Lupus ależ oczywiście, że tak... sesja powinna być znacznie częściej... 4 razy w roku :mrgreen:
Marg, żyję, ale co to za życie ;) wcale nie jestem zła dla siostruni, ona po prostu za często znajduje się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie, akurat kiedy mam głupi pomysł i muszę go na niej przetestować ;)
Hej kochani :*
jeanne ja też nie składam wszystkim, w sumie składam tylko tym znajomym którym złożyłabym w realu, czyli tym z klasy i z szermierki :P
Nie 14:15, 23 Sty 2011
Czy ja jestem niemiła, nie składając na fb życzeń każdej osobie, która ma urodziny i która wyskoczy mi w bocznej tabelce z wydarzeniami?
Tak, ale ja też tak robię. ;) Składam życzenia tylko wyjątkowym ludziom.
Jestem królową równań różniczkowych! A teraz biegnę do całek. Tak tylko zajrzałam na moment. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
She nie ma to jak weekend z matematyką :P
Nie zazdroszczę ;)
Nie 14:57, 23 Sty 2011
Mi kolega właśnie przypomniał, że muszę zrobić ćwiczenia z chemii i uzupełnić zeszyt z fizyki, bo mam tam straszne luki :P
Dodano 59 minut temu:
Biedny Małysz, miał pecha :?
Za to gratulacje dla Stocha :shock: szkoda, że nie odwołali 2 serii to by był pierwszy, a tak pewnie w drugim skoku skopie, bo on nie umie 2 dobrych skoków oddać ;)
Dodano 12 minut temu:
O kurde Stoch wygrał :shock: Wielkie brawa dla niego, nie spodziewałam się tego :mrgreen:
Nie 16:25, 23 Sty 2011
jeanne no właśnie nie, normalny puchar świata, wszyscy najlepsi byli, Amman, Morgenster itd :D
Dodano 4 minut temu:
Mam takie pytanie, czy to wina mojego komputera, czy megavideo już kompletnie ześwirowało? Nie mogę obejrzeć żadnego filmu, ładują się np 2 minuty,po czym pokazuje się pełen pasek postępu, ale po tych 2 minutach się wiesza i tak cały czas, bez względu na to co chcę obejrzeć :x
Nie 16:51, 23 Sty 2011
widzę, że tu też już jakaś radość ze zwycięstwa Stocha.
ale fajnie, fajnie, fajnie. :mrgreen:
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Nie 17:21, 23 Sty 2011
Jestem człowiekiem, którego kompletnie nie interesuje sport. No, chyba że sportem jest jedzenie bigosu na czas :mrgreen:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 17:28, 23 Sty 2011
Mam takie pytanie, czy to wina mojego komputera, czy megavideo już kompletnie ześwirowało? Nie mogę obejrzeć żadnego filmu, ładują się np 2 minuty,po czym pokazuje się pełen pasek postępu, ale po tych 2 minutach się wiesza i tak cały czas, bez względu na to co chcę obejrzeć :x