Więcej ? Jasne ! :) To na początek : Jest nauczycielem od artystycznych przedmiotów (ja chodzę do szkoły plastycznej) . Uczy starszych klas więc niestety nie mogę powiedzieć jak uczy . Ale .. z wyglądu przypomina bardzo Hałsa ! Jest to trochę młodsza wersja oryginału . Super się ubiera ! W każdym dniu inne ubranie.. co nie jest podobne do oryginału :lol: Jest chamski bo niezbyt często odpowiada na Twoje "Dzień dobry" i często się wkurza. Ostatnio podsłuchałam jak mówi do nauczycielki " I wiesz co ?! I tak się wkurwiłem , musiałem iść tam drugi raz i im to cholera tłumaczyć.." ! Lubię go za to . Słodki jest <3 !
Avatara nie mam . Nie działa . Czy tylko u mnie jest taki problem ?
ann - brzmi cudownie!
nauczyciele to jednak ciekawi ludzie są.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Czw 16:57, 25 Mar 2010
maria lucie, no tak, ta teoria jest skomplikowana, przynajmniej taka była u mnie :D
W stosunku do poznania duszy - tak, a co z poznaniem idei i oświeceniem przez Boga? Mówiąc prościej, o co chodzi w teorii iluminizmu? ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
lepiej nie pyatć, czuję się kompletnie nieprzygotowana.
Doskonale wiem co czujesz ;) Robimy teraz powtórki na większości przedmiotów i mam wrażenie, że niektóre rzeczy słyszę po raz pierwszy w życiu. Zastanawiam się co przez te 3 lata robiłam na biologii, fizyce, czy też chemii...
ann, to świetnie, że dziadek już w domu! :przytul:
Shee, z czego jeszcze piszesz rozszerzoną? Widziałaś nowe GG?:>
Żanetko, nie poznałam Cię w tym nowym (genialnym) komplecie :D Hmm... Jestem załamana moimi brakami. Ale wmawiam sobie, że dam radę, więc stresu też na razie nie ma.
chciałem coś zmienić w profilu to debug mode wyskoczył... wiec może to ogólnie...
to ciekawy nauczyciel musi być... ja tylko jakiś czas temu widziałem kropka w kropkę (no okulary różnicy) Shia LeBeuf jak byłem w KFC w Łodzi.
i dobry wszystkim nie wiem na ile zostaje ale chwilowo jestem.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 17:00, 25 Mar 2010
Shitzune - iluminacja jest łaską od Boga, ergo tylko wybrani mogą jej dostąpić... tak?
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Czw 17:01, 25 Mar 2010
Caellion uff .. czyli nie tylko u mnie jest z tym problem . Napisałam do Salci więc może coś zdziała .
A w ogóle hejka ! :D Dawno się nie widzieliśmy . Co słychać ?
Domuś, Justa po sezonie, to i wdzianko czas zmienić :lol:
Będzie dobrze. Zawsze dopada taki stresik "przedegzaminowy", ale potem jest wszystko w porządku :wink:
Czw 17:02, 25 Mar 2010
a jakoś leci... pewne rzeczy się zmieniły... myślę że na dobre... tak czy siak nieważne... xP
zmieniłem uczelnie... teraz studiuje pedagogikę na AHE... już 2 semestr:D
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 17:05, 25 Mar 2010
maria lucie, jeśli chodzi o mojego... 41 lat, wysoki, trochę ekscentryczny, ubiera się praktycznie jak House, ostatnio zaczął się uczyć gry na pianinie ;) Aa i bawi się na lekcji piłeczką tenisową. Ale to już wpływy prawdziwego House'a, jak sam powiedział.
ann, nie martw się na zapas, będzie dobrze!
W sumie to zaczęłam się uczyć. A u Ciebie?
Aa i bawi się na lekcji piłeczką tenisową. Ale to już wpływy prawdziwego House'a, jak sam powiedział.
przypomina mi się mój kolega - wysoki, nieogolony, troszkę niechlujny. któregoś dnia zabrał naszej koleżance laskę, usiadł i ze śmiertelnie poważną miną zapytał: "I kto jest teraz doktor House?" :mrgreen:
Czw 17:07, 25 Mar 2010
a nie powinien powiedzieć "i kto jest teraz Doktorem House'm" :P
Czw 17:08, 25 Mar 2010
DOMA ja też zaczęłam się uczyć i ogólnie to nie jest jakąś szczęśliwa - to nie mój okres, niestety . Więc ja już zmykam . Muszę się uczyć na jutrzejszy sprawdzian z matematyki .
Caellion , mi się to samo ukazuję . Tylko inny opis (ten co ma się w podpisie) .. a przy tym pękłam ze śmiechu :
Spojler:
user_sex = 0
:hahaha:
Woow ! To ciekawie :) . Życzę powodzenia ! Wypytam Cię jeszcze później .. ale już muszę znikać się uczyć .
Na razie wszystkim
a nie powinien powiedzieć "i kto jest teraz Doktorem House'm"
nie odpowiadam za poziom wykształcenia kolegi, cytuję jak powiedział.
Czw 17:10, 25 Mar 2010