|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 504, 505, 506 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra no ty nie! ale tak np. ja, to powinnam mieć na stałe przymocowane do nóg :hahaha:
Może atrakcyjność przez to wzrasta, że słychać charakterystyczny stukot i to jest takie zwrócenie uwagi? :hahaha:
|
|
Czw 23:09, 24 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_, a cóż się stało?
|
|
Wysłany:
Czw 23:10, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | . Ja dziś przekroczyłam limit płakania na rok. |
*żółwik* :przytul: Ja nie umiem nic, sialalalla, koleżanka chce robić zadania, a ja mam ochotę jej kazać spadać.
|
|
Czw 23:11, 24 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Może atrakcyjność przez to wzrasta, że słychać charakterystyczny stukot i to jest takie zwrócenie uwagi? |
Osobiście miałam ochotę zabić koleżankę z poprzedniej firmy, która miała buty podbite plastykiem jakimś czy bóg wie czym i niemiłosiernie napierdzielała obcasami w kafelki w biurze. Wypadało ja tylko posadzić na krześle i przywiązać, żeby nie chodziła.
|
|
Wysłany:
Czw 23:14, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Problemy rodzinne. Na szczęście moje siostry mnie wspierają, choć brakuję mi ich fizycznie. Za to dziewczyny w szkole mnie jakoś ogarnęły razem z wychowawczynią, bo byłam w rozsypce i pomyśleć, że to wina matki, ojca i Kamila :| .
*żółwik* rzadko kiedy płaczę, ale dziś to było z powodu tego, że byłam bezsilna.
jeanne napisał: | Ja nie umiem nic, sialalalla, koleżanka chce robić zadania, a ja mam ochotę jej kazać spadać.
|
Twoja motywacja zabija.
Hej Nimfka :przytul:, matka i brat, to wystarczyło.
|
|
Czw 23:14, 24 Lut 2011 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeanne jutro masz ten spr z zaimków? Będę trzymała kciuki Razz |
Dziękuję, przyda się, przed lekcją jeszcze powtórzę Twoje PW <3
Cytat: | Wypadało ja tylko posadzić na krześle i przywiązać, żeby nie chodziła. |
Ha! Ale uwagę na siebie zwracała!
Cytat: | Za to dziewczyny w szkole mnie jakoś ogarnęły razem z wychowawczynią, bo byłam w rozsypce |
Zazdrościć w sumie wychowawczyni i koleżanek. :*
Cytat: |
*żółwik* rzadko kiedy płaczę, ale dziś to było z powodu tego, że byłam bezsilna. |
*double żółwik*
Twoja motywacja zabija. |
Oj, moja motywacja zabija o 7 rano jak włażę na 3 piętro ;D
|
|
Czw 23:17, 24 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ha! Ale uwagę na siebie zwracała! |
Z pewnością...każdy miał ochotę ją zabić, jak tylko wstawała :D
|
|
Wysłany:
Czw 23:19, 24 Lut 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej jest tu kto :?: :) Przez wszystkie lekcje z wyjątkiem matmy i przerwy połowa klasy rozwiązywała zadania z fizyki. Najbardziej mi się podobało jak kolega tłumaczył mojej koleżance, że w tym wzorze ma wstawić dwójkę, ona złapała chyba jakiś zawias i on przez 10 minut tłumaczył jej, że jak się mnoży 1/2 razy 2 to wychodzi 1, a ja o mało nie popłakałam się ze śmiechu. Natomiast na sprawdzianie z fizyki było zupełnie inne zadania i nic mi nie przyszło, że pojęłam jak rozwiązać z 50 innych :D
Dodano 8 minut temu:
Z 13 zadań umiałam rozwiązać 2. Ciekawe czy trzeba poprawiać ;)
|
|
Pią 18:00, 25 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nimfka dzięki za kciuki, ale nastawiam się na poprawę :(
Konwalia nie strasz mnie. Ja jestem po 2h fizyki, przy czym na pierwszej siedziałam w 2 ławce i byłam tak nieprzytomna, że w razie czego byłam skłonna powiedzieć facetowi, że dzisiaj jestem głupsza nawet od nieinteligentnego szympansa i że nie powiem mu nic, co ma jakikolwiek sens. 3 godziny snu, zatkane zatoki na mega mega po wczorajszych 10 minutach na przystanku i brak skóry na nosie spowodowały, że jedyną czynność jaką wykonywał mój mózg było trzymanie otwartych oczu. Czasem :hahaha:
I *fanfary*
Mam 5 z testu z chemii! Jestem głupia :hahaha: Pierwszy test z rozszerzonych przedmiotów, który napisałam na 5, który był z zadań maturalnych, którego pisałam z gorączką, po nieprzespanej nocy i z humorem pt. "życie jest beznadziejne i nic nie ma sensu". Że też na przytomnym trybie nie dam rady zdobyć 5 :hahaha:
I wniosek jeszcze z wczoraj - Corel jest gÓpi. A ja mam więcej zdolności pedagogicznych niż mój nauczyciel od TI.
|
|
Pią 18:27, 25 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Mam 5 z testu z chemii! Jestem głupia hahaha Pierwszy test z rozszerzonych przedmiotów, który napisałam na 5, który był z zadań maturalnych, którego pisałam z gorączką, po nieprzespanej nocy i z humorem pt. "życie jest beznadziejne i nic nie ma sensu". Że też na przytomnym trybie nie dam rady zdobyć 5 hahaha |
Gratulację :uscisk:
Cytat: | I wniosek jeszcze z wczoraj - Corel jest gÓpi. A ja mam więcej zdolności pedagogicznych niż mój nauczyciel od TI. |
Czyżbyście robili na TI Corel :?: My worda, " no to poszukacie sobie tej i tej opcji, macie tu kartkę z równaniem odwzorujcie je sobie itd ".
|
|
Pią 18:33, 25 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czyżbyście robili na TI Corel Question My worda, " no to poszukacie sobie tej i tej opcji, macie tu kartkę z równaniem odwzorujcie je sobie itd ". |
On się szarpnął i pokazał na rzutniku. Ale skoro JA miałam problemy z rozwikłaniem, jak to zrobić w tym programie, to co dopiero osoby, które nigdy nic nie robiły w programie graficznym? W ogóle ja chcę robić w PS, bo jest fajnusi, o.
A najlepiej było, jak koleżanka dobrze robiła, ale jej coś nie wychodziło. Facet przyszedł, podumał 5 minut, kazał jej wyłączyć i od nowa zrobić -,-
Ale przynajmniej skończyła się nauka pisania w wordzie O.o
|
|
Pią 19:16, 25 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 504, 505, 506 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 505 z 649 |
|