whatever nie wiem czy oglądasz Plotkarę, ale tam Blaire dopiero manipuluje ludźmi ;)
nigide mnie generalnie nudzi ten serial...
Dagusia dziś pokazała twarz człowieka (w przeności oczywiście, bo niestety urody jej brakuje)
Spojler:
Wiesz, że będzie w ciąży?
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Czw 18:16, 15 Kwi 2010
Szafki dobra rzecz. U nas są tylko szafki, nie ma szatni w ogóle. Ale ja już się przyzwyczaiłam zabierać książki do domu i nic nie zostawiam.
Aaaaaaaale mnie wzięło na Kaczmarskiego.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
kiedy ostatni raz miałam na niego fazę nauczyłam się na pamięć całego "Epitafium dla Włodzimierza Wysockiego". i je sobie śpiewam w wolnych chwilach, jak nikt nie słyszy.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Czw 18:18, 15 Kwi 2010
Immortal generalnie serial już jest trochę robiony na siłę, więc będzie nudził. Co do Dagi to nie wiedziałem :mrgreen: Ojciec znajomy?
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Czw 18:19, 15 Kwi 2010
nigide ona mówi, że MIchał, ale tadaaam przypomina sobie ktoś o *zapomina imienia* tym czarnym z konkurencyjnej firmy.
Jak mogłam zapomnieć jego imienia?!
Czw 18:21, 15 Kwi 2010
Ale ja już się przyzwyczaiłam zabierać książki do domu i nic nie zostawiam.
Ja zawsze przed świętami mówię, że się 'wyprowadzam' i każdy wie, że Wioleta bd tachać do autobusu reklamówkę książek i zeszytów. ;) Oszczędzam mój biedny kręgosłup.
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Czw 18:24, 15 Kwi 2010
nigide dokładnie! Wiedziałam, że to rzadko spotykane imię :)
Czw 18:26, 15 Kwi 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Czw 18:36, 15 Kwi 2010
Czw 18:37, 15 Kwi 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Czw 18:40, 15 Kwi 2010