|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 810, 811, 812 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Korn to, że jego żona znała 5 języków to raczej jej zasługa a nie jego. Nie wiedziałam, że jak dostajesz jakieś zaproszenie to twoja zasługa, no ale może ja się nie znam.
A co do tego, że "małpa w czerwonym" miała być przykładem, ze jest normalnym człowiekiem, no to cóż... normalny, kulturalny człowiek potrafi się powstrzymać od takich komentarzy w sytuacjach kiedy występuje w roli głowy państwa,która ma reprezentować nas wszystkich
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Nie 23:35, 30 Maj 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Korn napisał: | Może to, że jego zaprosili n ten ostatni szyt(nie pamietam jaki) a tuska nie ? |
Oj, chłopcze...
Stosunki międzynarodowe to nie jest zapraszanie się na kawkę, kogo się lubi bardziej.
Są szczyty głów państw - wtedy jeżdżą głowy państw - u nas prezydent.
Są szczyty ministrów - jeżdżą ministrowie, najczęściej jakiś resortowy i spraw zagranicznych.
Są szczyty przewodniczących rządów - jeżdżą przewodniczący rządów.
A to, że prezydent musiał lecieć na szczyt szefów rządów wyczarterowanym samolotem - to nie było pośmiewisko? poczynając od tego, że spotkanie nie było w ogóle dla niego przeznaczone?
|
|
Nie 23:36, 30 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm mogę założyć Ci fanclub? :wink:
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Nie 23:38, 30 Maj 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: | Może mają, nie wiem, bo w debatach nie podają argumentów poza "a co wyście zrobili?"... |
nie mopgą tak robić bo ja ksam powiedziałeś unikają debat ;]
Gorm napisał: | złowieku. A co to jest? losowanie? Jak można decydować o losach kraju w ciemno? Debata nie jest dla kandydatów tylko dla wyborców. A zarówno Komorowski jak i Kaczyński pokazują, że mają wyborców w dupie. 3 tygodnie do wyborów. |
panie czy ty w Polsce mieszkasz ? tutaj tak wygląda scena polityczna. Po rządzi w ciemno już prawie 5 lat
Gorm napisał: | Myślę, że na partię liczącą tysiące członków ktoś by się znalazł.
|
wymień 4 lubianych przez opinie publiczna
Gorm napisał: | Kościół nie powinien mieszać się w politykę. |
a to niby dla czego ? to też ludzie i mają prawo wybrać kto ma rządzić państwem w którym mieszkają.
Gorm napisał: | O ile mi wiadomo spór o inwestyturę się już zakończył, |
i wygrał go kościół ;p
Gorm napisał: | Krótko - Kościół w polityce, a co dopiero w kampanii wyborczej uważam za rzecz niewybaczalną, która w normalnych warunkach nie powinna mieć miejsca.
|
100 lat temu mówiłbyś inaczej
Gorm napisał: | Lecha to embargo jakie dostaliśmy od Rosji. |
bo im powiedział nie o.O
Gorm napisał: | Sprawa Gruzji = drażnienie Rosji |
i prawidłowo. Co miał się przed ruskimi płaszczyć ? bo są silniejsi ? nie nie ma mowy
Gorm napisał: | Uważam, że polityka denerwowania dwóch sąsiadów na raz, którzy już parę razy dali nam po dupie to igranie z losem. |
ł oho ho szoda tylko żę akurat wtedy niemcy jakoś miały wobec nas respekt :D a jak przyszedfł tusk to się zmieniło o.O
Gorm napisał: | jak był rząd PiSu to bałem się informacji o polityce, bo praktycznie codziennie wybuchał skandal. |
chciałbym zauważyć że jak się zaczyna komuś do dupy dobierać to zawszye wychodzą afery żeby tylko ten kryminalista miał spokój a rządzący kłopot który uniemożliwi im łapanie bandzioró o.O i tak było za pisu wszyscy sie bali że ich zamkna
Gorm napisał: | Ty mówisz, że to były dobre czasy?
|
oczywiście mi się zyło dobrze.
Gorm napisał: | upokażanie Polski na arenie międzynarodowe |
w ktorym mijescu ? bo ja kdla mnie to tusk ja upokarza swoim lizodupstwem
Dodano 1 minut temu:
Gorm napisał: | Oj, chłopcze...
Stosunki międzynarodowe to nie jest zapraszanie się na kawkę, kogo się lubi bardziej. |
taa le też zaprasza się tego z kim chce sie rozmawiać
i tak sie skłąda że tam byli preimerzy i prezydenci tylko od nas nie zaprosili tuska ;]
Gorm napisał: | A to, że prezydent musiał lecieć na szczyt szefów rządów wyczarterowanym samolotem - to nie było pośmiewisko? poczynając od tego, że spotkanie nie było w ogóle dla niego przeznaczone?
|
Widocznie miał w tym jakiś interes, Nie wiem nie pytałem go może ty wiesz ?
|
|
Nie 23:40, 30 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

Pochwał: 9
Miasto: Mielec/Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Korn napisał: | Co miał się przed ruskimi płaszczyć ? bo są silniejsi ? nie nie ma mowy |
No tak najlepiej od razu z motyką na słońce się porwać i wypowiedzieć im wojnę... :roll:
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Nie 23:44, 30 Maj 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela napisał: | wypowiedzieć im wojnę... |
co ty bredzisz...;/ to żę Rosja jest mocarstwem nie oznacza że może sobie robić z nami co zechce nie ! VETO Powaidam. Nie będzie rusek pluł mi w twarz o.O
|
|
Nie 23:47, 30 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Korn skąd ta rusofobia?
Wiesz to, że jest mocarstwem daje jej jaką siłę... więc jednak coś może z tego powodu...
A tak po za tym Słonko to gdzie jak Ci napisałam co oni mogą a czego nie? Chętnie to zobaczę, bo wspomniałam tylko na co my nie jesteśmy gotowi, czyli na ew. konflikt zbrojny
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Nie 23:51, 30 Maj 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | nie mopgą tak robić bo ja ksam powiedziałeś unikają debat ;] |
Potrenuj manipulacje ;)
Mówiłem, że Kaczyński nie odpowiedział na propozycję debaty - chodzi o debatę kandydatów na prezydentów.
A inni politycy PiSu występują przecież w telewizji, w radiu, na jakichś uczelniach.
Korn napisał: | panie czy ty w Polsce mieszkasz ? tutaj tak wygląda scena polityczna. Po rządzi w ciemno już prawie 5 lat |
Nieprawda. Wcześniej były debaty - właśnie wtedy zdobywało się poparcie. Przykro mi, takie są fakty i wydaje się, że wybór PO był dość świadomie dokonany przez społeczeństwo.
Korn napisał: | a to niby dla czego ? to też ludzie i mają prawo wybrać kto ma rządzić państwem w którym mieszkają. |
Mają. Ale Kościół nie jest miejscem agitacji wyborczych. Nie można ludziom mówić: głosujcie na tego, bo pójdziecie do piekła.
Korn napisał: | i wygrał go kościół ;p |
to chyba mieliśmy inne książki do historii.
Korn napisał: | 100 lat temu mówiłbyś inaczej |
Jak Bismarck tępił księży? :)
Cytat: | bo im powiedział nie o.O |
Cytat: | i prawidłowo. Co miał się przed ruskimi płaszczyć ? bo są silniejsi ? nie nie ma mowy
|
Wrogów można drażnić gdy będzie się można później obronić. Nie mówię o płaszczeniu się tylko o racjonalnej polityce partnerskiej, a nie podejściu "komuchy - won", "naziści - won" + prowokowaniu. Że się tak zapytam - jaki interes Polska ma w prowokowaniu Rosji W GRUZJI? Rosjanie siedzą sobie u siebie, a nasz prezydent leci do innego państwa, żeby pokazać, że tam przy granicy stoją wojska.
Korn napisał: | ł oho ho szoda tylko żę akurat wtedy niemcy jakoś miały wobec nas respekt Very Happy |
tak. I dlatego rurociąg biegnie nie przez Polskę. Myślę, że właśnie polityka Kaczyńskiego wpłynęła na zacieśnienie stosunków Niemiecko-Rosyjskich.
Korn napisał: | i tak było za pisu wszyscy sie bali że ich zamkna
|
Jak ktoś jest ok, to się nie ma czego bać.
Korn napisał: | oczywiście mi się zyło dobrze. |
A jak dla mnie to były jedne z najgorszych rządów w Polsce. Jak można utworzyć sensowny rząd z LPR i Samoobroną? Może przekona Cię fakt, że PiS bardzo cieszył się gdy samorozwiązali sejm. No i polecam obejrzeć sobie na jutubie jak Roman Giertych - koalicjant, z mównicy miażdży Kurskiego - to obrady sejmu, chyba że też są zakłamane, bo były w telewizji.
Korn napisał: | w ktorym mijescu ? |
chociażby z tym wyczarterowanym samolotem.
Dodano 47 sekund temu:
No i najważniejsze:
Cytat: | Gorm mogę założyć Ci fanclub? Wink |
Możesz ;)
Dodano 1 minut temu:
Korn, właśnie najlepsze jest to, że nikt specjalnie nam w twarz nie pluł. No chyba, że znasz jakieś przykłady o których ja nie wiem.
|
|
Nie 23:55, 30 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela napisał: | Korn skąd ta rusofobia |
hm.. moze z tąd że to przez nich jesteśmy tak zacofanym i ubogim krajem ? e.. nieee ;p
Mirela napisał: | A tak po za tym Słonko to gdzie jak Ci napisałam co oni mogą a czego nie? Chętnie to zobaczę, bo wspomniałam tylko na co my nie jesteśmy gotowi, czyli na ew. konflikt zbrojny
|
gdyby wybuch ł konflikt to UE musiałaby rszyć dupe i walczyć po naszej stronie. tak już jest ;] więc byłoby mniej więcej równo jeśli chodzi osiły
I nadal Twierdzę, że polityka ustępst wobec rosji to to samo co polityka ustęps dla hitlera w latach 30 XX wieku o.O
|
|
Nie 23:55, 30 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ludu Dulock, czy jak to się tam pisze - miłej nocy ;) I nie gadajcie juz o polityce bo będziecie mieli wrzody i wyłysiejecie szybko xP
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Nie 23:57, 30 Maj 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Korn napisał: |
gdyby wybuch ł konflikt to UE musiałaby rszyć dupe i walczyć po naszej stronie. tak już jest |
Biorą po uwagę historię i to jak chętnie pomimo sojuszu Francja odwróciła się od nas kiedy Niemcy nas zaatakowali, bałabym się, że teraz też moglibyśmy się obudzić z rączką w nocniku
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Nie 23:58, 30 Maj 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Korn napisał: | gdyby wybuch ł konflikt to UE musiałaby rszyć dupe i walczyć po naszej stronie. |
UE nie jest organizacją militarną, mój mały przyjacielu :)
Cytat: | I nadal Twierdzę, że polityka ustępst wobec rosji to to samo co polityka ustęps dla hitlera w latach 30 XX wieku o.O
|
Tyle, że oni niczego od nas nie chcą.
|
|
Nie 23:59, 30 Maj 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: | Potrenuj manipulacje |
po 29 h bez snu też by ci kiepsko szło ;p nie wiem nie oglaam TV ;p czytam tylko gazety
Gorm napisał: | Nieprawda. Wcześniej były debaty - właśnie wtedy zdobywało się poparcie. |
ja pamiętam jednatą na której Kaczyński świadomie odpowaidał pierdołami bo nie chciał wygrać tych wyborów.
Gorm napisał: | głosujcie na tego, bo pójdziecie do piekła. |
nie nie można ale można powiedzieć, że my popieramy tego dla tego i dla tego
Gorm napisał: | to chyba mieliśmy inne książki do historii. |
cvo ty pieprzysz przecież cesarz przegrał a konkordat wormacki z 1221 roku to potwierdza i nadaje inwestyture w ręce papieża o.O
Gorm napisał: | Jak Bismarck tępił księży? |
dobra miało być 300 :D a kulturkamf sie nie liczy ;p
Gorm napisał: | polityce partnerskiej, a nie podejściu "komuchy - won", "naziści - won" + prowokowaniu |
z rosjanie ma czegostakiego jak polityka partnerska popatrz sobie na ukraine
a polityka "won" jest dobra :D
Gorm napisał: | Jak ktoś jest ok, to się nie ma czego bać. |
no właśnie :D ja się nie bałem a tyy ?;p
za to politycy sld i po tak
Gorm napisał: | A jak dla mnie to były jedne z najgorszych rządów w Polsce. Jak można utworzyć sensowny rząd z LPR i Samoobroną? |
zgadzam się z całym akapitem ;]
ale to tylko potwierdza, że pis chciał przegrać te wybory i zostawic decyzje tuskowi
Gorm napisał: |
chociażby z tym wyczarterowanym samolotem.
|
nie moja wina że ego tuska jest zbyt wielkie dla całego samolotu
Gorm napisał: | Korn, właśnie najlepsze jest to, że nikt specjalnie nam w twarz nie pluł. No chyba, że znasz jakieś przykłady o których ja nie wiem. |
oj metafora taka xD
a teraz ide SAPC!
Dodano 1 minut temu:
Mirela
kobieto ;p Francuzi to pedały :D na nich nie można liczyć
a prawda jest tak zę wtedy chodziło o co innego. Francja liczyła że Niemcy poprzestaną na europie środkowej i zostawią ich pedalskie hatki w spokoju
|
|
Pon 0:03, 31 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gorm napisał: | UE nie jest organizacją militarną, mój mały przyjacielu |
ale posiada wojsko koleżko zobacz sobie główne założenia twórców UE;] i potem dodaj NATO I ONZ ;p
Gorm napisał: | Tyle, że oni niczego od nas nie chcą.
|
na razie ;p
Dodano 33 sekund temu:
nimfka
tylko ja wróciłem ;p
Btw odpisz w sesji
|
|
Pon 0:05, 31 Maj 2010 |
|
Korn
Neurolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 810, 811, 812 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 811 z 899 |
|