Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 615, 616, 617 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Salamandra napisał:
Zwłaszcza gdy mało się nie wywaliłam, a trzy osoby rzuciły się, żeby mnie złapać.

Ooo. :) Ja co prawda, jak już mówiłam, dostałam łokciem w żołądek i ramieniem w szczękę, no ale cóż, z takimi obrażeniami trzeba się liczyć.

Salamandra napisał:
A ja właśnie odważyłam się i napisałam do Leniwca w sprawie koncertu w Puławach. Mam nadzieję, że odpowiedzą, nawet odmownie, byleby odpowiedzieli...

Odpowiedzą. A fajny ten Leniwiec? Bo nawet last.fm mi go polecało.

O, dopiero teraz zauważyłam, że FL w Piekarni odwołali.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 13:59, 23 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ann nie ma sprawy :D
Co do szlabanu to niby do do końca wakacji, a wszysto dla tego, że nie chciałam wyjść z psem wieczorem, bo byłam po południu i powiedziałam, że to nie fair, że mam iść 2 raz i nie pójdę, ale po tym byłam skłonna jedna iść, ale jak moja matka powiedziała, że MAM IŚĆ I KONIEC to się wkurzyłam i powiedziałam, że nie na co moja mama, że ok ale poniosę konsekwencje, na co ja powiedziałam ok. To jest właśnie moja wada nie potrafię ulegać, bo nienawidzę niesprawiedliwości :/

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Nie 14:05, 23 Maj 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Cytat:
A fajny ten Leniwiec? Bo nawet last.fm mi go polecało.

Wiadomo, rzecz gustu, ale dla mnie bardzo fajny :mrgreen: Klimaty punk, reggae i ska.
PiekłoNiebo
Z pamiętnika młodego punkowca
Herbata

Cytat:
Ja co prawda, jak już mówiłam, dostałam łokciem w żołądek i ramieniem w szczękę, no ale cóż, z takimi obrażeniami trzeba się liczyć.

Generalnie ja żadnych większych obrażeń na koncertach nie miałam... Najciekawiej było gdy zrzucili mi okulary z nosa. Jak je znalazłam, do dziś nie wiem.

A wybierałaś się na FL?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 14:05, 23 Maj 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

cześć wszystkim! ;)
znowu kropi i woda w powietrzu. kompletnie zapomniałam, że dziś pozamykane sklepy i nie mamy na jutro pieczywa.

PostWysłany: Nie 14:06, 23 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

No cóż, moje skakanie w ogóle musiało fajnie wyglądać, bo prawą ręką trzymałam moją kochaną torbę, a lewą kieszeń, bo miałam w niej osiemdziesiąt złotych w papierkach i monetach :mrgreen:

Salamandra napisał:
Wiadomo, rzecz gustu, ale dla mnie bardzo fajny Klimaty punk, reggae i ska.
PiekłoNiebo
Z pamiętnika młodego punkowca
Herbata

Z tego co już słyszę, to całkiem podobne do Końca Świata, czyli w to mi graj :D

Jeszcze mamy rewolwery :buja w oblokach:

Nie, nie wybierałam się na FL, ale tak się zastanawiałam, czy Ulka by się wybierała, czy coś.

Kurczę, przed chwilą leżałam sobie na kocyku na trawie, a tu nagle grzmot, to ja biegiem, laptop pod pachę i do domu. A teraz już leje.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 14:11, 23 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
No cóż, moje skakanie w ogóle musiało fajnie wyglądać, bo prawą ręką trzymałam moją kochaną torbę, a lewą kieszeń, bo miałam w niej osiemdziesiąt złotych w papierkach i monetach

Ja też kiedyś nieopatrznie zabrałam tyle forsy... Najpierw trzymałam przy sobie torbę, ale potem rzuciłam ją gdzieś w kąt i zapomniałam o niej :lol: Ponieważ mam więcej szczęścia niż rozumu, nic nie zginęło. A miałam jeszcze aparat, dokumenty i inne cuda.

Mi tam Leniwiec bardziej kojarzy się z FL niż KŚ :)

Teraz straszna koncertowa posucha w mojej okolicy. Na październik zapowiedziani są Analogsi, wcześniej wielkie NIC.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Nie 14:18, 23 Maj 2010
Salamandra

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Teraz straszna koncertowa posucha w mojej okolicy. Na październik zapowiedziani są Analogsi, wcześniej wielkie NIC.

No, ja mam o tyle szczęścia, że do Warszawy dwa kroki, a w Warszawie zawsze coś się dzieje.

A w ogóle, zapomniałam wam opowiedzieć, jak wczoraj jechałam do Wawy, to dostałam nagłego ataku śmiechu przy przejeździe przez Most Gdański. Oczywiście wokół na moście i pod mnóstwo ludzi. Przy samym brzegu - tvn24. Ale najlepsze - w autobusie wszyscy nagle się podnieśli i niemal nosy do szyby przykleili. Kierowca zwolnił i sam co i raz zerkał w lewo. Wyglądało to komicznie :D
Ale z drugiej strony - zalało całkowicie schodki (to niesamowite, te schodki przy brzegu były zawsze dobrze widoczne, a teraz po prostu ich nie ma). O tyle dobrze, że do mostu jeszcze sporo zostało, jeden plus, te mosty są naprawdę wysokie.

PostWysłany: Nie 14:24, 23 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
jeden plus, te mosty są naprawdę wysokie.

to są dobre mosty dla samobójców, długo się leci.

PostWysłany: Nie 14:27, 23 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Cytat:
to są dobre mosty dla samobójców, długo się leci.

Długo to pojęcie względne, ale nie wiem, nigdy nie skakałam i nie mam zamiaru.

PostWysłany: Nie 14:28, 23 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Długo to pojęcie względne, ale nie wiem, nigdy nie skakałam i nie mam zamiaru.

jak jest wyżej most, to chyba większe prawdopodobieństwo, że nie przeżyjesz, ale pewna nie jestem.

PostWysłany: Nie 14:29, 23 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Cytat:
Przy samym brzegu - tvn24. Ale najlepsze - w autobusie wszyscy nagle się podnieśli i niemal nosy do szyby przykleili. Kierowca zwolnił i sam co i raz zerkał w lewo.

Wpływ telewizji :D

W wakacje będę mogła częściej zaglądać do Lublina. Ale i tak żaden z zespołów, które mnie interesują nie ma zapowiedzianego tam koncertu :roll: Irytujące... Ale założę się, że w roku szkolnym wszyscy się zwalą.

W mojej wsi nie widać wcale powodzi. Nawet poziom rzeki się nie podniósł ;)

PostWysłany: Nie 14:30, 23 Maj 2010
Salamandra

Powrót do góry

Salamandra, a ja Tobie też wspominałam, że w piątek jest Lao Che na Służewie?

PostWysłany: Nie 14:30, 23 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Sal ma trochę daleko do Warszawy. ;)

Cytat:
jak jest wyżej most, to chyba większe prawdopodobieństwo, że nie przeżyjesz, ale pewna nie jestem.

Im wyższy most, tym dłużej lecisz, a im dłuższa droga, tym większa prędkość.

PostWysłany: Nie 14:33, 23 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Sal ma trochę daleko do Warszawy.

ale poinformować nie zaszkodzi.
jej, myślałam, że blisko. mea culpa.

PostWysłany: Nie 14:34, 23 Maj 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

U mnie też nic nie wskazuje na powódź, choć Warta ma podwyższony stan, ale nie na tyle by wylać, mam taką nadzieję :P
Muszę uciekać, bo nie wiadomo kiedy rodzice wrócą :? Może wejdę wieczorem, choć może być problem, bo matka całego liveboxa nie zabrała, ale zasilacz, a bez niego nic nie zrobię, no a nie dam rady wejść do jej pokoju tak, żeby nie zauważyła :/
Tak więc do napisania kochani, jak nie wieczorem to jutro w szkole :*

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Nie 14:35, 23 Maj 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 615, 616, 617 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 616 z 899

Skocz do: