Bo on jest głupi. Oczywiście, że nie chce, bo wizja tego, że musiałby zaczynać od nowa jest przerażająca. Chyba dla każdego, prawda? Ale trzeba...
Jesteś niemożliwa :hahaha:
No dobra zacząć od nowa to przerażająca wizja z tym się zgadzam, ale żeby w ogóle coś wyszło z takiego zaczęcia to trzeba być przekonanym o tym, że ma się na coś jeszcze szansę. I od nowa to może on by chciał zacząć z Tobą
:hahaha:
ho ho... 2day nie dam rady... Jakoś ostatnio nie mam czasu na takie przyjemności ;(
Obejrzałam w piątek tylko początek jak House tłumaczył Wilsonowi, dlaczego się z nią żeni... i myslałam, że to nic poważnego :shock:
jeanne napisał:
Aż dreszcze się ma na kręgosłupie prawda?
dokładnie :D
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Sob 23:34, 02 Kwi 2011
No dobra zacząć od nowa to przerażająca wizja z tym się zgadzam, ale żeby w ogóle coś wyszło z takiego zaczęcia to trzeba być przekonanym o tym, że ma się na coś jeszcze szansę. I od nowa to może on by chciał zacząć z Tobą
Ze mną to już równia pochyła w dół, pod kątem alfa i bez tarcia.
Dlatego go próbuję właśnie przekonać. Że to, co czuje to tylko strach.
Dodano 56 sekund temu:
Cytat:
ho ho... 2day nie dam rady... Jakoś ostatnio nie mam czasu na takie przyjemności ;(
Obejrzałam w piątek tylko początek jak House tłumaczył Wilsonowi, dlaczego się z nią żeni... i myslałam, że to nic poważnego Shocked
Zyje się dla przyjemności, no hej!
Spojler:
Bo to nic poważnego. Ona ma mu pomagać, a on dał jej zieloną kartę ślubem
Najpierw muszę poprawić 2 z chemii. Mam taką świetną nauczycielkę, że cała klasa dostaje ze sprawdzianów 1 i 2. Ostatnio, średnia ze sprawdzianu wyniosła 1,8 :? Chodzę na korepetycje, ale jak kobieta na lekcji odwali sprawdzian, to nie wiem czy śmiać się czy płakać :(
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał:
Spojler:
no właśnie na tym skończyłam oglądanie i byłam pewna, że tylko dlatego się z nią żeni, ale jak zobaczyłam to zdjęcie, to zaczęłam mieć wątpliwości.
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Sob 23:40, 02 Kwi 2011
A masz rozszerzenie? To może zgłoście to do wych. albo dyrektora, skoro taka średnia?
No właśnie cały problem w tym, że mam rozszerzenie. Wychowawca już wie... i na razie czekam <?>
jeanne napisał:
Ślicznie wyglądają ^^
LUBIĘ_TO!
Sob 23:47, 02 Kwi 2011
Na szczęście od nowego roku ma przyjść ktoś inny :D uff. thank god...
Cytat:
Ja chcę zobaczyć, jak to będzie wyglądało w następnych odcinkach!
O, ja też <3
Sob 23:51, 02 Kwi 2011
Nie sądzę ;*
Mi też będziesz kazać iść w diabły hahaha Question
Przyznaj się, że wyciągnęłaś z mojej części jaźni jego nr i po prostu konsultujesz z nim odpowiedzi! O.o
W sumie to niezłą ze mną ma szkołę panowania nad nerwami.
Tobie nie, bo tam by ci sie za bardzo spodobało, tzn. w diabłach :hahaha:
Cytat:
Ja też Smile Może być ciekawie.
Jak kiedyś na mojego posta odpowiesz "a ja nie" to zapiszemy to w kalendarzu ;>
Dodano 36 sekund temu:
Cytat:
Na szczęście od nowego roku ma przyjść ktoś inny Very Happy uff. thank god...
W ogóle jak ona wam robi te lekcje że takie oceny?
W ogóle jak ona wam robi te lekcje że takie oceny?
Na lekcji jest ok. Wszyscy wszystko rozumieją... A jak zrobi sprawdzian to masakra. Jest strasznie dużo zadań jak na 45 min, na dodatek zadania są z błędami... ;/
Sob 23:59, 02 Kwi 2011