|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 262, 263, 264 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
lesio, przyda się przynajmniej, bo zima wreszcie zawitała :P
Przed chwilą wróciłam z pracy i już planuję słodkie lenistwo na jutro :D Mój plan to spać do południa, potem wstawić rosołek, wylegiwać się z lekturą lub przed kompem, oglądając jakiś film - wsio ryben, byle nic nie robić :)
|
|
Wysłany:
Sob 18:48, 14 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra napisał: | lesio, przyda się przynajmniej, bo zima wreszcie zawitała |
Fakt za oknem biało ale kupiłem go do płaszcza a w płaszczu chodze tylko do kościoła. Na codzień pomykam bez szalika a w ekstremalnych warunkach w arafatce :)
alhambra napisał: | Mój plan to spać do południa, potem wstawić rosołek, wylegiwać się z lekturą lub przed kompem, oglądając jakiś film - wsio ryben, byle nic nie robić |
Fajnie :) Ja sie jutro wreszcie wyśpię bo moge pospać do całej 9, potem prowadzę zbiórkę w terenie a po powrocie optyka i stereometria :D
|
|
Sob 20:12, 14 Sty 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | a po powrocie optyka i stereometria |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: To ja jednak zostanę przy rosole i lenistwie :P
|
|
Wysłany:
Sob 20:22, 14 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | To ja jednak zostanę przy rosole i lenistwie |
Mam nadzieje, że uda też mi się trochę zakosztować tego i tego :) W sumie w poniedziałem mam rano dwa polskie czyli wtedy mogę zrobić fizyke ale to zawsze nie to samo co w domu :)
|
|
Sob 20:25, 14 Sty 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Sevir, u nas chyba też jest ten projekt, ale tylko dla nas, bo przecież pierwsze klasy nie mają PP | ;) no to czekam.
Dodano 1 godzin 37 minut temu:
Co tu taka cisza? Gdzie się podziewacie ;)?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 22:19, 14 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Teraz ja mam pytanie: kupić mikser czy robota kuchennego, ale bez funkcji miksera? :roll: Dodatkowy plus kupna miksera byłby taki, że za różnicę w cenie można kupić duży garnek, którego też potrzebuję :]
|
|
Wysłany:
Sob 22:53, 14 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, w życiu nic nie ugotowałam/upiekłam, więc wybacz, ale Ci nie pomogę ;) (raz próbowałam zrobić grzanki i skończyło się na tosterze stającym w ogniu)
Wczoraj przeżyłam z moją klasą najcudowniejszą imprezę w życiu. Bliźniaczki z naszej klasy mieszkają godzinę drogi od Poznania i mieliśmy okazję do prawdziwej wiejskiej imprezy. 18-stka przypominająca bardziej wesele. Było dokładnie tak jak sobie wyobrażałam. Jedna sala dla 50-osobowej rodziny, paru znajomych z poza szkoły i naszej klasy; zespół śpiewający hity discopolo; niekończąca się wódka; i atmosfera nie do opisania. W życiu się tyle nie natańczyłam/naśpiewałam.
Stwierdzam, że zdecydowanie wolę to niż chodzenie po klubach.
Dzisiejszy dzień spędzam cały w łóżku odpoczywając, a w nocy... Złote Globy! Po prostu weekend idealny :buja w oblokach:
|
|
Nie 12:00, 15 Sty 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Na razie zakupiony został garnek :) Wielki, porządny gar ze stali nierdzewnej :)
|
|
Wysłany:
Nie 16:05, 15 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Wielki, porządny gar ze stali nierdzewnej |
Pierwsze skojarzenie- bigos, dużo bigosu :D
Zwariowany dzień, rano zbiórka, potem fizyka i Władca Pierścieni a teraz jeszcze wróciłem z urodzin byłego drużynowego. Kończył 87lat to wpadało wpaść z jakąś skromną butelczyną winka. Zupełnie nie wiem jak ja jutro wstane do szkoły bo padam z nóg :roll:
|
|
Nie 21:14, 15 Sty 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Moje postanowienie noworoczne: Przeczytać oraz obejrzeć |
Oglądać oglądałem ale wstyd przyznać, że nie czytałem :oops: I teraz właśnie to nadrabiam. Moja partnerka od studniówki jest fanką jak zauważyłem dlatego postanowiłem sobie przeczytać. Zacząłem w środę, teraz kończę pierwszy tom to do 11 lutego sie raczej wyrobie :D
|
|
Nie 21:41, 15 Sty 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | Ja jeszcze lepiej, bo w ogóle nie oglądałam, bo jako dziecko bałam się tego O.o |
No bo orkowie są rzeczywiście nieźle zrobieni w tym filmie.
lesio napisał: | Oglądać oglądałem ale wstyd przyznać, że nie czytałem Embarassed I teraz właśnie to nadrabiam. |
Książka lepsza :D
Jakbyś potrzebował korepetycji z Władcy Pierścieni to ja chętnie udzielę :hahaha:
|
|
Nie 21:54, 15 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja jeszcze lepiej, bo w ogóle nie oglądałam, bo jako dziecko bałam się tego O.o |
No w sumie może i jest się czego bać :) Ale są elfy, niziołki i dobro zwycięża :D
Czy ja wiem, gdybm miał czas to jedno popołudnie by wystarczyło :) A tak to czytam troszkę przed pójściem spać i przy obiedzie. Kiedyś jak byłem na jakimś kursie szybkiego czytania w ramach zlotu ZHP w Kielcach to wyszło mi, że czytam 2 razy szybciej niż wynosi norma. Nie wiem czy to dużo czy mało ale mi wystarcza :) Chociaż to było ze 4 lata temu to teraz sam nie wiem jak ta szybkością czytania.
Cytat: | Czy tylko u nas w Mrągowie były już studniówki? |
U mnie w mieście zaczynają sie od przyszłego tygodnia i kończa zaraz przed feriami czyli u mnie w szkole jest ostatnia :)
|
|
Nie 21:59, 15 Sty 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 262, 263, 264 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 263 z 552 |
|