|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 392, 393, 394 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Jeśli mowa o małych stworzeniach, to ja niezbyt wiem jak się przy nich zachować i co z nimi robić. :| Powiedzmy, jestem w sklepie i podchodzi do mnie taki bobas, to nie sprawia mi radości np. podanie mu ręki :?
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Sob 19:31, 05 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jakie to miłe, że język polski łamie zasadę podwójnej negacji!
ogłaszam wszem i wobec - nadal nie lubię logiki.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sob 19:33, 05 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ludzkie dziecię płci żeńskiej o imieniu Kalina, wydaje się rozumieć ludzki język, ale sama wydaje z siebie dźwięki którym dużo do normalnej mowy brakuje... |
aha :hahaha: rozumiem
kretowa napisał: | Jeśli mowa o małych stworzeniach, to ja niezbyt wiem jak się przy nich zachować i co z nimi robić. Powiedzmy, jestem w sklepie i podchodzi do mnie taki bobas, to nie sprawia mi radości np. podanie mu ręki |
ja taką dwójkę miałam w domu, teraz są starsi, ale myślę, że bym sobie poradziła, chociaż nie wiem, jak by to było z takim podawaniem ręki na przykład ;)
maria lucie napisał: | jakie to miłe, że język polski łamie zasadę podwójnej negacji! |
nie rozumiem :|
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 19:44, 05 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja strasznie lubię dzieci, chyba że akurat dwóch braci ciotecznych siedzi mi na brzuchu, a na pytanie, czy mogliby pomóc mi wstać reagują z entuzjazmem i ciągną moją głowę do góry za grzywkę.
według praw żelaznej logiki np zdanie "nigdy tego nie powiedziałam" powinno oznaczać "powiedziałam to".
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sob 19:47, 05 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie, rzeczywiście, tu język polski i żelazna logika wchodzą w konflikt ;).
Mam to szczęście, że obecnie moje rodzeństwo siedzi sobie przed telewizorem, zajęte sobą :]
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 19:50, 05 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | według praw żelaznej logiki np zdanie "nigdy tego nie powiedziałam" powinno oznaczać "powiedziałam to". |
W zeszłym roku na obozie wydarzył się pewien incydent. Mój pokój został oskarżony o coś, czego nie zrobił. Powiedziałam coś takiego: "Ja tego nie zrobiłam", z tego zdania kadra wydedukowała, że coś wiem i, że jestem współwinna czegoś, czego nie zrobiłam :?
|
|
Wysłany:
Sob 20:04, 05 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kretowa napisał: | "Ja tego nie zrobiłam", z tego zdania kadra wydedukowała, że coś wiem i, że jestem współwinna czegoś, czego nie zrobiłam |
o... Polski jest specyficznym językiem...
Nimfka! Tęskniłam *tuli mocno*
|
|
Wysłany:
Sob 20:07, 05 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry! Jest tu ktoś? Tak sobie ostatnio chciałam się pochwalić forumową rocznicą,ale nie było nikogo...
|
|
Sob 20:08, 05 Lut 2011 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir A właśnie skończyłam chorować i teraz sobie planuję jak wykorzystam pozostały tydzień ferii...
|
|
Sob 20:13, 05 Lut 2011 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To dobrze, że już skończyłaś chorować :przytul: a jakie propozycje na przyszły tydzień? Ja mam zamiar iść z nimfką na kręgle, paintball, spotkać się u niej w domu, w sobotę idziemy na koncert, w tygodniu chcę się jeszcze zobaczyć z koleżanką z obozu i wybieram się na warsztaty ceramiczne. No i mam odczulanie po południu w czwartek. o_O sporo tego się uzbierało
|
|
Wysłany:
Sob 20:16, 05 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie, WITAJ ;** Dawno Cię nie widziałam *tuuuuuli*
|
|
Wysłany:
Sob 20:19, 05 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Woooow... Faktycznie sporo. Ja tak sobie myślę,że będę próbowała nie dać się nigdzie wyciągnąć i sobie będę przez ten tydzień spacerowała sama na pocztę,do sklepu, na spacer i do szkoły uczyć się do konkursu.
Dodano 3 minut temu:
Kreciiiik! Jak miło zobaczyć Cię znowu! * daje się tulić* Dawno mnie tutaj nie było. Coś ostatnio mało na forum zaglądałam... Jeeeeny,ale się stęskniłam za wami
|
|
Sob 20:23, 05 Lut 2011 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 392, 393, 394 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 393 z 649 |
|