|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 812, 813, 814 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Mirela napisał: | To może podzielisz się tą informacją z fankami?Razz |
W wyborach będę głosować na Janusza Korwin-Mikkego :)
|
|
Pon 0:50, 31 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Gorm to jeszcze nie jest na liście grzechów głównych wg mnie i mojej sis :lol:
Dobra zmykam :D
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Pon 0:58, 31 Maj 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień doberek :]
Trzeba pozytywnie zacząć dzionek :wink:
|
|
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose
Wysłany:
Pon 5:05, 31 Maj 2010 |
|
Kirteen
Lekarz rodzinny

Pochwał: 5
Miasto: Turek
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dobryyy :D u mnie średnio pozytywnie, bo pisze dziś kartkówke z historii, i basen na wfie.. :roll: do 16 w szkole, i jeszcze wywiadówka.. jak ja nie lubie poniedziałków!
|
|
Pon 7:51, 31 Maj 2010 |
|
DosiaBlondi
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Basen na wuefie? Ile bym za to dała :]
U mnie też średnio pozytywnie, dzisiaj chyba kartkówka z angielskiego i z historii (chyba, bo może pójdziemy na próbę na tych lekcjach), odda prace klasowe z polskiego, sprawdzian z niemca i mam zaległe tematy z geografii. Oby nie było techniki. Jak będzie to wrócę do domu po 20:00 :cry:
Ale teraz zamiast się uczyć oglądam sobie Fringe :mrgreen:
|
|
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose
Wysłany:
Pon 7:56, 31 Maj 2010 |
|
Kirteen
Lekarz rodzinny

Pochwał: 5
Miasto: Turek
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
uu sporo tego, ale trzymam kciuki :D
chciałyśmy na wf iść na siłownie, a babka powiedziała, że pójdzie nawet na kręgle jak pójdziemy z nią na basen.. :roll:
za 15 min. zaczynają mi się lekcje a ja w piżamie :D
|
|
Pon 8:00, 31 Maj 2010 |
|
DosiaBlondi
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry! :)
Mam wakacje! :D Właściwie mam je od czwartku, ale nadal się tym jaram :P
Widzę, że tu się gorąca walka o Warszawę toczyła... Muszę wtrącić swoje 3 grosze, bo nie ukrywam, że jestem przewrażliwiona na tym punkcie. Cytat: | Dla mnie człowiek mieszkający w wawie to warszawiak. |
I tu zaczyna się największy błąd ludzkości :P Gdyby było tak jak napisałeś Korn, to równie dobrze wszyscy obywatele Polski (a i nie tylko bo sami mieszkańcy też) byliby Polakami :P
I ja się nie wypowiadam na temat piękna, brzydoty czy mieszkańców różnych miejscowości, jeśli uprzednio tej miejscowości nie poznałam. A jeśli ktoś był tylko pod PKiNem oraz na lotnisku Bemowo to chyba jasne, że się mu nie podobało. Powiem więcej - zdziwiłabym się jeśliby mu się podobało. Jeśli chodzi o tych mieszkańców - z warszawką trzeba się trochę pomęczyć, ale stanowczo protestuję przeciwko wrzucaniu wszystkich do jednego worka. Warszawiacy z krwi i kości istnieją nadal ;)
|
|
_________________ Spocznij jedynie w Bogu, duszo moja, bo od Niego pochodzi moja nadzieja. On jedynie skałą i zbawieniem moim, On jest twierdzą moją, więc się nie zachwieję. Ps 62, 6-7
Zapraszam na blog poświęcony Marilyn Monroe :) : http://normajean.blox.pl
ubranko mam od Charlotte_May
Wysłany:
Pon 8:30, 31 Maj 2010 |
|
JustynaLF
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello... ale beznadziejny dzień dzisiaj, pada szaro i buro, szyja mnie po upadku nadal boli, mama ciągnie mnie do lekarza, zaraz zbieram się na pogrzeb bo jeszcze muszę kupić kwiaty po drodze i pozgarniać ludzi... fajnie się z byłą klasą zobaczyć, tyle, że nie w takich okolicznościach :roll:
|
|
Wysłany:
Pon 8:32, 31 Maj 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm
co nie zmienia faktu że papież to wygrał ;p
To o czym to mówisz tro zjednoczenie włoch i rozpad Państwa Kościelnego ;p
Gorm napisał: | Polityka to kierowanie państwem i strategia jego rozwoju. I od tego trzeba zacząć. |
Przypominam ci, że to wzystko opiera się na zasadzie "przetrwa najśilniejszy"
Przecież gdbym tam poszedł ja i miał na prawde zajebisty program możliwy do realizacji, to i tak bym tam zginął bo by mnie zgnoili.
Gorm napisał: | Z afer? To gratuluję
|
oczywiście, bo im więcej afer NAGLe wyskakiwło tym bardziej było widać jak opozycja próbuje się ich pozbyć
Gorm napisał: | Pewnie, jak ktoś pokaże, że nie masz racji, to machnąć ręką i powiedzieć, że to nieważne |
no to bA :D dla tego nie lubię rozmawiać o polityce ;p Zawsze się wnerwiam bo nigdy nie mam dobrych argumentów a jakoś nie bardzo chce mi się przygotowywać do dyskusji w tej kwestii o.O
Gorm
Korwin mikke jest spoko :D Monarchiści górą ! głosowałbym na niego gdyby nie to że to będzie zmarnowany głos o.O ]
Mirela
a z Tobą to ja moge porozmawiać na dfowolnie wybrany temat i zobaczysz że będzie inna dyskusja niż tu ;p bo jak mówie nie potrafie o polityce
Dodano 1 minut temu:
JustynaLF
.... Nie zaczynaj znowu tego tematu ;p
Człowiek mieszkajacy w Warszawie jest warszawiakiem ponieważ NIE nazwiesz go Wrocławianinem. Nie moja wina że nie potrafią sobie znaleźć jakiegoś rozużnienia o.O np. w Kraku Krakus i Krakowianin to dwie różne osoby ;p
|
|
Pon 9:01, 31 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

Pochwał: 9
Miasto: Mielec/Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | ale beznadziejny dzień dzisiaj, pada szaro i buro |
no... kaszana ;/ ja planowałam wczoraj wypad na rower, a tu burza. Niech się te deszcze wreszcie skończą...
I mogę się założyć, że lato będzie tak upalne, że nie da rady wysiedzieć.
Korn napisał: | Człowiek mieszkajacy w Warszawie jest warszawiakiem ponieważ NIE nazwiesz go Wrocławianinem. |
Dlaczego nie, jeśli urodził się we Wrocławiu? :)
Korn napisał: | .... Nie zaczynaj znowu tego tematu ;p |
Ok, już koniec tematu. Napisałam, że jestem przewrażliwiona na tym punkcie, nie mogłam tego po prostu przemilczeć. Albowiem warszawianka z krwi i kości musiałam stanąć w obronie stolicy ;P
|
|
_________________ Spocznij jedynie w Bogu, duszo moja, bo od Niego pochodzi moja nadzieja. On jedynie skałą i zbawieniem moim, On jest twierdzą moją, więc się nie zachwieję. Ps 62, 6-7
Wysłany:
Pon 9:19, 31 Maj 2010 |
|
JustynaLF
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JustynaLF
bo człowieka określasz po miejscu zamieszkania a nie urodzenia...
|
|
Pon 9:26, 31 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Korn napisał: | bo człowieka określasz po miejscu zamieszkania a nie urodzenia... |
Prawda, to też zależy od długości mieszkania w danym miejscu, trudno nie nazwać kogoś Warszawiakiem kiedy przeżył tu większość życia. Ale jeśli np. jadą 2 kobiety w metrze i ich rozmowa opiera się na tym jak nienawidzą W-wy itp. a przyjechały tu z X, to ja bym ich nie nazywała Warszwiankami (pewnie one siebie też nie). Czasem się zastanawiam, jak tak komuś tu źle, to po kiego grzyba przyjeżdżał?
Przytoczę taki demotywator:
http://demotywatory.pl/1622387/Pomoc-dla-Warszawy
To jest po prostu przykre. Ale ludzie i tak tu przyjeżdżają i mieszkają, a potem noszą koszulki "Nie jestem z Warszawy". Nie rozumiem tego.
Trochę zboczyłam z tematu :P
Ale może ja się po prostu nie znam.
Zmieniając temat: Zaraz wybieram się do biblioteki i może ktoś poleciłby mi autora w klimacie Fannie Flagg? :)
|
|
Wysłany:
Pon 9:38, 31 Maj 2010 |
|
JustynaLF
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JustynaLF napisał: | to po kiego grzyba przyjeżdżał?
Przytoczę taki demotywator: |
ja tam jeżdżę oglądać zabytki i do przyjaciółki no i na koncerty :D ALe zgodze się z tobą ;p że ludzia mieszkkającego w wawie krótko nie nazwiesz warszaiwakiem o. o
|
|
Pon 9:40, 31 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chodzi mi oczywiście nie o turystów, tylko o mieszkańców ;)
Ale w czymś się zgadzamy :P
Ja mam ogólnego bzika na punkcie dużych miast, strasznie szybko się w nich zakochuję :P
|
|
Wysłany:
Pon 9:45, 31 Maj 2010 |
|
JustynaLF
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JustynaLF\
ja w tych starcyh ;p pełnych starych budowli :d nie muszą być duże. A jeśli mają jescze zamek albo dworek szlachecki to juz w ogole odlot ;p
|
|
Pon 9:48, 31 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 812, 813, 814 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 813 z 899 |
|