Czy ktoś może nie pamięta, czy jest już u nas temat o Housie i Holmesie? Bo sie nowy takowy pojawił, a ja mam wrażenie, że to już było...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Czy ktoś może nie pamięta, czy jest już u nas temat o Housie i Holmesie? Bo sie nowy takowy pojawił, a ja mam wrażenie, że to już było...
ja nie pamiętam. ; )
_________________ .
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Nie 21:44, 21 Mar 2010
No, to czeka mnie szperanie ;)
I jeszcze mój Agent właśnie skończył pisanie, więc jutro ruszymy z Hałsofetą - tylko muszę wybrać, kto pójdzie na pierwszy ogień ze zwykłych śmiertelników. :twisted:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Dobry wieczór :*
Moje ambitne plany nauki jak zawsze nie wypaliły, nie umiem nic więcej niż jak tu siedziałam po południu :P
Dodano 1 godzin 37 minut temu:
grr... przez ostatnie 40 minut męczyłam się z animacją w gimpie i mi nie chciała wyjść mimo , że robię to z tutka :?
Dodano 24 minut temu:
Kochani nie mam co robić, a na oglądanie filmu za późno :P
Idę spać :D
Dobranoc i miłego dnia :*
Pon 1:48, 22 Mar 2010
hej wszystkim. ; *
wpadłam się przywitać i już lecę do szkoy. ; \
do napisania. ; )
_________________ .
Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. filozof Jagger Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz. Lisa Cuddy Wysłany:
Pon 7:19, 22 Mar 2010
Hello :] odwożę siostrę do szkoły, pójdę przywitać się z sorką od matmy, bo podobno bez przerwy pyta moją siostrę czy jeszcze żyję i spadam do Łodzi, do napisania :*
Dzień zÓy. :evil:
Wrr Grrr Rrrr! Jestem strasznie wkurzona na babe od anglika! Upadł na mózg! Powiedziała, że będzie wpisywać wszystkim z góry na dół punkty ujemne, bo połowa klasy sie źle zachowuje! A Ewela, która nic nie robi ma nr 1 I co ona ma zrobić?! Potem Ewela czytała jakiś tekst, a ona jej dała tróje, bo Ewela nie wiedziała co to jest reason! Bosh... Dobrze, że jako tako widzi, że sie tu staram, ale próbowałam się powstrzymać od wstania z ławki i
Spojler:
dania jej w morde, za przeproszeniem!
Tak nie może być! Ja wiem, że poprzednia pani nam zaniżała poziom, ale jak taka jedna z drugą wejdzie i nagle nam skoczy o trzy poziomy wyżej to co się dziwi, że nikt sie nie uczy?! Jak już chce zawyżać to niech to robi stopniowo! Ja się jakoś trzymam i na 5 i 4 jadę, bo w McGrgorze ( szkoła angielskiego dodatkowego) Tam gdzie chodzę, to jest wysoki poziom i jakoś sobie daję radę. Ale np. Taka EWela, która nigdy w życiu na angielski dodatkowy nie chodziła to co ona ma zrobić?! No co?! Wrrr.r :evil:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 13:39, 22 Mar 2010