|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 176, 177, 178 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Gusq, jeżeli siostra Ci pozwala, to nie widzę przeszkód, żeby zorganizować przyjęcie w jej mieszkaniu. A mama powinna dać sobie spokój, bo nie ma przecież w tym nic złego.
|
|
Pią 18:54, 07 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq Chodzi mi tylko o zachowanie ludzi. O to całe wyzywanie się od lesbijek itd. Jak sobie pomyślę,że to dopiero podstawówka to niedobrze mi się robi.
|
|
Pią 18:55, 07 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, jestem konferansjerem na pikniku rodzinnym :hahaha:
|
|
Pią 18:57, 07 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, tylko najpierw sama wymyśl sobie kwestie :mrgreen:
|
|
Pią 18:59, 07 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq Tak wiem. Mam przyjaciółkę w drugiej klasie. Często mi opowiada o narkotykach,ciążach i puszczaniu się na przystankach
|
|
Pią 18:59, 07 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hello! Ot troszkę newsów
- Z niewyjaśnionych przyczyn jutrzejsze koło fizyczne odwołano, ku zdziwieniu profesora, uczniowie wydali liczne okrzyki euforii, zamiast iść zapić się z żalu.
- Nienagannej uczennicy Nem brakło 0,5 punktu do oceny celującej z geografii. Dział : hydrologia. Chyba. Nem udzielając wywiadu rozlicznym gazetom, sama nie umiała powiedzieć co sprawdzał owy test. Jak donosi nasz tajny korespondent niejaka Nem nie uważała na ani jednej lekcji owego przedmiotu, mając w głębokim poważaniu nauczycielkę, oraz w niewyjaśnionych okolicznościach zgubiła książkę. Ściągi? Otóż nie! Jak wiemy z innego źródła profesorka uwielbia chodzić po sali lekcyjnej. W takim razie co dało Nem 5+ ? Jakieś boskie moce ? A może miała pytania? Sypia z profesorką? Będziemy państwa o tej sprawie informować na bieżąco.
- Jak dziś się dowiedzieliśmy jedna z uczennic klasy 1 [H] II LO w Kaliszu czuła się fatalnie z powodu bólu serca. Choroba? A może coś bierze, bądź to tylko zwiększony puls spowodowany ręką innej uczennicy na jej udzie? Dopuszcza się też wersję, że w szkole jest super wirus.
- W II LO w Kaliszu wybuchnęła epidemia mononukleozy. Nauczyciela panikują, uczniowie,jak zawsze, nic sobie z tego nie robią i dalej tłumnie wyznają sobie swoje uczucia rozlicznymi pocałunkami, cmoknięciami tudzież dzielą się nie tylko pracą domową, ale także kanapkami oraz napojami. Czy liceum czeka zagłada? Co się stanie kiedy śmiercionośny wirus zaatakuje pokój nauczycielski ? Czy nigdy nie zdobyta twierdza polegnie?
- Kupiłam za jasny puder O.o
Więcej informacji oraz odpowiedź na wszystkie nurtujące oraz te w ogóle nieobchodzące was pytania już wkrótce!
|
|
Pią 19:02, 07 Maj 2010 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nem, leżę ze śmiechu :hahaha: Boskie :D
|
|
Pią 19:04, 07 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | - Z niewyjaśnionych przyczyn jutrzejsze koło fizyczne odwołano, ku zdziwieniu profesora, uczniowie wydali liczne okrzyki euforii, zamiast iść zapić się z żalu.
- Nienagannej uczennicy Nem brakło 0,5 punktu do oceny celującej z geografii. Dział : hydrologia. Chyba. Nem udzielając wywiadu rozlicznym gazetom, sama nie umiała powiedzieć co sprawdzał owy test. Jak donosi nasz tajny korespondent niejaka Nem nie uważała na ani jednej lekcji owego przedmiotu, mając w głębokim poważaniu nauczycielkę, oraz w niewyjaśnionych okolicznościach zgubiła książkę. Ściągi? Otóż nie! Jak wiemy z innego źródła profesorka uwielbia chodzić po sali lekcyjnej. W takim razie co dało Nem 5+ ? Jakieś boskie moce ? A może miała pytania? Sypia z profesorką? Będziemy państwa o tej sprawie informować na bieżąco.
- Jak dziś się dowiedzieliśmy jedna z uczennic klasy 1 [H] II LO w Kaliszu czuła się fatalnie z powodu bólu serca. Choroba? A może coś bierze, bądź to tylko zwiększony puls spowodowany ręką innej uczennicy na jej udzie? Dopuszcza się też wersję, że w szkole jest super wirus.
- W II LO w Kaliszu wybuchnęła epidemia mononukleozy. Nauczyciela panikują, uczniowie,jak zawsze, nic sobie z tego nie robią i dalej tłumnie wyznają sobie swoje uczucia rozlicznymi pocałunkami, cmoknięciami tudzież dzielą się nie tylko pracą domową, ale także kanapkami oraz napojami. Czy liceum czeka zagłada? Co się stanie kiedy śmiercionośny wirus zaatakuje pokój nauczycielski ? Czy nigdy nie zdobyta twierdza polegnie?
- Kupiłam za jasny puder O.o
|
Ah jak ja lubię takie newsy.
|
|
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przyszłam do was na parę chwil :P Co porabiacie? Coś się dzieje ciekawego, bo jakoś tu pusto było w dzień?
|
|
Wysłany:
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nem Dziękuję za sprawozdanie! Zwłaszcza ostatnia wiadomość wywołała wiele emocji! Kurde ciągle się nie mogę przyzwyczaić kiedy piszesz coś o Kaliszu...
|
|
Pią 19:05, 07 Maj 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, wiem. Na szczęście nie tylko ja mam zaszczyt być konferansjerem, koleżanka i dwóch kolegów z pewnością pomogą :D
|
|
Pią 19:05, 07 Maj 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 176, 177, 178 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 177 z 899 |
|