Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 176, 177, 178 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaneta94 Tak prawie 30 lat . Z resztą moje rodzeństwo jest o wiele lat starsze ode mnie.
A ma to, że niby to nowe, ładne mieszkanie, a znając mnie i moich bliskich nie będzie już takie ładne. Z resztą nie rozumiem tej kobiety.

Dodano 45 sekund temu:

Nutty Nettie napisał:
Skądś to znam. Boję się. Jak ja sobie tutaj poradzę?!

Co się stało ;O. ?

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pią 18:52, 07 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Gusq, jeżeli siostra Ci pozwala, to nie widzę przeszkód, żeby zorganizować przyjęcie w jej mieszkaniu. A mama powinna dać sobie spokój, bo nie ma przecież w tym nic złego.

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pią 18:54, 07 Maj 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Gusq Chodzi mi tylko o zachowanie ludzi. O to całe wyzywanie się od lesbijek itd. Jak sobie pomyślę,że to dopiero podstawówka to niedobrze mi się robi.

PostWysłany: Pią 18:55, 07 Maj 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

zaneta Dziękuje, że ty mnie rozumiesz ;*
Na pewno i tak będzie. NIe powstrzyma mnie. Z resztą dla mnie może być to prezent.
A wgl co tam u cb ? ;> Oprócz bierzmowania ?

PostWysłany: Pią 18:56, 07 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq, jestem konferansjerem na pikniku rodzinnym :hahaha:

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pią 18:57, 07 Maj 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Nutt W gim. nawet czasami gorzej będzie. Wczoraj doznałam szoku. DOwiedziałam się , że mój kumpel machnął dzieciaka jakieś lasce/. ;o Normlanie szok. Kurde i juz jest następna ciąża w gim u nas, co roku tak jest ;o.

Dodano 37 sekund temu:

zaneta Hahah Ale zabawa. Też tak chcę :hahaha:

PostWysłany: Pią 18:58, 07 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq, tylko najpierw sama wymyśl sobie kwestie :mrgreen:

PostWysłany: Pią 18:59, 07 Maj 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Gusq Tak wiem. Mam przyjaciółkę w drugiej klasie. Często mi opowiada o narkotykach,ciążach i puszczaniu się na przystankach

PostWysłany: Pią 18:59, 07 Maj 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

hello! Ot troszkę newsów
- Z niewyjaśnionych przyczyn jutrzejsze koło fizyczne odwołano, ku zdziwieniu profesora, uczniowie wydali liczne okrzyki euforii, zamiast iść zapić się z żalu.
- Nienagannej uczennicy Nem brakło 0,5 punktu do oceny celującej z geografii. Dział : hydrologia. Chyba. Nem udzielając wywiadu rozlicznym gazetom, sama nie umiała powiedzieć co sprawdzał owy test. Jak donosi nasz tajny korespondent niejaka Nem nie uważała na ani jednej lekcji owego przedmiotu, mając w głębokim poważaniu nauczycielkę, oraz w niewyjaśnionych okolicznościach zgubiła książkę. Ściągi? Otóż nie! Jak wiemy z innego źródła profesorka uwielbia chodzić po sali lekcyjnej. W takim razie co dało Nem 5+ ? Jakieś boskie moce ? A może miała pytania? Sypia z profesorką? Będziemy państwa o tej sprawie informować na bieżąco.
- Jak dziś się dowiedzieliśmy jedna z uczennic klasy 1 [H] II LO w Kaliszu czuła się fatalnie z powodu bólu serca. Choroba? A może coś bierze, bądź to tylko zwiększony puls spowodowany ręką innej uczennicy na jej udzie? Dopuszcza się też wersję, że w szkole jest super wirus.
- W II LO w Kaliszu wybuchnęła epidemia mononukleozy. Nauczyciela panikują, uczniowie,jak zawsze, nic sobie z tego nie robią i dalej tłumnie wyznają sobie swoje uczucia rozlicznymi pocałunkami, cmoknięciami tudzież dzielą się nie tylko pracą domową, ale także kanapkami oraz napojami. Czy liceum czeka zagłada? Co się stanie kiedy śmiercionośny wirus zaatakuje pokój nauczycielski ? Czy nigdy nie zdobyta twierdza polegnie?
- Kupiłam za jasny puder O.o

Więcej informacji oraz odpowiedź na wszystkie nurtujące oraz te w ogóle nieobchodzące was pytania już wkrótce!

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Pią 19:02, 07 Maj 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nutty Nettie Tak to u nas norma. Tylko puszczają to się w kiblach na dyskotekach ;o.

Dodano 16 sekund temu:

zaneta94 Wiesz będzie ciężko. ;o

PostWysłany: Pią 19:04, 07 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nem, leżę ze śmiechu :hahaha: Boskie :D

zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Nemezis napisał:
- Z niewyjaśnionych przyczyn jutrzejsze koło fizyczne odwołano, ku zdziwieniu profesora, uczniowie wydali liczne okrzyki euforii, zamiast iść zapić się z żalu.
- Nienagannej uczennicy Nem brakło 0,5 punktu do oceny celującej z geografii. Dział : hydrologia. Chyba. Nem udzielając wywiadu rozlicznym gazetom, sama nie umiała powiedzieć co sprawdzał owy test. Jak donosi nasz tajny korespondent niejaka Nem nie uważała na ani jednej lekcji owego przedmiotu, mając w głębokim poważaniu nauczycielkę, oraz w niewyjaśnionych okolicznościach zgubiła książkę. Ściągi? Otóż nie! Jak wiemy z innego źródła profesorka uwielbia chodzić po sali lekcyjnej. W takim razie co dało Nem 5+ ? Jakieś boskie moce ? A może miała pytania? Sypia z profesorką? Będziemy państwa o tej sprawie informować na bieżąco.
- Jak dziś się dowiedzieliśmy jedna z uczennic klasy 1 [H] II LO w Kaliszu czuła się fatalnie z powodu bólu serca. Choroba? A może coś bierze, bądź to tylko zwiększony puls spowodowany ręką innej uczennicy na jej udzie? Dopuszcza się też wersję, że w szkole jest super wirus.
- W II LO w Kaliszu wybuchnęła epidemia mononukleozy. Nauczyciela panikują, uczniowie,jak zawsze, nic sobie z tego nie robią i dalej tłumnie wyznają sobie swoje uczucia rozlicznymi pocałunkami, cmoknięciami tudzież dzielą się nie tylko pracą domową, ale także kanapkami oraz napojami. Czy liceum czeka zagłada? Co się stanie kiedy śmiercionośny wirus zaatakuje pokój nauczycielski ? Czy nigdy nie zdobyta twierdza polegnie?
- Kupiłam za jasny puder O.o

Ah jak ja lubię takie newsy.

Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Przyszłam do was na parę chwil :P Co porabiacie? Coś się dzieje ciekawego, bo jakoś tu pusto było w dzień?

alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Nem Dziękuję za sprawozdanie! Zwłaszcza ostatnia wiadomość wywołała wiele emocji! Kurde ciągle się nie mogę przyzwyczaić kiedy piszesz coś o Kaliszu...

PostWysłany: Pią 19:05, 07 Maj 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq, wiem. Na szczęście nie tylko ja mam zaszczyt być konferansjerem, koleżanka i dwóch kolegów z pewnością pomogą :D

PostWysłany: Pią 19:05, 07 Maj 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 176, 177, 178 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 177 z 899

Skocz do: