|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 537, 538, 539 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Znów was opuszczam,co i tak nikogo nie zmartwi :| muszę siezabrac do roboty!
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Sro 16:00, 08 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra ja uciekam... Pa wam wszystkim! :************
|
|
Sro 16:03, 08 Wrz 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Agatar, witam bardzo serdecznie :D Jaka niewdzięczna rola? To najpiękniejsze lata życia :D Co do poziomu: nie zamierzam uczyć się z książki, z której na dobrą sprawę korzystają uczniowie 6 klasy podstawówki. Dla mnie to jest śmiech na sali: przychodzić do klasy z 4 godzinami angielskiego tygodniowo i prezentować taki poziom... Ale Królowa coś na to poradzi i zapewne będę miała inną książkę i dodatkowe konsultacje (być może u Edytki - oł jes! :mrgreen:).
|
|
Sro 16:04, 08 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja mój test diagnostyczny to chyba po pijanemu pisałam Mr. Green Trafiłam do przedostatniej grupy. Pierwsza lekcja: present simple. Zbaraniałam i przeniosłam się grupę wyżej. I miałam czwórki, ha!
U nas z językami było o tyle fajnie, ze każdy miał dwa do wyboru, a grupy były ustalane międzyklasowo. To jest jak dla mnie idealny pomysł, bo i jesteś z ludźmi na swoim poziomie, i jednocześnie poznajesz ludzi z innych klas. Wink |
Jedna dziewczyna z drugiej grupy z mojej klasy będzie miała inną, lepszą książkę i indywidualne zajęcia. Ja dosyć poważnie myślę o angielskim na maturze (może rozszerzenie?), więc warto się do tego zabrać już od pierwszej klasy.
|
|
Sro 16:12, 08 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć! Jestem totalnie wkurzona. Dzisiaj "najlepsze" koleżanki z klasy organizowały imprezę jednej z tych koleżanek. Zapraszają większość klasy wykluczając mnie i kilka innych osób. Grupują ludzi wg. kujonów i ludzi kochających imprezę. Chwalą się tym tak że mówią na caly głos co będą jeść, pić, jaką muzykę zabiorą. To nie chodzi o to że ja zazdroszczę tej imprezy bo i tak bym nie poszła ale o samo to jak tym się chwalą. Słodkie idiotki mam w klasie.. jest ich pełno. Rany, ja chcę już do innej szkoły!
|
|
Wysłany:
Sro 16:17, 08 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
u nas grupy międzyklasowe by nie przeszły, wymagałoby to wyjścia ze swojej sali. niechętnie opuszczamy naszą salę.
Ann, współczuję Ci, "słodkie idiotki" to coś, czego najbardziej nie lubię. grr. zamordowałabym.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sro 16:17, 08 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja na razie jakoś sobie radzę na zaawansowanym angielskim. Jakoś - bo były dopiero dwie lekcje. Wczoraj pan P. zapytał mnie o coś... I potem z wrażenia napisałam ,,Hi" zamiast ,,He" :mrgreen:
Aniu, a nie możesz przenieść się do innej klasy?
|
|
Sro 16:19, 08 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune, teraz tylko porozmawiać z Królową, uzgodnić poziom książki i ewentualne konsultacje (już niekoniecznie z nią, może być z kimś innym :P).
Cytat: | Słodkie idiotki mam w klasie.. jest ich pełno. |
U mnie też znajdą się tzw. "malowane lale", ale nie ma tragedii: większość jest do życia :D Trzymaj się kochana :*
|
|
Sro 16:20, 08 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jest coś gorszego niż słodkie idiotki - inteligentne słodkie idiotki.
Zwyczajne możesz olać, bo stwierdzasz, że mają pusto w głowie. A te inteligentne - widzisz, że one to robią z rozmysłem i premedytacją, a najgorsze, ze są całkiem mądre i ogarnięte, a przez to, niestety, bardziej skuteczne w uprzykrzaniu życia.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Sro 16:23, 08 Wrz 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja już będę zmykać do lekcji. Trzymajcie się, pa :papapa:
|
|
Sro 16:27, 08 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 537, 538, 539 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 538 z 636 |
|