Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 494, 495, 496 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lupus napisał:
Co gorsze nie wiem, który to sezon. House nie ma zespołu i Cuddy pomaga mu w diagnozie. A Willson schował mu gitarę.
Pozdrawiam Tych, co tu jeszcze zaglądają

4x01 ;) W wyniku zawalenia się tego budynku pacjentka była tak poszkodowana, że pomylono ją z inną zmarłą podczas tego wypadku kobietą co doprowadziło do trudności w jej wyleczeniu. Z tego co pamietam, to tak właśnie było :)

Cytat:
Jedyny facet, który jeszcze tu zagląda, to Lesio, ale może akurat Kamila nie jest w jego typie. Za to w moim bardzo Aż grzeszne myśli nachodzą

Faceci zawsze tu byli w mniejszości i chyba faktycznie jestem jedynym który tu teraz troszkę egzystuje :) No ale wracając do głównego tematu akurat ta kobieta mnie zdecydowanie nie pociąga i nawet nie wiem kto to jest. Nie wiem czy mam się wstydzić takiej nie wiedzy ale taka jest prawda :)

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Wto 23:41, 30 Kwi 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Powodzenia fellow maturzystom życzę! :D

PostWysłany: Pon 21:39, 06 Maj 2013
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

DOMA napisał:
Powodzenia fellow maturzystom życzę! :D

Dziekujemy!

Wiedzialam, że tak będzie, że przed maturami nic się nie będę uczyć. Otworzyłam książkę do angielskiego teraz, to stwierdziłam, że muszę koniecznie posegregować zdjęcia na komputerze :D

PostWysłany: Sro 22:10, 08 Maj 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Powodzenia fellow maturzystom życzę!

Jej ktoś o nas pamiętał :)

Cytat:
tworzyłam książkę do angielskiego teraz, to stwierdziłam, że muszę koniecznie posegregować zdjęcia na komputerze

Ja nawet nie otwarłam, mimo, że miałam taki zamiar. Ale po raz pierwszy musiałam wykreślać tyle zdań w moim liście, bo miałam za dużo słów. Jestem ciekawa miny egzaminatora, który będzie czytał o tym, że mój klub zajmuję się grami online, że trenujemy do światowych turniejów :)

PostWysłany: Czw 10:56, 09 Maj 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
Jej ktoś o nas pamiętał Smile

Ja też o Was pamiętam od początku tygodnia, jak tylko się dowiedziałam, że już się matury zaczęły :) Przysięgam! Tylko jakoś nie mam czasu ostatnio ani weny do otworzenia laptopa :roll:

PostWysłany: Czw 20:13, 09 Maj 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Ja nawet nie otwarłam, mimo, że miałam taki zamiar. Ale po raz pierwszy musiałam wykreślać tyle zdań w moim liście, bo miałam za dużo słów. Jestem ciekawa miny egzaminatora, który będzie czytał o tym, że mój klub zajmuję się grami online, że trenujemy do światowych turniejów Smile

Jedyny klub, który mi siedział w głowie to "klub szalonych dziewic" :shock:
Ale już za mną, teraz trzeba się skupić na chemii, a ja tak siły nie mam :(

PostWysłany: Sob 11:04, 11 Maj 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Ja też o Was pamiętam od początku tygodnia, jak tylko się dowiedziałam, że już się matury zaczęły Przysięgam!

Wierzę :)

Cytat:
Jedyny klub, który mi siedział w głowie to "klub szalonych dziewic"

Egzaminator miałby ubaw :)

Cytat:
Ale już za mną, teraz trzeba się skupić na chemii, a ja tak siły nie mam

Ja też. Siedzę nad tą chemią ostatnio wciąż. Już mi się zmydlenie tłuszczy i inne reakcje śniły przed maturą z polskiego ;(
I choć wiem, że nie powinnam tak myśleć i że przez stres już matmę spieprzyłam to ten tydzień kojarzy mi się ze zbliżającą się klęską. I w tym tygodniu mam też oba ustne, a Ty?

PostWysłany: Sob 13:19, 11 Maj 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Moja współlokatorka pojechała dziś właśnie do domu na calutki tydzień, bo też czeka ją biologia i chemia-podwyższa wynik w celu dostania się na medycynę lub weterynarię. Nie obchodzi ją nawet to, że całe cztery lata studiów były bez sensu. Trzymać kciuki :D

PostWysłany: Sob 16:16, 11 Maj 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Juniuś napisał:
Nie obchodzi ją nawet to, że całe cztery lata studiów były bez sensu.

Dlaczego bez sensu? Ma tytuł licencjata, więc co najwyżej straci rok magisterki :) W razie, gdyby znudziło jej się bycie lekarzem, będzie miała jakąś alternatywę :D Dziewczyna ma ambitny cel i uparcie do niego dąży. Ja tam trzymam za nią kciuki :)

PostWysłany: Sob 19:04, 11 Maj 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Bez sensu, bo ma nieciekawą sytuację materialną i jej rodzice ją utrzymywali, a teraz okazuje się, że ona od zawsze wiedziała, że jest ścisłowcem i popełniła błąd. A dużo ten błąd kosztował :) Poza tym wykorzystuje punkty ECTS, co skutkuje tym, że będzie musiała opłacać jeden semestr medycyny (bo jest dodatkowy pakiet, którzy wykorzystała zaliczając semestr zimowy-jeśli przystąpi do sesji letniej, to wykorzystuje już nadprogramowe punkty). Jeśli nie dostanie się w tym roku i skończy magisterkę, to będzie musiała opłacać trzy...Nie powinna była w ogóle zaczynać II stopnia.

Dodano 59 minut temu:

Czy jest tu jakiś student psychologii i mógłby mnie oświecić? Chodzi mi o eksperymenty przeprowadzone przez Dolińskiego i Nawrata (gwizdek->pieszy->kwestionariusz, ulotka zamiast mandatu za wycieraczką->kwestionariusz, dobry i zły policjant). Czy ten ostatni odnosi się do wspomnień więźniów obozów stalinowskich, czy ta wersja Dolińskiego i Nawrata jest współczesna i tylko nawiązuje do starszego, związanego z więźniami?

PostWysłany: Sob 20:13, 11 Maj 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
Ja też. Siedzę nad tą chemią ostatnio wciąż. Już mi się zmydlenie tłuszczy i inne reakcje śniły przed maturą z polskiego ;(
I choć wiem, że nie powinnam tak myśleć i że przez stres już matmę spieprzyłam to ten tydzień kojarzy mi się ze zbliżającą się klęską. I w tym tygodniu mam też oba ustne, a Ty?

Ja ustne mam 22-23, ale jak słucham jakie pytania mieli znajomi to odechciewa mi się iścia... a chemie olałam teraz sikiem prostym, zajęłam się... w sumie niczym. Nic się nie ucze - > nic nie umiem. Prosta sprawa. Najwyżej poprawka za rok...

Cytat:
Moja współlokatorka pojechała dziś właśnie do domu na calutki tydzień, bo też czeka ją biologia i chemia-podwyższa wynik w celu dostania się na medycynę lub weterynarię.

Podziwiam!

PostWysłany: Sob 20:38, 11 Maj 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ktoś zapoda melisę czy coś na uspokojenie? Bo leku na głupotę nie ma :(

Juniuś napisał:
Moja współlokatorka pojechała dziś właśnie do domu na calutki tydzień, bo też czeka ją biologia i chemia-podwyższa wynik w celu dostania się na medycynę lub weterynarię. Nie obchodzi ją nawet to, że całe cztery lata studiów były bez sensu. Trzymać kciuki

Nie będę mogła trzymać fizycznie, ale psychicznie będę!

Cytat:
Ja ustne mam 22-23, ale jak słucham jakie pytania mieli znajomi to odechciewa mi się iścia... a chemie olałam teraz sikiem prostym, zajęłam się... w sumie niczym. Nic się nie ucze - > nic nie umiem. Prosta sprawa. Najwyżej poprawka za rok...

Ja spanikuję na ustnym angolu, te pytania mnie powalają. A polski w czwartek, a moja praca napisana w połowie, nie mówiąc już o jej nauce na pamięć.

PostWysłany: Sob 22:31, 11 Maj 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja spanikuję na ustnym angolu, te pytania mnie powalają. A polski w czwartek, a moja praca napisana w połowie, nie mówiąc już o jej nauce na pamięć.

Ja na polskim... W ogóle nie umiem nic na fizyke, tak odpusciłam sobie ten przedmiot, jak zrezygnowałam w sumie z WUM-u... W sumie, chyba i tak nie napisałabym na 100%, więc...

PostWysłany: Nie 0:37, 12 Maj 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
A polski w czwartek, a moja praca napisana w połowie, nie mówiąc już o jej nauce na pamięć.

I tak będziesz pewnie dużo improwizować, nie ma co kuć jej na pamięć :-) Ja się bardzo w mojej orientowałam, a kiedy przyszło co do czego... Całkowicie ominęłam Treny J. Kochanowskiego, to chyba z nerwów :mrgreen: Na całe szczęście coś mi zaczęło świtać w głowie i kiedy spojrzałam na plan pracy, to już wiedziałam, co jest nie tak. A już chciałam konspektu ze sobą nie zabierać... :P

PostWysłany: Nie 9:19, 12 Maj 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Kompletnie mi to odstaje od mózgu - zdawałam jeszcze starą, na którą szło się tylko na żywioł :D

Juniuś napisał:
Bez sensu, bo ma nieciekawą sytuację materialną i jej rodzice ją utrzymywali, a teraz okazuje się, że ona od zawsze wiedziała, że jest ścisłowcem i popełniła błąd. A dużo ten błąd kosztował Smile

Spoko, myślę, że nie będą jedynymi, którzy płacili za "błąd" swojej pociechy :wink: Nawet, jeśli płacą za coś, co dziecko wybrało świadomie i zgodnie z oczekiwaniami, to i tak niekoniecznie zaprocentuje to lepszym startem w życie :) Żyjemy w bezlitosnych czasach.

PostWysłany: Nie 15:43, 12 Maj 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 494, 495, 496 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 495 z 552

Skocz do: