|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 400, 401, 402 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Raz3r napisał: | Pamiętacie mnie jeszcze? |
Pewnie Tomku, że pamiętamy.! :D
Nettie Ah.. :]
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sob 18:38, 15 Maj 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Raz! Jak moglibyśmy zapomnieć ;)
*tuli mocno*
dawno Cię nie czytałam, co u Ciebie?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 18:38, 15 Maj 2010 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oglądał ktoś 'Szklaną Pułpkę 4'?
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sob 18:39, 15 Maj 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | Pamiętacie mnie jeszcze? |
Ja pamiętam :roll: Stary, podziel się swoimi przemyślaniami na temat lini Parias-Peja. Bo jestem ciekaw jak wy z okolic Poznania to odbieracie.
|
|
Sob 18:39, 15 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Stary, podziel się swoimi przemyślaniami na temat lini Parias-Peja. Bo jestem ciekaw jak wy z okolic Poznania to odbieracie.
|
Spoko, ja się mogę przemyśleniami podzielić, najpierw muszę tylko wiedzieć o co chodzi xD Powiem szczerze, że tym co robi Peja się nie interesuję, więc nie wiem co tam z nim. Zapewne było głośno o tym, ale ostatnio jakoś nic do mnie nie docierało. Miałem ważniejsze rzeczy na głowie.
|
|
Sob 18:41, 15 Maj 2010 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wróciłam, bo... koleżanka zadzwoniła i postanowiła wyciągnąć mnie z domu na trochę. Musiałam się oderwać od notatek i ogarnąć, przy okazji postanowiłam tutaj wpaść :-D wczułam się w naukę, ale przerwa dobrze mi zrobi.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 18:45, 15 Maj 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kurde nie działa mi na moim forum HTML :evil: Nic nie mogę zrobić!
|
|
Sob 18:45, 15 Maj 2010 |
|
Chancex3
Okulista

Pochwał: 6
Miasto: Stalowa Wola
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój kot chyba odreagowywuje cąły deszczowy tydzień, bo jak się położył spać o 16:00 to teraz jeszcze śpi. :P Zajął mi Mół 'fotel' do oglądania House'a ... :shock:
Dodano 1 minut temu:
Chancex3 Jesteś pewna, że nie zazanczyłaś w profilu/wiadomości 'Wyłącz HTML'?
Junius Cześc. :]
|
|
Wysłany:
Sob 18:47, 15 Maj 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry wieczór.
Cholerna sukienka na komers ! Przeszłam calutkie centrum handlowe wzdłuż i wszerz ! i co ?! nic, kompletnie nie ma ! :?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 18:47, 15 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Spoko, ja się mogę przemyśleniami podzielić, najpierw muszę tylko wiedzieć o co chodzi xD Powiem szczerze, że tym co robi Peja się nie interesuję, więc nie wiem co tam z nim. Zapewne było głośno o tym, ale ostatnio jakoś nic do mnie nie docierało. Miałem ważniejsze rzeczy na głowie. |
Ano rozumiem, matury te sprawy. Ogólnie dużo by opowiadać, Peja wydał cały krążek na Tede z dissami pt. "Czarny Wrzesień". Tam też dostało się Pelsonowi i Eldo którzy na pewnym koncercie w wypowiedzi do jakiegoś agresywnego fana użyli słów typu: To nie Zielona Góra, My tego tak nie załatwiamy jak Peja itp. Więc Pelson, Eldo i Włodi walnęli dissa na Peje i Peja niedawo im odpowiedział. Sprawa dosyć głośna i ostatnio tętni o tym na poznańskim rapie oraz w radiu glob jak są audycje rapodajni i black essence.
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Sob 18:49, 15 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sob 18:49, 15 Maj 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś Hej!Dopiero teraz zwróciłam uwagę na twój avek... I mi się przypomina,że mama miała iść na koncert a nie poszła i nie mogę obejrzeć czwartego odcinka "The L Word" :evil:
|
|
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, witaj :przytul:
maagdaa, Mamuta, nie martw się, na pewno gdzieś znajdziesz jakąś, w której będziesz wyglądać olśniewająco :)
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa Wieczór :* Ojo. :glaszcze: Nie martw się...Znajdziesz cos.
|
|
Wysłany:
Sob 18:50, 15 Maj 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | maagdaa, Mamuta, nie martw się, na pewno gdzieś znajdziesz jakąś, w której będziesz wyglądać olśniewająco |
oby ! ;)
Tylko, że ja wprost nie cierpię łażenia po sklepach, o !
mejbiku, heeej ! ;*
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Sob 18:51, 15 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Maybe nie wyłączyłam :evil:
|
|
|
Chancex3
Okulista

Pochwał: 6
Miasto: Stalowa Wola
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 400, 401, 402 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 401 z 899 |
|