|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 347, 348, 349 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
poprostuxzjawa nie warto być przyzwoitym, bo to nudne i nikogo nie zaciekawi, tak, jak bycie nieprzyzwoitym :twisted:
Hej ludzie ;)
|
|
Sro 19:15, 26 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne też tak uważam,ale nie będzie to czytane na głos tylko nauczyciele sobie poczytają wiec odmienne zdanie w tej kwestii może być nie mile widziane...
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Sro 19:19, 26 Sty 2011 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oh, czyli praca pisana pod publikę? Zawsze tak pisałam <3 Tylko jedno wypracowanie napisałam tak, jak naprawdę myślałam, to nauczycielka mi powiedziała, że filozofuję O.o
Dlaczego warto być przyzwoitym, hm. Bo takie są ustalone normy i większość ludzi ocenia to jako dobre zachowanie?
|
|
Sro 19:25, 26 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Guśka_
Cytat: | A szczególnie, kiedy moją intepretacją nie zgadza się wychowawczyni. |
Moja wychowawczyni po wypracowaniu zgodnie z moimi poglądami wysłałaby mnie do psychologa szkolnego :D
jeanne napisał: | napisałam tak, jak naprawdę myślałam, to nauczycielka mi powiedziała, że filozofuję |
Mi to ciągle mówi katecheta na religii, aż w końcu przestałam z nim dyskutować
|
|
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Wysłany:
Sro 19:42, 26 Sty 2011 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
poprostuxzjawa napisał: | Moja wychowawczyni po wypracowaniu zgodnie z moimi poglądami wysłałaby mnie do psychologa szkolnego |
Ja swojej rzuciłam podręcznikiem od biologii, bo się, ze mną kłóciła o depresję :D
poprostuxzjawa napisał: | Mi to ciągle mówi katecheta na religii, aż w końcu przestałam z nim dyskutowa |
Najgorsza rzecz, kłócić się na religii *pada na samo wspomnienie*. Za to na języku polskim można mieć pole do popisu.
Przyzwoitość popłaca, dzięki niej zyskamy w oczach innych ludzi, będą nas uważać za wzór do naśladowania, będziemy wiedzieli jak postąpić w trudnych sytaucjach, aby wyjść na dobrych, jak Jeanne wspominiała również odpowiada to normą przyjętych na ogół w społeczeństwie, dzięki przyzwoitości kształtujemy swój charakter, postępujemy zgodnie z zasadami moralnymi. Minusy: Na ogół ludzie nie lubią osób przyzwoitych, gdyż wydaję im się, że udają świętych i niedykalnych na szpanu.
Jeanne, ale ja kocham kłócić się z moja wychowawczynią <3 . Ona ma takie fajne podejście i potrafi człowieka wkurzyć. Ja to zazwyczaj 5 dostaję, bo zawsze jej się coś nie spodoba, np. zaznaczy zdanie jako (?), bo nie podchodzi pod jej intepretacje. Jedynie nie mam z nią problemów, przy rozprawkach.
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Sro 19:53, 26 Sty 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sro 19:50, 26 Sty 2011 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia hej <3 Podziwiam Cie. Ja wolałam już dostać tą 5 i się nie kłócic.
Cytat: |
Mi to ciągle mówi katecheta na religii, aż w końcu przestałam z nim dyskutować |
Ja z poprzednim katechetą jak wchodziłam w jakiekolwiek dyskusje to powalał mnie argumentem, że on ma studia i jest wykształcony, więc ma rację :D
|
|
Sro 19:50, 26 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ dzięki za dobry argument do pracy :mrgreen:
Guśka_ napisał: | Najgorsza rzecz, kłócić się na religii *pada na samo wspomnienie*. Za to na języku polskim można mieć pole do popisu. |
Ja już parę razy próbowałam kucić się na polskim o interpretacje tekstu, niestety zawsze trzeba myśleć jak nauczyciel :?
jeanne napisał: | powalał mnie argumentem, że on ma studia i jest wykształcony, więc ma rację |
"marjankowi"* (katechecie) kiedy zabraknie mu argumentów to powtarza ciągle ten sam tylko inaczej sformułowany
* Marianek, bo jest taki trochę głupkowaty
|
|
Wysłany:
Sro 20:01, 26 Sty 2011 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia ja nie lubię się kłócić z nauczycielami, bo ja jestem cicha spokojna i nieśmiała ;d
poprostuxzjawa widocznie większosć takich marjanków ma ten sam sposób myślenia.
|
|
Sro 20:06, 26 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jeanne, zmieniłaś się Very Happy. Ja też jestem spokojna, ostatnio. Dzięki temu nauczyciele bardziej biorą mnie na poważnie i na tym zyskuję |
Mnie nauczyciele się bali i nie wyrywali mnie za bardzo do głoszenia poglądów :( Teraz dopiero zobaczyłam, że mnie z niczego nie pytali w gim ;/
|
|
Sro 20:12, 26 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Guśka_ napisał: | Najlepsze są analizy <3 |
ja też je lubię, ale z polskiego wolę gramatykę. I pamiętam jak kiedyś kiedyś pisaliśmy dedykacje, byłam najlepsza w klasie, bo prawie do każdej dedykacji znajdowałam pasujący cytat, o to były czasy :roll:
Guśka_ napisał: | Ja też jestem spokojna, ostatnio. Dzięki temu nauczyciele bardziej biorą mnie na poważnie i na tym zyskuję. |
Nauczyciele zawsze lubią takich uczniów, cichych nie kłócących się o żadne teorie, tylko pani od biologii lubi uczniów z własnym zdaniem.
Od tamtego roku coraz mniej się kłócę (a szkoda bo uwielbiam się kłócić, nie wiem dlaczego :lol: )
|
|
Wysłany:
Sro 20:18, 26 Sty 2011 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Siemka, jest tu ktoś? bo mi się godzina przy postach nie wyswietla :P
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Sro 20:21, 26 Sty 2011 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia ja miałam bardzo zróżnicowaną poglądowo klasę, a wolałam nie robić wojen ;)
Cytat: | Nauczyciele zawsze lubią takich uczniów, cichych nie kłócących się o żadne teorie, |
Bo im nie utrudniają pracy ^^
|
|
Sro 20:23, 26 Sty 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 347, 348, 349 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 348 z 649 |
|