Doma, zapragnęłam obejrzeć SAGI no i jestem.
Na razie dywan jest taki sobie. Słyszę tylko głosy, bo oglądać za bardzo mi się twarzy ich nie chcę. Kibicuję Dexterowi, niech MAD MEN przegra <3
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 0:46, 31 Sty 2011
Guśka, nie żebym liczyła na kogoś innego. Wszyscy przychodzą ze swoimi publicystami, tylko Hugh jest jedynym, który się ze swoim trzyma cały czas. W sumie to wszystko mi odpowiada, byle by nie był sam :]
Doma, Hugh ostatnio tyle zyskał w moich oczach, że nie mogę, za to Lisa zmalała. Mam teraz takie wahania nastroi, co do nich. Hugh tak pragnę, aby był wreszcie szczęśliwy, normalnie mi Joblina brakuję albo Rebecki. Szkoda, że nie wygra. Możliwe, że będzie ten 8 sezon House, to wtedy Hugh wszystko zgarnie.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 0:59, 31 Sty 2011
Nie myślałam, że kiedyś się do tego przyznam publicznie, ale też mi Jej brakuje hahaha
Ale ja tak na serio. Jeszcze w wakacje, to popłakałabym się, gdyby miała przyjść, np. na Emmy. Teraz jej, wręcz pragnę. ^^
Nie wiem czemu, ale czerwony dywan mnie nudzi :D.
P.s Nie uwierzysz. Przeczytałam znów love Hilsona :hahaha:
Pon 1:12, 31 Sty 2011