|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 243, 244, 245 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| Mrukasia napisał: | | Coś mi się wydaję że to oni bedą nim się zajmować dlatego tak negatywnie do tego podchodzą |
O tym rozmawiamy od długiego czasu i już nie traktują tego jak przeszkody. Nie mam 5 lat, nie potraktuję psa jak zabawki.
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 11:35, 22 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
| Juniuś napisał: | | "zbieraj sobie na samochód" |
Masakra, szczerze współczuję.
|
|
|
Nie 11:36, 22 Sie 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Juniuś najgorsza rzecz narobić sobie nadziei, a potem w sekundzie marzenia i plany trafia szlag. 3maj się i główka do góry
|
|
|
Wysłany:
Nie 11:37, 22 Sie 2010 |
|
bedzieburza
Stażysta

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| bedzieburza napisał: | | najgorsza rzecz narobić sobie nadziei, a potem w sekundzie marzenia i plany trafia szlag |
No właśnie. Przygotowywałam się raczej na to, że po prostu nie będzie nikogo z tą rasą, a jednak ktoś był i mogłam sobie tylko popatrzeć.
Ale cóż, przywykłam do tego, że zazwyczaj nic mi się nie udaje i nigdy nie osiągam tego, czego tak bardzo pragnę.
Shee, byłaś już u fryzjera?
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 11:40, 22 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Ehh... Juniuś, z rodzicami tak zazwyczaj bywa. Na początku posmysł im się podoba, potem zaczynają się nad nim zastanawić, zastanwiać, zastanawiać ... i dochodzą do wniosku, że jednak NIE.
Guśka, wtajemnicz mnie, o co chodzi z tym 22.08.2010 - [...]??
|
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Nie 11:41, 22 Sie 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| zaneta94 napisał: | | Mrukasia, hej Właśnie pocieszamy Juniuś, masakra |
Hey,
Własnie widzę, ech nie wyobrażam sobie mojego dziecinsta bez psów. Zawsze one były w moim życiu.
Wiecie że kiedyś, jak byłam na spacerze/ nie daleko domu/ z psami to puściłam je ze smyczy i specjalnie upadłam że niby zemdlałam. Wtedy jeden z moich psów pobiegł prosto do domu,a drugi położył się koło mnie . Cały czas mnie szturchał nosem i skamlał. Kiedy wstałam ciszył się jak głupi.
|
|
|
Nie 11:42, 22 Sie 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Shee, byłaś już u fryzjera? |
Nie, jeszcze nie, ale dzielnie tkwię przy tym pomyśle.
Zrobić sobie grzywkę czy nie?
| Juniuś napisał: | | Ale cóż, przywykłam do tego, że zazwyczaj nic mi się nie udaje i nigdy nie osiągam tego, czego tak bardzo pragnę. |
Hah, skąd ja to znam. Nie tak dalej jak wczoraj ubolewałam nad tym, ze nic, absolutnie nic nie udaje mi się zrobić. Strasznie dołujące. Nawet jeśli chodzi o głupoty.
|
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 11:42, 22 Sie 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Guśka_ napisał: | | Dopiero jem sniadanie |
A ja za chwilkę obiad. Znikam na razie dopilnować sosu. :)
|
|
|
Nie 11:43, 22 Sie 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_ hey sis
Co tam u ciebie słychać?
| Juniuś napisał: | | O tym rozmawiamy od długiego czasu i już nie traktują tego jak przeszkody. Nie mam 5 lat, nie potraktuję psa jak zabawki. |
O to dobrze bo rodzice zawsze się martwia, że i tak to oni w końcu bedą się zajmować psem
|
|
|
Nie 11:45, 22 Sie 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Shitzune napisał: | | j ubolewałam nad tym, ze nic, absolutnie nic nie udaje mi się zrobić. Strasznie dołujące |
No to witam w klubie. podobno najgorszą rzeczą jest się użalać nad soba. No ale czasem, choćby nie wiem co nie umiem odpędzić od siebie myśli , że znowu coś tam mi nie wyszło, że nie jestem taka jakby wszyscy wkoło chcieli żebym była...
|
|
|
Wysłany:
|
bedzieburza
Stażysta

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Mrukasia napisał: | | Wiecie że kiedyś, jak byłam na spacerze/ nie daleko domu/ z psami to puściłam je ze smyczy i specjalnie upadłam że niby zemdlałam. Wtedy jeden z moich psów pobiegł prosto do domu,a drugi położył się koło mnie . Cały czas mnie szturchał nosem i skamlał. Kiedy wstałam ciszył się jak głupi. |
Właśnie dlatego uwielbiam psy :D Bez mojego czworonoga byłoby mi strasznie pusto...
|
|
|
|
zaneta94
Grzanka

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Mój Neon wyczuwa kiedy jest ze mną źle i pcha mi się do łóżka, aby mnie pocieszyć Smile. |
Mój Rudolf leży mi na nogach, dosłownie :lol:
|
|
|
Nie 11:50, 22 Sie 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Cytat: | | Ehh... Juniuś, z rodzicami tak zazwyczaj bywa. Na początku posmysł im się podoba, potem zaczynają się nad nim zastanawić, zastanwiać, zastanawiać ... i dochodzą do wniosku, że jednak NIE. |
U mnie było inaczej. Na początku byli do tego sceptycznie nastawieni, a mnie udało się ich przekonać, dlatego teraz tak ubolewam. Starałam się taki długi czas, a jak już się zgodzili, to pojawiła się nowa bariera - pieniądze.
| Mrukasia napisał: | | Zawsze one były w moim życiu. |
W moim też. Dom bez psa jest taki pusty i nie mogę już wytrzymać z tęsknoty za moim skarbem, który odszedł 2 lata temu. :-(
| Shtzune napisał: | | Zrobić sobie grzywkę czy nie? |
Zrobić, ale taką na bok. ;) I wycieniowałabym włosy. Tylko nie obcinaj zbyt krótko, bo moje pokuszenie skończyło się koszmarem i teraz marzę o tym, żeby włosy mi szybko odrosły.
| Shitzune napisał: | | Strasznie dołujące. Nawet jeśli chodzi o głupoty |
No właśnie, nawet jeśli chodzi o głupoty. Ta dzisiejsza sytuacja tak wyprowadziła mnie z równowagi, że przestałam odczuwać chęć do życia. Czuję, że nic mnie tak nie uszczęśliwi. Powinnam zachować stabilność emocjonalną, a od jakiegoś roku cały czas chodzę przybita i nie umiem zaznać prawdziwego szczęścia.
|
|
|
Wysłany:
Nie 11:51, 22 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 243, 244, 245 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
| Strona 244 z 636 |
|