Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25, 26, 27 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maria lucie napisał:
opowiedzcie coś o nich, to brzmi bardzo ciekawie!

Więcej ? Jasne ! :) To na początek : Jest nauczycielem od artystycznych przedmiotów (ja chodzę do szkoły plastycznej) . Uczy starszych klas więc niestety nie mogę powiedzieć jak uczy . Ale .. z wyglądu przypomina bardzo Hałsa ! Jest to trochę młodsza wersja oryginału . Super się ubiera ! W każdym dniu inne ubranie.. co nie jest podobne do oryginału :lol: Jest chamski bo niezbyt często odpowiada na Twoje "Dzień dobry" i często się wkurza. Ostatnio podsłuchałam jak mówi do nauczycielki " I wiesz co ?! I tak się wkurwiłem , musiałem iść tam drugi raz i im to cholera tłumaczyć.." ! Lubię go za to . Słodki jest <3 !

Avatara nie mam . Nie działa . Czy tylko u mnie jest taki problem ?

PostWysłany: Czw 16:54, 25 Mar 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann - brzmi cudownie!
nauczyciele to jednak ciekawi ludzie są.

PostWysłany: Czw 16:57, 25 Mar 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

maria lucie, no tak, ta teoria jest skomplikowana, przynajmniej taka była u mnie :D
W stosunku do poznania duszy - tak, a co z poznaniem idei i oświeceniem przez Boga? Mówiąc prościej, o co chodzi w teorii iluminizmu? ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 16:58, 25 Mar 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Opóźnienie mam jak zwykle...

maria lucie napisał:

DOMA napisał:
A jak tam u Was przed testami/maturami?
lepiej nie pyatć, czuję się kompletnie nieprzygotowana.

Doskonale wiem co czujesz ;) Robimy teraz powtórki na większości przedmiotów i mam wrażenie, że niektóre rzeczy słyszę po raz pierwszy w życiu. Zastanawiam się co przez te 3 lata robiłam na biologii, fizyce, czy też chemii...

ann, to świetnie, że dziadek już w domu! :przytul:

Shee
, z czego jeszcze piszesz rozszerzoną? Widziałaś nowe GG?:>

Żanetko, nie poznałam Cię w tym nowym (genialnym) komplecie :D Hmm... Jestem załamana moimi brakami. Ale wmawiam sobie, że dam radę, więc stresu też na razie nie ma.

PostWysłany: Czw 16:59, 25 Mar 2010
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

chciałem coś zmienić w profilu to debug mode wyskoczył... wiec może to ogólnie...

to ciekawy nauczyciel musi być... ja tylko jakiś czas temu widziałem kropka w kropkę (no okulary różnicy) Shia LeBeuf jak byłem w KFC w Łodzi.

i dobry wszystkim nie wiem na ile zostaje ale chwilowo jestem.

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Czw 17:00, 25 Mar 2010
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

maria lucie on jest fajny ale wolę mojego wicedyrektora , Jerzego (.N.) :twisted:

DOMA ja też się cieszę ! :* A co u Ciebie słychać ? Wiesz, że N. jest chory ? Chyba trafił do szpitala więc się znowu muszę martwić :(

PostWysłany: Czw 17:01, 25 Mar 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune - iluminacja jest łaską od Boga, ergo tylko wybrani mogą jej dostąpić... tak?

maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Caellion uff .. czyli nie tylko u mnie jest z tym problem . Napisałam do Salci więc może coś zdziała .
A w ogóle hejka ! :D Dawno się nie widzieliśmy . Co słychać ?

ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Domuś, Justa po sezonie, to i wdzianko czas zmienić :lol:
Będzie dobrze. Zawsze dopada taki stresik "przedegzaminowy", ale potem jest wszystko w porządku :wink:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Czw 17:02, 25 Mar 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

coś takiego się pojawiło:

Spojler:

Could not update users table

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_field_7' in 'field list'

UPDATE phpbb_users SET user_field_1 = '2830263', user_field_2 = '', user_field_3 = 'http://www.onepiecenakama.pl/', user_field_4 = 'Bełchatów/łódź', user_field_5 = '', user_field_7 = '', user_email = 'iria4231@wp.pl', user_sig = '[size=11:8f7b68ae51] [color=red:8f7b68ae51][b:8f7b68ae51]FUS forever[/b:8f7b68ae51][/color:8f7b68ae51] [color=#008B8B:8f7b68ae51][b:8f7b68ae51]MAŁŻ SALAMANDRY:*[/b:8f7b68ae51][/color:8f7b68ae51] byłem na nartach na [b:8f7b68ae51]Olympus Mons[/b:8f7b68ae51] [/size:8f7b68ae51] [img:8f7b68ae51]http://i48.tinypic.com/242fkvm.jpg[/img:8f7b68ae51] [size=10:8f7b68ae51][b:8f7b68ae51]sis - Nemezis :** i Sevir :**[/b:8f7b68ae51] Ubranko od *uśmiecha się* My Dear Oracle - [b:8f7b68ae51]jeanne[/b:8f7b68ae51][/size:8f7b68ae51]', user_sig_bbcode_uid = '8f7b68ae51', user_viewemail = 0, user_attachsig = 1, user_sex = 0, user_allowsmile = 1, user_allowhtml = 1, user_allowbbcode = 1, user_allow_viewonline = 1, user_notify = 0, user_notify_pm = 1, user_popup_pm = 1, hide_quick_reply = 0, user_timezone = 1, user_dateformat = 'D G:i, d M Y', user_lang = 'polish', user_style = 2, user_active = 1, user_actkey = '' WHERE user_id = 513

Line : 552
File : usercp_register.php

a jakoś leci... pewne rzeczy się zmieniły... myślę że na dobre... tak czy siak nieważne... xP
zmieniłem uczelnie... teraz studiuje pedagogikę na AHE... już 2 semestr:D

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Czw 17:05, 25 Mar 2010
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Caellion cześć :D

maria lucie, jeśli chodzi o mojego... 41 lat, wysoki, trochę ekscentryczny, ubiera się praktycznie jak House, ostatnio zaczął się uczyć gry na pianinie ;) Aa i bawi się na lekcji piłeczką tenisową. Ale to już wpływy prawdziwego House'a, jak sam powiedział.

ann, nie martw się na zapas, będzie dobrze!
W sumie to zaczęłam się uczyć. A u Ciebie?

PostWysłany: Czw 17:06, 25 Mar 2010
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

DOMA napisał:
Aa i bawi się na lekcji piłeczką tenisową. Ale to już wpływy prawdziwego House'a, jak sam powiedział.

przypomina mi się mój kolega - wysoki, nieogolony, troszkę niechlujny. któregoś dnia zabrał naszej koleżance laskę, usiadł i ze śmiertelnie poważną miną zapytał: "I kto jest teraz doktor House?" :mrgreen:

PostWysłany: Czw 17:07, 25 Mar 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

maria lucie napisał:
I kto jest teraz doktor House?

a nie powinien powiedzieć "i kto jest teraz Doktorem House'm" :P

PostWysłany: Czw 17:08, 25 Mar 2010
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

DOMA ja też zaczęłam się uczyć i ogólnie to nie jest jakąś szczęśliwa - to nie mój okres, niestety . Więc ja już zmykam . Muszę się uczyć na jutrzejszy sprawdzian z matematyki .

Caellion , mi się to samo ukazuję . Tylko inny opis (ten co ma się w podpisie) .. a przy tym pękłam ze śmiechu :

Spojler:

user_sex = 0

:hahaha:

Woow ! To ciekawie :) . Życzę powodzenia ! Wypytam Cię jeszcze później .. ale już muszę znikać się uczyć .
Na razie wszystkim

PostWysłany: Czw 17:09, 25 Mar 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Caellion napisał:
a nie powinien powiedzieć "i kto jest teraz Doktorem House'm"

nie odpowiadam za poziom wykształcenia kolegi, cytuję jak powiedział.

PostWysłany: Czw 17:10, 25 Mar 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25, 26, 27 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 26 z 1000

Skocz do: