Ej no, wstyd! :P
Nie mów, że ominęłaś tę falę głupich rymowanek w internecie - przecież było:
Spojler:
lepkie wąsy, browar z dzbanu
butle wódy, zamach stanu!
:lol:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Uświadomiłam sobie z przerażeniem, że nie wiem kim był Dąbrowski.
Ten mój Dąbrowski, czy ten z hymnu? ;)
A to nie jedna i ta sama osoba? :hahaha:
Jejku, moja niewiedza nawet mnie samą zadziwia.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 17:11, 12 Kwi 2011
Nawet ja wiem, że nie!
Jest Jan Henryk Dąbrowski, polski generał, od Legionów Polskich we Włoszech, no i Jarosław Dąbrowski, od Komuny Paryskiej. :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shee, nie liczy się, miałaś fory bo to był patron Twojej szkoły :P
A tak właściwie, to wieki Cię nie widziałam :przytul: Jak studia? Poopowiadaj coś! :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 17:22, 12 Kwi 2011
Ja też się cieszę, rozprawka na temat związany w historią ;O
Dla mnie 3/4 rozprawek to czarna magia, a co dopiero z historią :O
Cytat:
A po co Twisted Evil Question
Ja mam jutro 2 matematyki, 2 biologię, polski i w wyniku zastępstwa 2 chemię z kartkówką, ratunku hahaha
Bo brat jedzie i bym się przewiozła ^^
Biedaku :przytul: Ja nie idę jutro, bo mam ang, geo, polski i religię, więc nie ma sensu. 2 bio i 2 chemie, matko -,-
Ja nie idę jutro, bo mam ang, geo, polski i religię, więc nie ma sensu. 2 bio i 2 chemie, matko -,-
No i jeszcze 2 matematyki, błagam o jakieś proste zadania nareszcie. Ostatnich zadań z chemii nie rozumiem za bardzo, a kartkówka nie wiadomo czy z roztworów z teorii czy zadań :C
jeanne napisał:
Bo brat jedzie i bym się przewiozła ^^
Aha ;)
Cytat:
Zawaliłam test z francuskeigo Sad
:przytul: Może nie będzie tak źle.
jeanne napisał:
Dla mnie 3/4 rozprawek to czarna magia, a co dopiero z historią :O