|  | 

|  |  

| Rozmowy w t(ł)oku #16 Idź do strony  Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 229, 230, 231 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

|  

|  |  |  |   
    |  | 

| Zobacz poprzedni temat 
            :: Zobacz następny temat |   
          | Wiadomość | Autor |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| Cytat: |  	  | *żółwik* Mnie skutecznie motywuje mój profesor. "To dziecko z przedszkola by rozwiązało to zadanie! Nie, nie będę obrażał przedszkolaków, to dziecko w ŻŁOBKU, by rozwiązało!"
 "Tu się kończy fizyka i zaczyna matematyka, ale jak wam brak PODSTAW! to ja nic nie poradzę!"
 "Inteligentny szympans by to potrafił zrobić, a ty nie wiesz?!"
 ^^
 | 

U mnie lekcja polega na tym, że wchodzi pan profesor minimum 10min sprawdza obecność, odpyta na plusy i minusy z ostatniej lekcji, dyktuje temat i podchodzi do tablicy i robi normalny wykład na podany temat. Ogólnie jest czymś bardzo oryginalnym jeżeli weźmie kogoś do omówienia zadania a żeby spytać na ocenę to chyba sie jeszcze nie zdrzyło :D Dlatego koleś jest spoko, ale jest bardzo powolny i niektóre tematy tłumaczy w sposób dosyć dziwny. Nad prostymi rzeczami rozwodzi sie po 10min a czasami pojedzie granicą czy pochodną która bierze sie z kosmosu i robi wykład dalej. Naprawde bardzo dziwny typ :D

| Nemezis napisał: |  	  | Nigdy nie zrozumiem męskiej logiki | 

Jakby sie dało zrozumieć kobiecą logikę jeżeli wogóle można użyć takiego określenia  8)

|  |  |   
                | _________________

Banner pożyczony od Jeanne
 Zamałżowiony kochanej Pauli :*

Wysłany: 
                  Czw 16:00, 29 Gru 2011 |  | lesio Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice

|   

| Powrót do góry |   
          |  |  
| 

|  
|  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| lesio napisał: |  	  | Jakby sie dało zrozumieć kobiecą logikę jeżeli wogóle można użyć takiego określenia Cool | 
 A co w kobietach tak trudno jest zrozumieć?

Właśnie spojrzałam na zadania z maty na mailu klasowym, wiem jak sobie zepsuć wolne...
 Na dodatek to bardziej wygląda na zadania z fizyki niż z matematyki :(

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:09, 29 Gru 2011 |  | pantera mglista Designer Miesiąca

Pochwał: 3

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| Cytat: |  	  | A co w kobietach tak trudno jest zrozumieć? | 

Różne rzeczy ale moja odpowiedź była formą lekko ironiczną :) Myślę, że zarówno z kobieta i z facetem można sie dogdać to poprostu zależy od osoby a nie od płci, chyba :)

| Cytat: |  	  | Na dodatek to bardziej wygląda na zadania z fizyki niż z matematyki | 

Czyżby problem spotkania ? :>

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:13, 29 Gru 2011 |  | lesio Starachowicki Magnat

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| Cytat: |  	  | Dlatego koleś jest spoko, ale jest bardzo powolny i niektóre tematy tłumaczy w sposób dosyć dziwny. Nad prostymi rzeczami rozwodzi sie po 10min a czasami pojedzie granicą czy pochodną która bierze sie z kosmosu i robi wykład dalej. Naprawde bardzo dziwny typ Very Happy | 
 U mnie gościu podaje teorie na 2, 3 lekcjach, sama teoria, potem bierze do tablicy [tzn. rzuca nr. w sufitu o.O] do zrobienia zadania i widzi, czy umiesz teorie czy nie. A najlepsze jest to, że on za to nigdy nie daje prawie oceny, a każdy tak sie boi o.O No i jak ma zły humor to robi takie wyrywanki do odpowiedzi.

| Cytat: |  	  | Na sobie Smile Na PW chyba, że chcesz publicznie Very Happy
 | 
 Wstręciula :P

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:20, 29 Gru 2011 |  | jeanne Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| lesio napisał: |  	  | Różne rzeczy ale moja odpowiedź była formą lekko ironiczną Smile Myślę, że zarówno z kobieta i z facetem można sie dogdać to poprostu zależy od osoby a nie od płci, chyba Smile | 
 No dużo zależy od osoby, dlatego nie przepadam za uogólnieniami :)

| lesio napisał: |  	  | Czyżby problem spotkania ? chtry | 
 A cóż to jest O.o ? Jeśli chodzi o spotkania rowerzystów i pociągów to i owszem do tego  krany jeszcze :hahaha:
 Przykładowo mam takie urocze zadanie:
 Jedną rurą w ciągu minuty przepływa o 8 m3 wody więcej niż drugą. Woda wypływająca tylko z pierwszej rury napełnia pusty basen w czasie 0 8% krótszym niż woda wypływająca tylko drugą rurą. Jaka jest prędkość przepływu wody pierwszą, a jaka drugą rurą?

Szykuję się wspaniałe spędzanie wolnego czasu z matematyką.

Dodano 39 sekund temu:

| jeanne napisał: |  	  | Wstręciula Razz | 
 Że niby ja :hahaha: ?

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:21, 29 Gru 2011 |  | pantera mglista Designer Miesiąca

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| Cytat: |  	  | Jedną rurą w ciągu minuty przepływa o 8 m3 wody więcej niż drugą. Woda wypływająca tylko z pierwszej rury napełnia pusty basen w czasie 0 8% krótszym niż woda wypływająca tylko drugą rurą. Jaka jest prędkość przepływu wody pierwszą, a jaka drugą rurą?
 | 
 Miałam taakieee! Ale jak to się rozwiązywało to nie na moją dzisiejszą głowę. Ale hm.. Jakby oznaczyć t1 i t2=t1-0,08t1 a 8m3 podzielić na 60, żeby wyszło ile w ciągu sekundy przepływa więcej i to przyrównać, hmm,

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:28, 29 Gru 2011 |  | jeanne Dziekan Medycyny

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| jeanne napisał: |  	  | Miałam taakieee! Ale jak to się rozwiązywało to nie na moją dzisiejszą głowę. Ale hm.. Jakby oznaczyć t1 i t2=t1-0,08t1 a 8m3 podzielić na 60, żeby wyszło ile w ciągu sekundy przepływa więcej i to przyrównać, hmm, | 
 Na fizyce czy matematyce ? Mam jeszcze z rowerzystami, autami i turystami a i prasowaniem koszul.
 Teoretycznie wiem jak rozwiązywać zadania tego typu, praktycznie to ich nie cierpię :(

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:33, 29 Gru 2011 |  | pantera mglista Designer Miesiąca

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| Cytat: |  	  | A cóż to jest O.o ? Jeśli chodzi o spotkania rowerzystów i pociągów to i owszem do tego krany jeszcze Przykładowo mam takie urocze zadanie:
 Jedną rurą w ciągu minuty przepływa o 8 m3 wody więcej niż drugą. Woda wypływająca tylko z pierwszej rury napełnia pusty basen w czasie 0 8% krótszym niż woda wypływająca tylko drugą rurą. Jaka jest prędkość przepływu wody pierwszą, a jaka drugą rurą?

Szykuję się wspaniałe spędzanie wolnego czasu z matematyką.
 | 

Tak chodzi mi o rowery, pociągi itp :D Hmm kiedyś robiłem w kiełbasie jakieś zadanie z basenami ale na to nie mam pomysłu. Musiałbym sobie rozpisać pare równań bo jest wzrokowcem ale teraz wychodzę więc poprostu powiem że nie wiem :D

| Cytat: |  	  | U mnie gościu podaje teorie na 2, 3 lekcjach, sama teoria, potem bierze do tablicy [tzn. rzuca nr. w sufitu o.O] do zrobienia zadania i widzi, czy umiesz teorie czy nie. A najlepsze jest to, że on za to nigdy nie daje prawie oceny, a każdy tak sie boi o.O No i jak ma zły humor to robi takie wyrywanki do odpowiedzi. | 

Ha ale wiesz to mobilzuje do nauki a u nas jest z tym średnio. Nikt nie przerabia na bieżąco bo każdy wie, że i tak nikt tego nie sprawdzi.

| Cytat: |  	  | No dużo zależy od osoby, dlatego nie przepadam za uogólnieniami | 

No uogólnienia i stereotypy bywają krzywdzące. Ale dzięki temu fajnie można z siebie robić szownistyczną świnię :D

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:36, 29 Gru 2011 |  | lesio Starachowicki Magnat

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| lesio napisał: |  	  | Tak chodzi mi o rowery, pociągi itp Very Happy Hmm kiedyś robiłem w kiełbasie jakieś zadanie z basenami ale na to nie mam pomysłu. Musiałbym sobie rozpisać pare równań bo jest wzrokowcem ale teraz wychodzę więc poprostu powiem że nie wiem Very Happy | 
 I tak żeby zrozumieć muszę się z nimi sama pomęczyć...
 Boru a ja tych zadań mam 20 i mamy jeszcze raz na kolejną ocenę pisać sprawdzian z funkcji wymiernej, bo ostatni tak genialnie nam poszedł :)

| lesio napisał: |  	  | No uogólnienia i stereotypy bywają krzywdzące. Ale dzięki temu fajnie można z siebie robić szownistyczną świnię Very Happy 
 | 
 To fakt :D

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:47, 29 Gru 2011 |  | pantera mglista Designer Miesiąca

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

Witam, dzisiaj doprowadziłem do tego że nowo przyjęta pracownica rzuciła we mnie podpaską. Na szczęście nie była używana.
:shock:
 Popłakałem się do łez :P Ja tylko wypomniałem jej że za długo jej nie ma na produkcji a ona zrobiła minę kota srającego na pustyni i po 10 minutach przylazła z podpaską bez słowa rzuciła ją na biurko, trzasnęła drzwiami i tyle ją widziałem  :roll:

|  |  |   
                | _________________
 Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
 And say we'll never part...
 I know too well I'm underneath your spell,
 So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

Wysłany: 
                  Czw 16:56, 29 Gru 2011 |  | JigSaw Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| JigSaw napisał: |  	  | Witam, dzisiaj doprowadziłem do tego że nowo przyjęta pracownica rzuciła we mnie podpaską. Na szczęście nie była używana. | 
 Jig masz niezwykły talent jak widać :hahaha:

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 16:59, 29 Gru 2011 |  | pantera mglista Designer Miesiąca

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| Cytat: |  	  | Jig masz niezwykły talent jak widać | 

Właśnie byłem dla niej miły i sympatyczny, bo młoda i ładna dziewczyna... normalnie do rany przyłóż. Ciekaw jestem czy jutro pokaże się w pracy, tym bardziej że potem na zebraniu załogi powiedziałem że nie życzę sobie rzucania we mnie czymkolwiek po czym połowa ludzi pospadała z krzeseł  :lol:

Ale moja Aneta i tak była najlepsza. Zadzwoniłem do niej i mówię co się stało. Trochę pogadaliśmy i na koniec rozmowy pytam: Może Ty mi wyjaśnisz czego rzuciła tą podpaską?
 A Aneta na to:Jezu, bo może tampony są za drogie

|  |  |   
                | _________________
 Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
 And say we'll never part...
 I know too well I'm underneath your spell,
 So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

Wysłany: 
                  Czw 17:04, 29 Gru 2011 |  | JigSaw Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| JigSaw napisał: |  	  | Właśnie byłem dla niej miły i sympatyczny, bo młoda i ładna dziewczyna... normalnie do rany przyłóż. Ciekaw jestem czy jutro pokaże się w pracy, tym bardziej że potem na zebraniu załogi powiedziałem że nie życzę sobie rzucania we mnie czymkolwiek po czym połowa ludzi pospadała z krzeseł Laughing | 
 Jig może chciała Ci zasugerować tą podpaską powód dla którego nie było jej tak długo na produkcji :hahaha:

| Cytat: |  	  | Ale moja Aneta i tak była najlepsza. Zadzwoniłem do niej i mówię co się stało. Trochę pogadaliśmy i na koniec rozmowy pytam: Może Ty mi wyjaśnisz czego rzuciła tą podpaską? A Aneta na to:Jezu, bo może tampony są za drogie
 | 
 A ja właśnie  miałam powiedzieć,  że tylko czekać aż kolejna przyjdzie rzucać tamponami :hahaha:

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 17:09, 29 Gru 2011 |  | pantera mglista Designer Miesiąca

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| Cytat: |  	  | Witam, dzisiaj doprowadziłem do tego że nowo przyjęta pracownica rzuciła we mnie podpaską. Na szczęście nie była używana. Shocked
 | 
 ja wyrosłam z tego w gimnazjum, gdy rzucialiśmy się na religii :hahaha:
 A w psychiatryku był taki chłopaczek, który chodził po wszystkich dziewczynach i zbierał podpaski i przyklejał na siebie, ja mu dałam tampona, to włożył sobie do nosa -,-

Dostałam właśnie zaproszenie na sylwestra, na którym bym znała tylko gospodarza, fun!

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 17:49, 29 Gru 2011 |  | jeanne Dziekan Medycyny

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          | 
     |  |   
          | 

| 

| jeanne napisał: |  	  | A w psychiatryku był taki chłopaczek, który chodził po wszystkich dziewczynach i zbierał podpaski i przyklejał na siebie, ja mu dałam tampona, to włożył sobie do nosa -,- | 
 Że co :hahaha:

|  |  |   
                | _________________

Wysłany: 
                  Czw 17:53, 29 Gru 2011 |  | pantera mglista Designer Miesiąca

|   

| Powrót do góry |   
          |  |   
          |  |  |  |   
    |  |  |  |  

|    | Strona Główna   
	  -> Ostry Dyżur | Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) |  
	| Idź do strony  Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 229, 230, 231 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny |  
	| Strona 230 z 552 |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach