|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 336, 337, 338 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nie ma na co narzekać. U mnie nawet był wiosenny dzień, z wyjątkiem gęstych opadów deszczu i gradu co jakiś czas. Ale ogólnie nie ma co narzekać.
alhambra napisał: | Taa, fakt, tłoku nie ma |
Ale ważne, że została sama szlachta bądź elita jak kto woli 8)
|
|
Sob 19:43, 31 Mar 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
No ba, elita ^^. Tylko Ci najlepsi.
U mnie słońce na zmianę z gradem, śniegiem, deszczem, chmurami, wichurą i wiele innych ;)
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 20:01, 31 Mar 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Wiosna na jakiś czas zawiesiła swoją działalność i obawiam się, że Wielkanoc będzie bardziej zimowa niż było Boże Narodzenie |
i bardzo dobrze. to rozwiązuje problem braku wiosennych ubrań.
|
|
Wysłany:
Sob 20:07, 31 Mar 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie też pojawił się problem z ubraniami, bo jakbym się nie ubrała, to i tak było źle. Teraz przynajmniej, wychodząc w ciepłej kurtce, wiem, czego się spodziewać :)
|
|
Wysłany:
Sob 20:18, 31 Mar 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | nie wiem co jest takiego fajnego w tym realnym życiu... 8) |
To poza internetem jest jakieś życie? :shock:
|
|
Sob 20:18, 31 Mar 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, hej ;)
Ja czekam na Wielkanoc jak dziecko na gwiazdkę, bo wreszcie będę mogła pojechać do domu...na całe 3 dni :shock:
|
|
Wysłany:
Sob 20:52, 31 Mar 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj Nimfka :)
Cytat: | i bardzo dobrze. to rozwiązuje problem braku wiosennych ubrań. |
Zależy czyj problem. Moje "skejtowskie" podkoszulki do kolan już czekają żeby je założyć a tu ciągle nie ma warunków..
nimfka napisał: | Co u Was nowego? Jak przygotowania do Wielkanocy? [to już za tydzień o.O ] |
Właśnie dotarło do mnie, że to już za tydzień. A potem już tylko maturka :roll:
|
|
Sob 21:05, 31 Mar 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | A potem już tylko maturka Rolling Eyes |
No, i stresik będzie z głowy, a wtedy pozostanie już tylko cieszyć się dłuuuuuuuuuuuugimi wakacjami :wink: Chyba, że jesteś z tych pracowitych i planujesz wziąć sie do roboty w wakacje, żeby trochę zarobić. Ale tak czy siak, lepsze to niż stresujące przygotowania do matury :)
|
|
Wysłany:
Sob 21:09, 31 Mar 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No, i stresik będzie z głowy, a wtedy pozostanie już tylko cieszyć się dłuuuuuuuuuuuugimi wakacjami Chyba, że jesteś z tych pracowitych i planujesz wziąć sie do roboty w wakacje, żeby trochę zarobić. Ale tak czy siak, lepsze to niż stresujące przygotowania do matury |
Nie to, żebym się bardzo przejmował tylko ostatnio wziąłem się trochę bardziej za naukę i wyszło na wierzch trochę braków w materiale. Więc troszkę ryzyka będzie na matmie czy fizyce :D Nie należę do tych pracowitych ale chciałbym gdzieś troszkę zarobić grosza. Zwłaszcza, że trzeba będzie trochę wydać przed studiami :)
|
|
Sob 21:20, 31 Mar 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja na urlop lecę do UK i to już w maju :? A wakacje...cóż...planowałam na wakacje przeprowadzkę, ale raczej nic z tego nie będzie, więc czeka mnie pracowity letni sezon w Warszawie :(
|
|
Wysłany:
Sob 21:38, 31 Mar 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Ja na urlop lecę do UK i to już w maju |
To dosyć wcześnie jak na wakacje, ale to zawsze Wielka Brytania. Będzie co zwiedzać, sam bym chętnie pojechał. :D
alhambra napisał: | A wakacje...cóż...planowałam na wakacje przeprowadzkę, ale raczej nic z tego nie będzie, więc czeka mnie pracowity letni sezon w Warszawie |
Ja nie mam jeszcze szczegółowych planów. Jak nie znajdę pracy to trzeba będzie pomyśleć nad jakimś wyjazdem. Może obóz harcerski albo jakiś wypad nad jezioro. Sam w sumie nie wiem ale mam jeszcze duużo czasu na plany :wink:
|
|
Sob 21:44, 31 Mar 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, ja raczej zbyt wiele nie pozwiedzam tym razem. Byłam już kilka razy, jakoś specjalnie mnie nie kręci. Jedynie Londyn ma coś w sobie, ale na dłuższą metę też jest męczący.
|
|
Wysłany:
Sob 21:48, 31 Mar 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | lesio, ja raczej zbyt wiele nie pozwiedzam tym razem. Byłam już kilka razy, jakoś specjalnie mnie nie kręci. Jedynie Londyn ma coś w sobie, ale na dłuższą metę też jest męczący. |
Chyba, że tak :) Ja nigdy nie byłem w tej części Europy więc niestety nie wiem jak tam jest. Choć większość rzeczy na dłuższą metę bywa męczących.
|
|
Sob 22:03, 31 Mar 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ojej miałam wątpliwości, czy jeszcze tu jesteście, nie było mnie całe wieki :)
|
|
Wysłany:
Nie 11:10, 01 Kwi 2012 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 336, 337, 338 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 337 z 552 |
|