Ewuś, chcę od razu po testach wiedzieć, jak poszło !
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 19:30, 07 Kwi 2010
Ewuś nasza od rana
Chodzi dziś zestrachana
"Niepotrzebnie!" krzyczą jej do ucha
Chancex3,Shee,Sal no i Nettucha
Bo Mejbi jest mądra,że się w głowie nie mieści
I egzamin napisze na punktów czterdzieści!
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 19:31, 07 Kwi 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 19:33, 07 Kwi 2010
Nutty Nettie super wierszyk, ale ja też trzymam kciuki :>
Wywalcie mnie stąd, muszę się uczyć, a nie chce, a do tego ta książka którą czytam strasznie wciąga :?
Nemezis, pocieszyłaś mnie... Ja sie boję nie wiem czego... Ale się boję ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
alhambra Test kompetencji piszę wtedy gdy trzecioklasiści piszą egzaminy. Nie wiem to jest dwudziesty który. Który ann? ;)
Jutro pierwsza godzina to jest zgroza. I właśnie zaczyna się punkt 7:30 a kończy punkt 8:15
Sro 19:34, 07 Kwi 2010
Hambarr widzę na słowo kawa przychodzi od razu :P hej :*
Sro 19:34, 07 Kwi 2010
Nettie Dziękujęm :* Bardzo piękny :* Massz talent ;)
Chancex3 Potrzymam za Ciebie tez. :]
maagdaa napisał:
Ewuś, chcę od razu po testach wiedzieć, jak poszło !
Tak, jest! :mrgreen:
Na razie, lecę! Do napisania, już po teście! ;) :papapa:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 19:35, 07 Kwi 2010