Przywitaj się :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45, 46, 47 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Izba Przyjęć
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja powiem tylko tyle że nazywam się Marta i jestem houseoholiczką :) :D

PostWysłany: Nie 21:00, 02 Sie 2009
MartaP
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

PsychicznyPsychiatra, MartaP witam was gorąco, zapraszam do udzielania się na forum. Zaglądajcie do naszej spamowni, czyli Rozmowy w T(ł)oku. Tutaj nie leczymy naszego uzależnienia, wręcz przeciwnie :twisted: Bo my to takie zÓe ludzie :twisted:

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Nie 21:19, 02 Sie 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

Tak tak, przedstawię się więc. Nazywam się Patrycja, mam 14 lat i moim największym marzeniem jest zgwa... spotkać się z G. House'm. :D Zakochałam się w tym serialu już od pierwszego wejrzenia, a stało się to ponad rok temu, gdy dosiadłam się do babci, nie mając co robić. Ona zaraziła mnie tym, a tym samym ja pozarażałam kumpele. Bez codziennej dawki House'a bym nie przeżyła, serio.
Trochę się rozpisałam. Resztę moich grzeszków poznacie później, przecież nie chcę Was do siebie zrażać :D.

PostWysłany: Wto 21:20, 04 Sie 2009
Serena
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Czołem Serena :)

Cytat:
i moim największym marzeniem jest zgwa... spotkać się z G. House'm.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: Dobre :D

Banner od Jeanne

PostWysłany: Wto 21:51, 04 Sie 2009
bozenka21
Urolog
Urolog

Pochwał: 10

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Witam! Nazywam się Kuba, więc mój nick będzie mylący. Zapewne zaskoczę was mówiąc, że uwielbiam House'a. Wychowując się w rodzinie gdzie wszyscy pracują w służbie zdrowia, po prostu jestem skazany na medycynę, chociaż taki 'wyrok' bardzo mi się podoba :) . Najbardziej kręci mnie endokrynologia, ale nie wiem czy nie studiując medycynę, mając także nadzieję, że sie dostanę, nie zostanę przy samej internie. Nauczycielka biologii nazywa mnie 'House', ale nie wiem czy to z powodu wiedzy czy może arogancji i bezpośredniości, z którymi się nie kryję.
Na portal przywiodły mnie świetne zagadki diagnostyczne, czyli rzecz, których brakowalo mi na innych forach. Poza tym widzę jak zgraną i swietnie dogadującą się społczeność tworzycie i mam nadzieję, że jakoś się w nią wpasuję.

PostWysłany: Wto 23:46, 04 Sie 2009
Alan
Pulmonolog
Pulmonolog

Pochwał: 8

Miasto: Łódź
Powrót do góry

Witaj Alanie / Kubo :mrgreen:. Już się w Rozmowach w T(ł)oku spotkaliśmy, ale witam jeszcze raz ;). Czuj się jak u siebie i zapraszamy do częstszej rozmowy (nie tylko o Housie - if you know what I mean... xD).

PostWysłany: Sro 1:58, 05 Sie 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

Czesc wszystkim :)
Mam na imie Maciek, mam 19 lat, mieszkam w Niepołomicach pod Krakowem. Lubie oglądac... Nie, nie lubie... Kocham oglądac House'a :) Moją ulubioną serią jest seria IV :)
No ii interesuje sie różnymi tam rzeczami :P Ale to co najważniejsze jest :D

PostWysłany: Pią 9:49, 07 Sie 2009
kubek07
Student medycyny
Student medycyny

Miasto: Niepołomice
Powrót do góry

Witajcie wszyscy nowoprzybyli i czujcie się, jak u siebie!

PostWysłany: Pią 18:41, 07 Sie 2009
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

No dobra, no to pora na mnie. Witam wszystkich:) Jestem Kamilla i jak wszyscy chyba tutaj Kocham House'a. A ulubione odcinki to chyba te kiedy wraca Stacy i porwanie gitary. Oglądałam też Dextera i Prison Break'a, ale wiadomo House o niebo lepszy. Oczywiście czekam na 21.09 :)
Moją drugą miłością są Peppersi :))

PostWysłany: Pią 19:06, 07 Sie 2009
kamilla0016
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Witam nowo-przybylych :D Milo Was poznac! Zapraszamy do udzielania sie rozniez w innych forumowych tematach :wink:

PostWysłany: Nie 10:32, 09 Sie 2009
Betti
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13

Powrót do góry

Serdecznie Witam wszystkich nowych użytkowników ! Czujcie się jak u siebie i bawcie się dobrze na forum odkrywając każdy jego kątek :wink: Małe ostrzeżenie : Forum POZYTYWNIE uzależnia :wink:

PostWysłany: Nie 10:44, 09 Sie 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann napisał:
Forum POZYTYWNIE uzależnia :wink:

I to jeszcze jak szybko! A w RwT dzieje się to jeszcze szybciej i przyjemniej. Zapraszamy do naszej spamowni :D

Banner od Jeanne

PostWysłany: Nie 10:59, 09 Sie 2009
bozenka21
Urolog
Urolog

Pochwał: 10

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Witam was wszystkich moi drodzy nazywam się Mateusz,mieszkam koło Oświęcima :D Kocham oglądać House'a.Zaczołem oglądać 8 miesięcy temu,i tak mnie wciągnął,że nie mogę się od niego oderwać,cóż na zakończenie napisze że lepszego forum o Housie nie widziałem wspaniała robota ............................ Naq5a

PostWysłany: Nie 14:34, 09 Sie 2009
GorillA
Pediatra
Pediatra

Miasto: Bulowice
Powrót do góry

Ja jestem Aguś - tak na mnie wszyscy wołają, łącznie z nauczycielami, więc tak już zostało. Wszędzie jestem allison (allisonk) a tu papillon - bo allisonk był zajęty a papillon to motylek po francusku ;)
Mam 16 lat, żyję w Krakowie całą sobą. Uwielbiam to miasto i jeśli się kiedyś wyprowadzę, to za granicę. Kocham pokazy sztucznych ogni, koncerty, okropnego balona nad Wisłą, 3 galerie i lody mojito w Wentzlu :) Najbardziej lubię miasto nocą i w deszczu, a dziś leje ;)
House'a oglądam od dawna, zaraziłam nim całą klasę (i dalej), ale ja do tego oglądając odcinek po raz setny spisuję każdy dialog... Wobec tego znam już je prawie na pamięć ;) Najlepiej 2 sezon. Ale najbardziej lubię 02x02 "Autopsy" i 03x02 "Cane and Able".
Mówię po angielsku, francusku i włosku, gram na wiolonczeli i fortepianie, chodzę na angielski i e-akademię. Nie pytajcie mnie, kiedy śpię, sama nie wiem :P
Witam wszystkich :)

PostWysłany: Wto 11:39, 11 Sie 2009
papillon
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

papillon witaj :). Zapraszam do aktywnego użytkowania naszego Forum, na pewno znajdziesz tutaj to, co Cię ciekawi, co lubisz i czego szukasz :D. Ach, i nie byłabym sobą, gdybym nie zareklamowała naszej ukochanej Spamowni - zajrzyj do Rozmów w Tłoku :mrgreen:. Oczywiście naszą gwarancją jest nieleczenie hałsowego uzależnienia :D.
So, N'Joy yourself! ;)

PostWysłany: Wto 12:25, 11 Sie 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Izba Przyjęć Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45, 46, 47 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100  Następny
Strona 46 z 100

Skocz do: