|
 |
Przywitaj się :)
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45, 46, 47 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
To ja powiem tylko tyle że nazywam się Marta i jestem houseoholiczką :) :D
|
|
Wysłany:
Nie 21:00, 02 Sie 2009 |
|
MartaP
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
PsychicznyPsychiatra, MartaP witam was gorąco, zapraszam do udzielania się na forum. Zaglądajcie do naszej spamowni, czyli Rozmowy w T(ł)oku. Tutaj nie leczymy naszego uzależnienia, wręcz przeciwnie :twisted: Bo my to takie zÓe ludzie :twisted:
|
|
Nie 21:19, 02 Sie 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak tak, przedstawię się więc. Nazywam się Patrycja, mam 14 lat i moim największym marzeniem jest zgwa... spotkać się z G. House'm. :D Zakochałam się w tym serialu już od pierwszego wejrzenia, a stało się to ponad rok temu, gdy dosiadłam się do babci, nie mając co robić. Ona zaraziła mnie tym, a tym samym ja pozarażałam kumpele. Bez codziennej dawki House'a bym nie przeżyła, serio.
Trochę się rozpisałam. Resztę moich grzeszków poznacie później, przecież nie chcę Was do siebie zrażać :D.
|
|
Wysłany:
Wto 21:20, 04 Sie 2009 |
|
Serena
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czołem Serena :)
Cytat: | i moim największym marzeniem jest zgwa... spotkać się z G. House'm. | :hahaha: :hahaha: :hahaha: Dobre :D
|
|
Wto 21:51, 04 Sie 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam! Nazywam się Kuba, więc mój nick będzie mylący. Zapewne zaskoczę was mówiąc, że uwielbiam House'a. Wychowując się w rodzinie gdzie wszyscy pracują w służbie zdrowia, po prostu jestem skazany na medycynę, chociaż taki 'wyrok' bardzo mi się podoba :) . Najbardziej kręci mnie endokrynologia, ale nie wiem czy nie studiując medycynę, mając także nadzieję, że sie dostanę, nie zostanę przy samej internie. Nauczycielka biologii nazywa mnie 'House', ale nie wiem czy to z powodu wiedzy czy może arogancji i bezpośredniości, z którymi się nie kryję.
Na portal przywiodły mnie świetne zagadki diagnostyczne, czyli rzecz, których brakowalo mi na innych forach. Poza tym widzę jak zgraną i swietnie dogadującą się społczeność tworzycie i mam nadzieję, że jakoś się w nią wpasuję.
|
|
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu.
Wysłany:
Wto 23:46, 04 Sie 2009 |
|
Alan
Pulmonolog

Pochwał: 8
Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj Alanie / Kubo :mrgreen:. Już się w Rozmowach w T(ł)oku spotkaliśmy, ale witam jeszcze raz ;). Czuj się jak u siebie i zapraszamy do częstszej rozmowy (nie tylko o Housie - if you know what I mean... xD).
|
|
Wysłany:
Sro 1:58, 05 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czesc wszystkim :)
Mam na imie Maciek, mam 19 lat, mieszkam w Niepołomicach pod Krakowem. Lubie oglądac... Nie, nie lubie... Kocham oglądac House'a :) Moją ulubioną serią jest seria IV :)
No ii interesuje sie różnymi tam rzeczami :P Ale to co najważniejsze jest :D
|
|
Wysłany:
Pią 9:49, 07 Sie 2009 |
|
kubek07
Student medycyny

Miasto: Niepołomice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie wszyscy nowoprzybyli i czujcie się, jak u siebie!
|
|
Wysłany:
Pią 18:41, 07 Sie 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No dobra, no to pora na mnie. Witam wszystkich:) Jestem Kamilla i jak wszyscy chyba tutaj Kocham House'a. A ulubione odcinki to chyba te kiedy wraca Stacy i porwanie gitary. Oglądałam też Dextera i Prison Break'a, ale wiadomo House o niebo lepszy. Oczywiście czekam na 21.09 :)
Moją drugą miłością są Peppersi :))
|
|
_________________ "Everybody lies."
Wysłany:
Pią 19:06, 07 Sie 2009 |
|
kamilla0016
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam nowo-przybylych :D Milo Was poznac! Zapraszamy do udzielania sie rozniez w innych forumowych tematach :wink:
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Nie 10:32, 09 Sie 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Serdecznie Witam wszystkich nowych użytkowników ! Czujcie się jak u siebie i bawcie się dobrze na forum odkrywając każdy jego kątek :wink: Małe ostrzeżenie : Forum POZYTYWNIE uzależnia :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 10:44, 09 Sie 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Forum POZYTYWNIE uzależnia :wink: |
I to jeszcze jak szybko! A w RwT dzieje się to jeszcze szybciej i przyjemniej. Zapraszamy do naszej spamowni :D
|
|
Nie 10:59, 09 Sie 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam was wszystkich moi drodzy nazywam się Mateusz,mieszkam koło Oświęcima :D Kocham oglądać House'a.Zaczołem oglądać 8 miesięcy temu,i tak mnie wciągnął,że nie mogę się od niego oderwać,cóż na zakończenie napisze że lepszego forum o Housie nie widziałem wspaniała robota ............................ Naq5a
|
|
Wysłany:
Nie 14:34, 09 Sie 2009 |
|
GorillA
Pediatra

Miasto: Bulowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja jestem Aguś - tak na mnie wszyscy wołają, łącznie z nauczycielami, więc tak już zostało. Wszędzie jestem allison (allisonk) a tu papillon - bo allisonk był zajęty a papillon to motylek po francusku ;)
Mam 16 lat, żyję w Krakowie całą sobą. Uwielbiam to miasto i jeśli się kiedyś wyprowadzę, to za granicę. Kocham pokazy sztucznych ogni, koncerty, okropnego balona nad Wisłą, 3 galerie i lody mojito w Wentzlu :) Najbardziej lubię miasto nocą i w deszczu, a dziś leje ;)
House'a oglądam od dawna, zaraziłam nim całą klasę (i dalej), ale ja do tego oglądając odcinek po raz setny spisuję każdy dialog... Wobec tego znam już je prawie na pamięć ;) Najlepiej 2 sezon. Ale najbardziej lubię 02x02 "Autopsy" i 03x02 "Cane and Able".
Mówię po angielsku, francusku i włosku, gram na wiolonczeli i fortepianie, chodzę na angielski i e-akademię. Nie pytajcie mnie, kiedy śpię, sama nie wiem :P
Witam wszystkich :)
|
|
Wysłany:
Wto 11:39, 11 Sie 2009 |
|
papillon
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
papillon witaj :). Zapraszam do aktywnego użytkowania naszego Forum, na pewno znajdziesz tutaj to, co Cię ciekawi, co lubisz i czego szukasz :D. Ach, i nie byłabym sobą, gdybym nie zareklamowała naszej ukochanej Spamowni - zajrzyj do Rozmów w Tłoku :mrgreen:. Oczywiście naszą gwarancją jest nieleczenie hałsowego uzależnienia :D.
So, N'Joy yourself! ;)
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Wto 12:25, 11 Sie 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Izba Przyjęć |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45, 46, 47 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny |
Strona 46 z 100 |
|