Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 448, 449, 450 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Może nie trzeba od razu tak drastycznie podchodzić, aczkolwiek to prawda- wszyscy kłamią. Niekoniecznie wszystkie deklaracje uczuć od razu muszą być kłamstwem, ale to czyny i ogólna postawa człowieka świadczy o jego miłości, a nie to, co mówi, pisze, co ktoś tam widzi albo mu się wydaje, że widzi.

Chociaż ja i na czynach się nieźle przejechałam... Dlatego mówię, dużo prostsze od tego wszystkiego jest robienie zadań z chemii. Bo teoretycznie powinno być tak, że przynajmniej sam człowiek powinien wiedzieć, co czuje. A po sobie wiem, że nie zawsze się nawet tak da.
Ale o takich rzeczach w szkole nie uczą :D

Dodano 2 minut temu:

Spojler:

Cytat:
No właśnie nie wiem, być może wynika to z faktu, że nie chce żeby tak było, ale naprawdę były wcześniej takie sytuacje, że mam wątpliwości jak traktować to co mówi.
Wynika z tego, że miałyście fajny widok

Raczej brak widoków, więc czepiłyśmy się biednego chłopaka :hahaha: I "próbowałyśmy" facetów, jak grałyśmy w kręgle. Gośka siedziała mi na kolanach, a ja ją głaskałam po udach i patrzyłyśmy na ich reakcje :hahaha:
Najlepiej z dystansem. Faceci to faceci, oni często chcą udawać wiele rzeczy.

PostWysłany: Nie 14:07, 23 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ale o takich rzeczach w szkole nie uczą Very Happy

Tego się nie da nauczyć i nie da zrozumieć nigdy do końca :) Podobnie jak nie można być w uczuciach nigdy niczego pewnym na 100%. I choćbyś była najlepszym psychologiem, to nigdy nie prześwietlisz człowieka na wylot :wink:

PostWysłany: Nie 14:08, 23 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

jeanne napisał:
Gosia... Gosia to taka chłopczyca. Przez całe gimnazjum tylko z chłopakami przebywała. W domu z 2 braćmi i kuzynami. W sumie chyba koleżanek ma tylko dwie. Mnie i taką inną hahaha Wiec nie wiem Very Happy

No chyba, że tak :)

jeanne napisał:
No to kobieto! Luz! Skoro ten chłopak mówi Ci, że każdemu może się zdarzyć, to wybacz Very Happy A ty jesteś jeszcze taka chudziutka, więc masz dużo gorzej, bo na ciebie wszystko bardziej działa Very Happy

Ja wolę nie wiedzieć ile po piciu mam promili. Ostatnio jak wchodziłam na wagę to było 42 kg więc na pewno działa bardziej.

Spojler:

jeanne napisał:
Raczej brak widoków, więc czepiłyśmy się biednego chłopaka hahaha I "próbowałyśmy" facetów, jak grałyśmy w kręgle. Gośka siedziała mi na kolanach, a ja ją głaskałam po udach i patrzyłyśmy na ich reakcje hahaha

I jak reagowali :hahaha:?

[spoiler]
jeanne napisał:
Najlepiej z dystansem. Faceci to faceci, oni często chcą udawać wiele rzeczy.

Trudno mi w tym przypadku zachować dystans. I nie wiem czy nie powinnam sobie jednak wmawiać, że serio jest zabujany w jakieś dziewczynie i świata poza nią nie widzi i że mam przestać sobie robić nadzieję, że tak nie jest.

Właśnie przy obiedzie dowiedziałam się, że moja mama najprawdopodobniej sprzedała mi coś w rodzaju grypy żołądkowej. Jutro sprawdzian z chemii, we wtorek z polskiego, w czwartek z angielskiego, w piątek francuski, a nikt już nie ma kropek. Fun xD

PostWysłany: Nie 14:23, 23 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Ja wolę nie wiedzieć ile po piciu mam promili. Ostatnio jak wchodziłam na wagę to było 42 kg więc na pewno działa bardziej.

Ja kiedyś próbowałam, hm. Dorównać bratu, który waży prawie dwa razy więcej niż ja. Głupi pomysł :hahaha: Trzeba też zawsze brać poprawkę na swoją wagę, bo to że wszyscy piją i im nic nie jest, nic nie znaczy.

Cytat:

I jak reagowali hahaha?

Wcale! Byli zbyt zajęci porównywaniem wyników i mówieniem koledze, żeby się nie stresował, bo to ma być rozrywka :hahaha:

Spojler:

Cytat:
Trudno mi w tym przypadku zachować dystans. I nie wiem czy nie powinnam sobie jednak wmawiać, że serio jest zabujany w jakieś dziewczynie i świata poza nią nie widzi i że mam przestać sobie robić nadzieję, że tak nie jest.

Niewiadomo, co poradzić, bo i tak źle i tak. Ale ja bym chyba wolała tą gorszą wersję i potem się pozytywnie zaskoczyć.

Cytat:
Jutro sprawdzian z chemii, we wtorek z polskiego, w czwartek z angielskiego, w piątek francuski, a nikt już nie ma kropek. Fun xD

Ja mam jutro z matmy i NIC nie umiem. Kompletnie. Kolejna pała 8)
Cytat:
Podobnie jak nie można być w uczuciach nigdy niczego pewnym na 100%. I choćbyś była najlepszym psychologiem, to nigdy nie prześwietlisz człowieka na wylot Wink

Jeszcze jakby zachowania/uczucia człowieka zależał tylko od niego samego, to może by można było, a tak? Kiedy to, jak się zachowujemy determinuje też sytuacja, otoczenie, ludzie? Przerąbane 8)

PostWysłany: Nie 15:29, 23 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Idę na spacer, a potem będę oglądać "Nigdy w życiu", o!

PostWysłany: Nie 15:55, 23 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Idę na spacer, a potem będę oglądać "Nigdy w życiu", o!

Znam już ten film na pamięć, a jednak ciągle lubię go oglądać. Ale druga część ("Ja wam pokażę", dobrze pamiętam? W każdym razie ta bez Stenki) to dno i kilometr mułu. Chyba ani razu nie dotrwałam do końca.

Jutro nowa płyta GD w sklepach, poza tym powinni już w nadchodzącym tygodniu ogłosić trasę koncertową po Europie, więc nigdy z takim utęsknieniem nie czekałam na poniedziałek :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 17:19, 23 Wrz 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Znam już ten film na pamięć, a jednak ciągle lubię go oglądać

Widzisz, to tak samo jak ja :)

Salamandra napisał:
Ale druga część ("Ja wam pokażę", dobrze pamiętam? W każdym razie ta bez Stenki) to dno i kilometr mułu.

Zgadzam się w 100%. Ani Wolszczak na miejscu Stenki, ani Pazura na miejscu Frycza, ani tym bardziej Deląg na miejscu Żmijewskiego tam nie pasują. Film jest denny i kręcony na siłę. Jedyne, co lubię, a czego brak w domu w pierwszej części, to pies :D

PostWysłany: Nie 18:06, 23 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

I w tej całej zmienionej obsadzie "oryginalni" rodzice Judyty wyglądali jak kosmici :D Zawsze się zastanawiałam, czemu nie zaangażowali tych samych aktorów, przecież byli idealni.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 18:22, 23 Wrz 2012
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

dobijcie mnie wełnianym młotkiem! :cry:

PostWysłany: Nie 19:31, 23 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

rocket queen, co się stało? :przytul:

PostWysłany: Nie 19:40, 23 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Hej kochani ;* od kiedy tu ostatnio byłam, napisaliście 100 stron, jak na obecne tempo to naprawdę duuużo :D. Co tam u was? Co się działo? Jak się macie :)?

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Nie 20:31, 23 Wrz 2012
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

Cytat:

dobijcie mnie wełnianym młotkiem! Crying or Very sad

Co jest? :przytul:

Seevir!!! :przytul: :przytul:

Cytat:

Jutro nowa płyta GD w sklepach, poza tym powinni już w nadchodzącym tygodniu ogłosić trasę koncertową po Europie, więc nigdy z takim utęsknieniem nie czekałam na poniedziałek Very Happy

Trzymasz kciuki za Polskę? ;>

PostWysłany: Nie 20:53, 23 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
rocket queen, co się stało?

no i jeszcze kochana praca od jutra <3

PostWysłany: Nie 21:25, 23 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

rocket queen, potrafią jak mało kto :? Ja zamiast do pracy jadę jutro do rodziców, a atmosfera może być fatalna... :?

PostWysłany: Nie 21:31, 23 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Ja zamiast do pracy jadę jutro do rodziców, a atmosfera może być fatalna...

czyżby nie wiedzieli o Twoim odejściu z pracy?

PostWysłany: Nie 21:37, 23 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 448, 449, 450 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 449 z 552

Skocz do: