|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 308, 309, 310 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
heloł,
czy ktoś był na "Dziewczynie z tatuażem"?
Pytam, bo nie wiem, czy warto wyjść w ten mróz do kina :D
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Pon 20:08, 06 Lut 2012 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Lupus, ja nie byłam, ale też zamierzam się wybrać :) Plakat nie daje mi spokoju, bo codziennie go mijam od wielu tygodni i pewnie się nie odczepi, dopóki filmu nie zobaczę :)
|
|
Wysłany:
Pon 20:09, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | A szkoda, bo należy jej się |
Co się odwlecze to nie uciecze :) Kiedyś nadejdziej jakaś sprawiedliwość, ale staram sie ze wszystkich sił o tym zapomnieć.
alhambra napisał: | W takim razie musisz zrobić wszystko, żeby pokazać, jak dobrze bawisz się ze swoją partnerką i jak mało Cię obchodzi, co oni wyrabiają. Łatwe to zapewne nie będzie, ale przynajmniej wywłoka nie będzie miała satysfakcji |
I dokładnie taki mam plan, jednakże ciekaw jestem czy uda mi sie go wcielić w życie. Mam zamiar zebrać wszystkie siły i bawić sie jak najlepiej. Jak wróce w niedziele to sie okaże czy z tarczą czy na tarczy :wink:
|
|
Pon 20:11, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, mam nadzieję, że przynajmniej złamie obcas na początku imprezy i skręci kostkę :twisted:
|
|
Wysłany:
Pon 20:12, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | lesio, mam nadzieję, że przynajmniej złamie obcas na początku imprezy i skręci kostkę |
To by było zbyt piękne, ale dzięki za wsparcie :przytul: Rozbawiła mnie ta wizja :D
|
|
Pon 20:13, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | JigSaw, jak tam sprawy w pracy? Już po urlopie? chtry |
Na razie po urlopie, ale robi się nieciekawie. Do tej pory wymienili na lepsze modele większość kadry. Starych pracowników ostało się jak na lekarstwo... Z tego co się Aneta dowiedziała, to już dawno podziękowaliby mi za współpracę gdyby nie fakt, że:
A. Ogarnia ich panika na samą myśl, że ich machlojki (o których doskonale wiem) mogłyby ujrzeć światło dzienne
B. Zatrudnili pociotecznych kierowników, których praca ogranicza się do wchłaniania hektolitrów kawy i spacerowania po halach z założonymi rękami (w przeciwieństwie do tych hien ja piłem tylko pół litra kawy i spacerowałem z rękami w kieszeni :) ). Nie znam za bardzo sprawy, ale podobno wygląda ona tak, że jeżeli już przekażę swoją wiedzę i umiejętności tym typkom to szef podziękuje mi pięknym kopem w dupsztala.
Nie mając nic do stracenia czasem zupełnie niechcący błędnie podpowiem "nowemu koledze po fachu", bywa że zapomnę o czymś dopowiedzieć... raz zamknąłem na komorze jednego- potem było dosyć nieprzyjemnie :/
Dziewczynę z tatuażem oglądałem- film świetnie się ogląda, tylko jest tam sporo brutalnych scen, więc jako seans randkowy odpada :)
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 20:14, 06 Lut 2012 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Rozbawiła mnie ta wizja Very Happy |
Mnie też, zwłaszcza, że wyobraziłam sobie czupiradło upadające twarzą na schody :P
Dodano 3 minut temu:
JigSaw, to nieciekawie :? Zatem rozumiem, że jesteś na etapie poszukiwania nowej posady w trybie niemal pilnym? :? Tak to jest, jak ktoś namiesza, a reszta obrywa rykoszetem.
Dzięki za polecenie filmu, z pewnością się wybiorę :P A na randkę wybieram się na "Piękną i Bestię", bo żona lubi :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 20:18, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Studniówka - kiedy to było?
Kojarzy mi się sala gimnastyczna i biała bluzka z czarna spódnicą, zero makijażu i pierwsze szpilki :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 20:20, 06 Lut 2012 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Kojarzy mi się sala gimnastyczna i biała bluzka z czarna spódnicą, zero makijażu i pierwsze szpilki Mr. Green |
:shock: Miałaś studniówkę w latach 80-tych? :D Nie no, u mnie oczywiście biała bluzka i czarna spódnica były, ale tylko na początku do Poloneza:wink:
|
|
Wysłany:
Pon 20:22, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A na randkę wybieram się na "Piękną i Bestię", bo żona lubi |
Błagam tylko nie Disney. U nas leci to to cały czas, bo Dagmara ogląda na przemian z Jaśkiem. Mała właśnie dwie części Pięknej i Bestii i Bambi, a Jasiek Mustanga i Króla Lwa. Głowa pęka!
Przeglądam te nieszczęsne ogłoszenia i praca jest, ale tylko dla akwizytorów i agentów ubezpieczeniowych czyli dalej akwizycja :roll:
A Ty alhambra, trafiłaś na coś interesującego? :>
Lupusek chodził do szkoły katolickiej zapewne z takimi tymi, no...zakonnicami :)
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 20:24, 06 Lut 2012 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Mnie też, zwłaszcza, że wyobraziłam sobie czupiradło upadające twarzą na schody |
Hmm, akurat na początku będzie mało schodów do przejścia. Bo żadnych w drodze na sale gimnastyczną niestety nie ma :) Ale może potem :)
Cytat: | Kojarzy mi się sala gimnastyczna i biała bluzka z czarna spódnicą, zero makijażu i pierwsze szpilki |
Jedyne co bede miał wspólnego to zero makijażu :D
|
|
Pon 20:25, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | A Ty alhambra, trafiłaś na coś interesującego? chtry
|
Na razie postanowiłam nie zmieniać, bo dostaję tu całkiem pokaźną premię, więc przyda się na remont mieszkania za kilka miesięcy. Poza tym szukanie pracy stresuje mnie bardziej niż sama praca, więc nie warto się denerwować na ostatnie podrygi w stolycy :)
JigSaw napisał: | Błagam tylko nie Disney. U nas leci to to cały czas, bo Dagmara ogląda na przemian z Jaśkiem. Mała właśnie dwie części Pięknej i Bestii i Bambi, a Jasiek Mustanga i Króla Lwa. Głowa pęka! |
Wiesz, ja raczej oglądać nie będę, ale zaprosiłam moją połówkę do kina na tę bajkę, więc teraz głupio się wycofać ;)
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | Jedyne co bede miał wspólnego to zero makijażu Very Happy
|
Ja rzadko się maluję, ale akurat na studniówce miałam makijaż jak lafyrynda :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez alhambra dnia Wto 18:52, 07 Lut 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Pon 20:29, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Miałaś studniówkę w latach 80-tych? Very Happy Nie no, u mnie oczywiście biała bluzka i czarna spódnica były, ale tylko na początku do Poloneza:wink:
|
szkoła przy klasztorze, ale nie klasztorna z kadrą zakonną i świecką :)
Dodano 2 minut temu:
Cytat: | Lupusek chodził do szkoły katolickiej zapewne z takimi tymi, no...zakonnicami |
bingo!
|
|
Wysłany:
Pon 20:31, 06 Lut 2012 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus napisał: | szkoła przy klasztorze, ale nie klasztorna z kadrą zakonną i świecką Smile |
No to nieźle :D Na moje liceum mówiono "klasztor", ale aż takiej jazdy nie było :) Można było mieć makijaż, kiecki, itp. Ja np. wystąpiłam w krótkiej i bardzo obcisłej sukience :P
|
|
Wysłany:
Pon 20:32, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja znów nie mam z kim iść na walentynki
co by tu zrobić? :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 20:37, 06 Lut 2012 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 308, 309, 310 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 309 z 552 |
|