|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 209, 210, 211 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
JigSaw napisał: | A ja myślałem, że chodzi o charakter hahaha |
Może i o to i o to chodzi w tym powiedzeniu :hahaha:
Cytat: | U nas jak się pary klasowe rozchodziły to zwykle trzeba było opowiedzieć się za jednym z obozów i patrzeć na drugi wzrokiem który zabiłby żółwia Cool |
O w takim razie my jesteśmy chwalebnym wyjątkiem...
Dodano 55 sekund temu:
JigSaw napisał: | U nas alkohol wynosiliśmy w niebieskich WORKACH na śmieci. Wychowawczyni wypiła kielonek za nasze zdrowie, razem z anglistą i fizykiem (na nasze zaproszenie). Na koniec imprezy przyjechała karetka bo dziewczyna dostała padaczki, a tuż po północy rodzice zdejmowali drzwi w łazience bo jedna klientka się zatrzasnęła i nie chciała wyjść. Wink |
No proszę to się nazywa studniówka :D
|
|
Pon 21:59, 26 Gru 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
xd fajnie... u nas to nawet trawka była (w jakiejś innej klasie)
ale pamietam co kumple zrobili bo nas było 7 w klasie i złożyliśmy sie po 30 zł...
oni zamiast kupić ileśtam wódki to kupili... 1 butelkę 0,7l Johnnego walkera black label. kto taki alkohol kupuje na studniówkę? (choć ja lubie wysokie alkohole typu whisky, koniak, brandy, rum)
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Pon 22:00, 26 Gru 2011 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: |
Wracając do tematu zacieśniania relacji międzyludzkich to w związkach jest jak ze spaniem. Fajnie jest się poprzytulać przed snem, ale zawsze nadejdzie moment w którym trzeba odwrócić się dupami.
|
Zabiłeś mnie tym, ale w sumie, bardzo trafne :D
|
|
Wysłany:
Pon 22:39, 26 Gru 2011 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | oni zamiast kupić ileśtam wódki to kupili... 1 butelkę 0,7l Johnnego walkera black label. kto taki alkohol kupuje na studniówkę? (choć ja lubie wysokie alkohole typu whisky, koniak, brandy, rum) |
Hm, ja nienawidze wszelkich tego typu rzeczy. Jak już coś wysokoprocentowego to czysta z wyższej półki albo jakaś smakowa. Może jeszcze nie mam doświadczenia czy coś ale wydawać tyle pieniędzy na whisky które i tak jest niedobre to rzecz dla mnie zupełnie niezrozumiała.
Cytat: | U nas alkohol wynosiliśmy w niebieskich WORKACH na śmieci. Wychowawczyni wypiła kielonek za nasze zdrowie, razem z anglistą i fizykiem (na nasze zaproszenie). Na koniec imprezy przyjechała karetka bo dziewczyna dostała padaczki, a tuż po północy rodzice zdejmowali drzwi w łazience bo jedna klientka się zatrzasnęła i nie chciała wyjść. |
U nas z tym raczej nie ma problemu. Jak ktoś bardzo rozrabia to wpada ochrona a tak to ludzie ogólnie pilnują się nawzajem :)
|
|
Pon 22:53, 26 Gru 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka świetnie! zostałam ciocią! :D
|
|
Wysłany:
Pon 22:53, 26 Gru 2011 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka dzięki :) Dziecię nazywa się Good luck i jest przepiękny, mimo, że urodził się w Wigilię, 3 tygodnie przed terminem :)
|
|
Wysłany:
Pon 23:12, 26 Gru 2011 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
serio ma takie imię? Good luck (Szczęście)? fajnie:d oryginalnie
aż kojarzy mi sie tytuł filmu xd "Good luck and good night"
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Pon 23:16, 26 Gru 2011 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion no właśnie od tego filmu go nazwaliśmy :) Jak inaczej mógłby się nazywać? Mimo wielu trudności, naszego nieprzygotowania, braku weterynarza przez jakiś czas, a w końcu poddania się jego matki jest z nami, mały, kary i przepiękny :D
|
|
Wysłany:
Pon 23:19, 26 Gru 2011 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Hm, ja nienawidze wszelkich tego typu rzeczy. Jak już coś wysokoprocentowego to czysta z wyższej półki albo jakaś smakowa. Może jeszcze nie mam doświadczenia czy coś ale wydawać tyle pieniędzy na whisky które i tak jest niedobre to rzecz dla mnie zupełnie niezrozumiała |
Rzecz gustu. U mnie w domu ojciec pija jedynie whiskey, zazwyczaj "Balantajsa" od czasu do czasu Jacka Danielsa. To są nie kacowe alkohole i jednak ciężko się nimi doprowadzić do takiego stanu jak po wypiciu czystej, bo dużo tego nie upijesz...a raczej upijesz sporo ale jednak maleńkimi łykami więc koło się zamyka :) Ja lubię zasiąść przy kominku ze szklanicą i sączyć... nawet moja połowica od czasu do czasu wychyli trochę z colą coby nam potem dziecko dobrze spało
:hahaha:
Cytat: | Dziecię nazywa się Good luck i jest przepiękny, mimo, że urodził się w Wigilię, 3 tygodnie przed terminem |
A jak jest umaszczony?
Edit: Cofam pytanie :)
Gratuluję ogierka :D I marchewka ode mnie dla dumnej mamuśki koniecznie :)
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 23:22, 26 Gru 2011 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | Caellion no właśnie od tego filmu go nazwaliśmy Jak inaczej mógłby się nazywać? Mimo wielu trudności, naszego nieprzygotowania, braku weterynarza przez jakiś czas, a w końcu poddania się jego matki jest z nami, mały, kary i przepiękny |
a to o źrebaku mówiłaś... :D
whisky to ja tylko czyste pijam.. bez coli. i właśnie albo Jacka albo Johnniego Walkera czyli wole szkocką...
muszę sobie w końcu znaleźć czas by zasiąść na balkonie z cygarem w jednej dłoni a szklanką szkockiej w drugiej
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Pon 23:27, 26 Gru 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Pon 23:24, 26 Gru 2011 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | jest z nami, mały, kary i przepiękny Very Happy |
Gratulacje :)
|
|
Pon 23:24, 26 Gru 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw dzięki :D marcheweczka na pewno będzie :) Dumnym tatusiem jest mój Siweczek (nota bene to jego pierwsze dziecko od kilku ładnych lat) więc jemu też marcheweczkę przekażę :) Obawiam się, że młody jest tylko przez moment kary :P
Caellion no weź... znasz mnie tyle czasu, o czy innym mogłabym mówić? :D
pantera mglista dzięki
|
|
Wysłany:
Pon 23:29, 26 Gru 2011 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Caellion my rozcieńczamy z wodą, nie wiem z jakimi proporcjami bo to barek ojca, ale wiem że ma bukłak i dolewa :oops:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 23:29, 26 Gru 2011 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 209, 210, 211 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 210 z 552 |
|