tego budynku pacjentka była tak poszkodowana, że pomylono ją z inną zmarłą podczas tego wypadku kobietą co doprowadziło do trudności w jej wyleczeniu. Z tego co pamietam, to tak właśnie było :)
Cytat: | Jedyny facet, który jeszcze tu zagląda, to Lesio, ale może akurat Kamila nie jest w jego typie. Za to w moim bardzo Aż grzeszne myśli nachodzą |
Faceci zawsze tu byli w mniejszości i chyba faktycznie jestem jedynym który tu teraz troszkę egzystuje :) No ale wracając do głównego tematu akurat ta kobieta mnie zdecydowanie nie pociąga i nawet nie wiem kto to jest. Nie wiem czy mam się wstydzić takiej nie wiedzy ale taka jest prawda :)
|
|
Wto 23:41, 30 Kwi 2013 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Powodzenia fellow maturzystom życzę! :D
|
|
Pon 21:39, 06 Maj 2013 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Powodzenia fellow maturzystom życzę! :D |
Dziekujemy!
Wiedzialam, że tak będzie, że przed maturami nic się nie będę uczyć. Otworzyłam książkę do angielskiego teraz, to stwierdziłam, że muszę koniecznie posegregować zdjęcia na komputerze :D
|
|
Wysłany:
Sro 22:10, 08 Maj 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Powodzenia fellow maturzystom życzę! |
Jej ktoś o nas pamiętał :)
Cytat: | tworzyłam książkę do angielskiego teraz, to stwierdziłam, że muszę koniecznie posegregować zdjęcia na komputerze |
Ja nawet nie otwarłam, mimo, że miałam taki zamiar. Ale po raz pierwszy musiałam wykreślać tyle zdań w moim liście, bo miałam za dużo słów. Jestem ciekawa miny egzaminatora, który będzie czytał o tym, że mój klub zajmuję się grami online, że trenujemy do światowych turniejów :)
|
|
Czw 10:56, 09 Maj 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jej ktoś o nas pamiętał Smile |
Ja też o Was pamiętam od początku tygodnia, jak tylko się dowiedziałam, że już się matury zaczęły :) Przysięgam! Tylko jakoś nie mam czasu ostatnio ani weny do otworzenia laptopa :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 20:13, 09 Maj 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Ja nawet nie otwarłam, mimo, że miałam taki zamiar. Ale po raz pierwszy musiałam wykreślać tyle zdań w moim liście, bo miałam za dużo słów. Jestem ciekawa miny egzaminatora, który będzie czytał o tym, że mój klub zajmuję się grami online, że trenujemy do światowych turniejów Smile |
Jedyny klub, który mi siedział w głowie to "klub szalonych dziewic" :shock:
Ale już za mną, teraz trzeba się skupić na chemii, a ja tak siły nie mam :(
|
|
Sob 11:04, 11 Maj 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja też o Was pamiętam od początku tygodnia, jak tylko się dowiedziałam, że już się matury zaczęły Przysięgam! |
Wierzę :)
Cytat: | Jedyny klub, który mi siedział w głowie to "klub szalonych dziewic" |
Egzaminator miałby ubaw :)
Cytat: | Ale już za mną, teraz trzeba się skupić na chemii, a ja tak siły nie mam |
Ja też. Siedzę nad tą chemią ostatnio wciąż. Już mi się zmydlenie tłuszczy i inne reakcje śniły przed maturą z polskiego ;(
I choć wiem, że nie powinnam tak myśleć i że przez stres już matmę spieprzyłam to ten tydzień kojarzy mi się ze zbliżającą się klęską. I w tym tygodniu mam też oba ustne, a Ty?
|
|
Sob 13:19, 11 Maj 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moja współlokatorka pojechała dziś właśnie do domu na calutki tydzień, bo też czeka ją biologia i chemia-podwyższa wynik w celu dostania się na medycynę lub weterynarię. Nie obchodzi ją nawet to, że całe cztery lata studiów były bez sensu. Trzymać kciuki :D
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 16:16, 11 Maj 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Nie obchodzi ją nawet to, że całe cztery lata studiów były bez sensu. |
Dlaczego bez sensu? Ma tytuł licencjata, więc co najwyżej straci rok magisterki :) W razie, gdyby znudziło jej się bycie lekarzem, będzie miała jakąś alternatywę :D Dziewczyna ma ambitny cel i uparcie do niego dąży. Ja tam trzymam za nią kciuki :)
|
|
Wysłany:
Sob 19:04, 11 Maj 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bez sensu, bo ma nieciekawą sytuację materialną i jej rodzice ją utrzymywali, a teraz okazuje się, że ona od zawsze wiedziała, że jest ścisłowcem i popełniła błąd. A dużo ten błąd kosztował :) Poza tym wykorzystuje punkty ECTS, co skutkuje tym, że będzie musiała opłacać jeden semestr medycyny (bo jest dodatkowy pakiet, którzy wykorzystała zaliczając semestr zimowy-jeśli przystąpi do sesji letniej, to wykorzystuje już nadprogramowe punkty). Jeśli nie dostanie się w tym roku i skończy magisterkę, to będzie musiała opłacać trzy...Nie powinna była w ogóle zaczynać II stopnia.
Dodano 59 minut temu:
Czy jest tu jakiś student psychologii i mógłby mnie oświecić? Chodzi mi o eksperymenty przeprowadzone przez Dolińskiego i Nawrata (gwizdek->pieszy->kwestionariusz, ulotka zamiast mandatu za wycieraczką->kwestionariusz, dobry i zły policjant). Czy ten ostatni odnosi się do wspomnień więźniów obozów stalinowskich, czy ta wersja Dolińskiego i Nawrata jest współczesna i tylko nawiązuje do starszego, związanego z więźniami?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 20:13, 11 Maj 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja też. Siedzę nad tą chemią ostatnio wciąż. Już mi się zmydlenie tłuszczy i inne reakcje śniły przed maturą z polskiego ;(
I choć wiem, że nie powinnam tak myśleć i że przez stres już matmę spieprzyłam to ten tydzień kojarzy mi się ze zbliżającą się klęską. I w tym tygodniu mam też oba ustne, a Ty? |
Ja ustne mam 22-23, ale jak słucham jakie pytania mieli znajomi to odechciewa mi się iścia... a chemie olałam teraz sikiem prostym, zajęłam się... w sumie niczym. Nic się nie ucze - > nic nie umiem. Prosta sprawa. Najwyżej poprawka za rok...
Cytat: | Moja współlokatorka pojechała dziś właśnie do domu na calutki tydzień, bo też czeka ją biologia i chemia-podwyższa wynik w celu dostania się na medycynę lub weterynarię. |
Podziwiam!
|
|
Wysłany:
Sob 20:38, 11 Maj 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ktoś zapoda melisę czy coś na uspokojenie? Bo leku na głupotę nie ma :(
Juniuś napisał: | Moja współlokatorka pojechała dziś właśnie do domu na calutki tydzień, bo też czeka ją biologia i chemia-podwyższa wynik w celu dostania się na medycynę lub weterynarię. Nie obchodzi ją nawet to, że całe cztery lata studiów były bez sensu. Trzymać kciuki |
Nie będę mogła trzymać fizycznie, ale psychicznie będę!
Cytat: | Ja ustne mam 22-23, ale jak słucham jakie pytania mieli znajomi to odechciewa mi się iścia... a chemie olałam teraz sikiem prostym, zajęłam się... w sumie niczym. Nic się nie ucze - > nic nie umiem. Prosta sprawa. Najwyżej poprawka za rok... |
Ja spanikuję na ustnym angolu, te pytania mnie powalają. A polski w czwartek, a moja praca napisana w połowie, nie mówiąc już o jej nauce na pamięć.
|
|
Sob 22:31, 11 Maj 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Ja spanikuję na ustnym angolu, te pytania mnie powalają. A polski w czwartek, a moja praca napisana w połowie, nie mówiąc już o jej nauce na pamięć.
|
Ja na polskim... W ogóle nie umiem nic na fizyke, tak odpusciłam sobie ten przedmiot, jak zrezygnowałam w sumie z WUM-u... W sumie, chyba i tak nie napisałabym na 100%, więc...
|
|
Nie 0:37, 12 Maj 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A polski w czwartek, a moja praca napisana w połowie, nie mówiąc już o jej nauce na pamięć. |
I tak będziesz pewnie dużo improwizować, nie ma co kuć jej na pamięć :-) Ja się bardzo w mojej orientowałam, a kiedy przyszło co do czego... Całkowicie ominęłam Treny J. Kochanowskiego, to chyba z nerwów :mrgreen: Na całe szczęście coś mi zaczęło świtać w głowie i kiedy spojrzałam na plan pracy, to już wiedziałam, co jest nie tak. A już chciałam konspektu ze sobą nie zabierać... :P
|
|
Wysłany:
Nie 9:19, 12 Maj 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kompletnie mi to odstaje od mózgu - zdawałam jeszcze starą, na którą szło się tylko na żywioł :D
Juniuś napisał: | Bez sensu, bo ma nieciekawą sytuację materialną i jej rodzice ją utrzymywali, a teraz okazuje się, że ona od zawsze wiedziała, że jest ścisłowcem i popełniła błąd. A dużo ten błąd kosztował Smile |
Spoko, myślę, że nie będą jedynymi, którzy płacili za "błąd" swojej pociechy :wink: Nawet, jeśli płacą za coś, co dziecko wybrało świadomie i zgodnie z oczekiwaniami, to i tak niekoniecznie zaprocentuje to lepszym startem w życie :) Żyjemy w bezlitosnych czasach.
|
|
Wysłany:
Nie 15:43, 12 Maj 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 494, 495, 496 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 495 z 552 |
|