|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 158, 159, 160 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Aha. Jeszcze narobili tyle hałasu na przerwie, że aż nauczyciele musieli "interweniować". I pomyśleć, że niektórzy mają już 18 lat | U nas po dzisiejszej garażowej lekcji sztuki pani sobie skorzystała z telefonu! :wink:
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Czw 16:36, 30 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Nika603 napisał: | U nas po dzisiejszej garażowej lekcji sztuki pani sobie skorzystała z telefonu! |
U nas zła pani od niemieckiego wyszła na dyżur, o! :mrgreen:
Będę już zmykać, pa :papapa:
|
|
Czw 16:42, 30 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dzień dobry!
na geografii pani profesor kazała nam wszystkim wstać i podejść pod tablicę, żeby nam pokazać, jaki mamy bajzel w klasie. a my po prostu zbyt dosłownie wzięliśmy hasło "szkoła to jak drugi dom"... :mrgreen:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Czw 16:50, 30 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | na geografii pani profesor kazała nam wszystkim wstać i podejść pod tablicę |
W Dąbro skojarzenie byłoby natychmiastowe... zresztą było takie raz, na wymianie w Rieti - pani od włoskiego chciała policzyć swoją grupę, ale jej wszyscy łazili, więc krzyknęła "Polacy pod ścianę!". No a nasi oczywiście od razu zakrzyknęli po łacinie "Polacy sub muro!", po czym szybko stanęli twarzami do ściany, wyciągając w górę ręce. ^^
Dzień dobry, odebrałam legitymację, jest piękna, zielona i się błyszczy (tylko ja taka nieogarnięta na zdjęciu). Wreszcie koniec z kartami miejskimi!
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Czw 16:53, 30 Wrz 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, my myśleliśmy naiwnie, że kobieta chce nam po prostu pokazać z bliska wielgachny globus, który przytachała na lekcję.
to tylko ja stwierdziłam "towarzysze, kto jest za, ten może opuścić ręce i odejść od ściany".
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Czw 16:58, 30 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry.
Internetu w Opolu jak nie było, tak nie ma, bo zaszły pewne komplikacje i postanowiłam wrócić do domu, bo... Jutro o 8 są zapisy na WF przez internet, a ja muszę się zapisać, więc jestem dzień wcześniej. Nie będzie mnie na zajęciach, ale cóż, liczę na to, że nie będą od razu sprawdzali obecności. Plan mam średni, ale w piątek póki co kończę już o 15, transport do Ostrowa się znajdzie, tak więc nie narzekam. ;)
Chwilami zastanawiam się, czy nie jestem przypadkiem na studiach wieczorowych? Godziny mnie powalają. Język angielski mam w poniedziałek od 10.30 - 12, a w środę... od 17.30 - 19. Do tego dojdzie jeszcze ten nieszczęsny WF. Mam nadzieję, że uda mi się zapisać na wtorek.
Dodatkowo okazało się, że w poniedziałek pomimo inauguracji nie jest wolny. Zrobili rektorskie do 15, więc na ostatnie ćwiczenia będę musiała się udać, szczególnie dlatego, że mam je z tym niemiłym panem, który w zeszłym roku wyrzucił kilka osób, włącznie ze mną za drzwi przed kolokwium.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Czw 17:05, 30 Wrz 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
Świętowaliśmy dzień chłopaka tortem. Teoretycznie miał on być dla naszych klasowych panów, ale bardzo chętnie pomogłyśmy im w zjadaniu ;)
I jutro przychodzę do szkoły na 10, kończę po 14 :) Przyjemnie.
|
|
Czw 17:21, 30 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja dziś nauczyłam się, że dzieci na coś się jednak czasem przydają. Oczywiście nadal nie jetem ich wielbicielką, ale dziś pomysłowość mojej koleżanki, połączona z tupetem i posiadaniem bachora przydała się jak mało kiedy :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 17:30, 30 Wrz 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | A w ogóle to dzisiaj zgrzeszyłam. Byłam w Starbucksie. |
Czemu to grzech :> ?
Witam, wpadam do was, bo nie chce mi się brać za pisanie historii ^^ W ogóle miałam dziś masakryczny dzień, ale już nawet nie mam ochoty go opisywać ;/
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Czw 17:40, 30 Wrz 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra wow! Usłyszeć to z twoich ust :O a to niby dlaczego jak można wiedzieć :>
Tak w ogóle hej wszystkim!
|
|
Czw 17:47, 30 Wrz 2010 |
|
Danielek18
Immunolog

Miasto: Tur
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Danielek18, zaoszczędziłam czas, który jest bardzo cenny, jak wiadomo :mrgreen: Poszłam z koleżanką i jej 3-letnią córką po bilet miesięczny. A że jest ostatni dzień miesiąca, to kolejka była na przynajmniej godzinę. Koleżanka, niewiele myśląc, wzięła dziecko na ręce, podeszła do kobiety stojącej na początku kolejki i spytała, czy ją przepuści, bo dziecko chore i marudzi :] Kobieta nie miała zachwyconej miny, ale z racji bardzo współczujących ludzi za nią, nie miała wyjścia i musiała ją puścić :mrgreen: Mam więc bilet, nie stałam ani chwili w kolejce i dzięki temu miałam czas na wypicie kawy i rozkoszowanie się wolnością w ciepłym domu, zamiast marznąć przed kioskiem.
|
|
Wysłany:
Czw 18:00, 30 Wrz 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Danielek, najlepszego :P
Pochwal się, co dostałeś w prezencie od dziewczyn z klasy :)
|
|
Czw 18:02, 30 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Danielek18, zaoszczędziłam czas, który jest bardzo cenny, jak wiadomo Poszłam z koleżanką i jej 3-letnią córką po bilet miesięczny. A że jest ostatni dzień miesiąca, to kolejka była na przynajmniej godzinę. Koleżanka, niewiele myśląc, wzięła dziecko na ręce, podeszła do kobiety stojącej na początku kolejki i spytała, czy ją przepuści, bo dziecko chore i marudzi Kobieta nie miała zachwyconej miny, ale z racji bardzo współczujących ludzi za nią, nie miała wyjścia i musiała ją puścić Mam więc bilet, nie stałam ani chwili w kolejce i dzięki temu miałam czas na wypicie kawy i rozkoszowanie się wolnością w ciepłym domu, zamiast marznąć przed kioskiem. |
Jej jak tak dziecko można wykorzystać :lol:
Cytat: | Danielek, najlepszego
Pochwal się, co dostałeś w prezencie od dziewczyn z klasy |
Dziękuje! Dostałem lizaczka i wafelka kakaowego 8) chociaż jeden dzień w roku były miłe :mrgreen:
|
|
Czw 18:04, 30 Wrz 2010 |
|
Danielek18
Immunolog

Miasto: Tur
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Jej jak tak dziecko można wykorzystać Laughing |
Normalnie, do pewnego wieku to jedyna korzyść, jaka płynie z dzieci :mrgreen: No dobra, wiem, jestem okropna, ale naprawdę nie mam serca do dzieci i chyba mi się to nie zmieni :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 18:11, 30 Wrz 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 158, 159, 160 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 159 z 649 |
|