|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #3[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 775, 776, 777 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
lesio napisał: | Ale wzorem mistrza Mace Windu wewnętrzny gniew i strach można przekuć na wielką siłę przeciw ciemnej stronie Rolling Eyes |
Można lecz wielkim mistrzem Qui-Gon jest sam Yoda to przyznał słowach
"Bardzo wielkim mistrzem Jedi się stałeś, Qui-Gonie. Bardzo wielkim mistrzem Jedi zawsze byłeś, ja zaś byłem zbyt ślepy, by to dostrzec".
|
|
Wysłany:
Nie 19:07, 09 Sie 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
kremówko, Shitzune - powiem Wam - Saif ma genialny nos, moim skromnym zdaniem (jako specjalistka od męskich nosów) najładniejszy w bolly :mrgreen:.
|
|
Wysłany:
Nie 19:08, 09 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Ewel :)
Jeanne, przynieś nam coś z grilla na noc xD
Ja tam Bollywoodu nie lubię, takie to wszystko, pitu pitu, piórko w dupę, jakby to określiła moja nauczycielka biologii xD
|
|
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu.
Wysłany:
Nie 19:08, 09 Sie 2009 |
|
Alan
Pulmonolog

Pochwał: 8
Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie kochani:*
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Nie 19:09, 09 Sie 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana no ja na nosy jakoś nie zwracam uwagi :P ale Saifa lubię bo jest taki... pozytywny :D no i niebrzydki ;)
za to nienawidzę Salmana Khana... zobaczyłam go w jednym dennym filmie i go znielubiłam ;)
|
|
Wysłany:
Nie 19:13, 09 Sie 2009 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam przybyłych i żegnam odchodzących :*
Howling_Mad napisał: | Można lecz wielkim mistrzem Qui-Gon jest sam Yoda to przyznał słowach |
Owszem Qui-Gonv posiadał wielkie zrozumienie mocy ale Mace Windu potężnym mistrzem był. Wystaczy spojrzeć na jego walkę z Palpatinem :wink:
|
|
Nie 19:13, 09 Sie 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Kalpana, co jest kryterium ładności męskich nosów? |
To największa tajemnica jaką skrywają specjaliści od męskich nosów, więc nie mogę powiedzieć xD.
Alan - a widziałeś w ogóle jakiś film? Pytam się, bo często jest tak, że ktoś nic nie widział i nie ma pojęcia o tym, a mówi tak jak Ty :P.
Poza tym - i w bolly zdarzają się bardzo dobre filmy, nie romansidła tylko poważne produkcje, ambitne i świetnie zagrane. Jeden z filmów bolly był swego czasu nominowany do Oscara - i to taki typowy film bolly, bo ze scenami tanecznymi, romansem i krykietem w tle xD.
|
|
Wysłany:
Nie 19:15, 09 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kremówka, ja ogólnie nie obejrzałam tak dużo bolly ;) Tylko Kabhie Ksushi, Kal Ho Naa Ho, Asokę, Josh, i jeszcze chyba Żonę dla Zuchwałych :D
o jeeej, znalazłam ładną sukienkę na allegro, zastanawiam się, czy kupić ;)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 19:15, 09 Sie 2009 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune pokaż jaką ;)
|
|
Wysłany:
Nie 19:17, 09 Sie 2009 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Owszem Qui-Gonv posiadał wielkie zrozumienie mocy ale Mace Windu potężnym mistrzem był. Wystaczy spojrzeć na jego walkę z Palpatinem Wink |
Walka ładna lecz dowodzi tylko że mistrz Windu wielkim wojownikiem był 8) :wink:
|
|
Wysłany:
Nie 19:18, 09 Sie 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kremówka napisał: | Kalpana no ja na nosy jakoś nie zwracam uwagi Razz ale Saifa lubię bo jest taki... pozytywny Very Happy no i niebrzydki Wink
za to nienawidzę Salmana Khana... zobaczyłam go w jednym dennym filmie i go znielubiłam Wink |
Tak, tak - co do Saifa to się zgodzę, bo rzeczywiście świetnie gra i bardzo sympatyczne postaci najczęściej. Ale zobacz go kiedyś w roli negatywnej (choć podejrzewam, że widziałaś Omkarę, ale to nie jest jedyny jego "negatywny" wybryk + przy okazji genialnie zagrany) np. Ek Hasina Thi, albo Being Cyrus. To, że tworzy tak przekonujące postaci dowodzi tylko, jak rewelacyjnym jest aktorem.
Salmana też nie lubię, choć nie odmawiam sobie filmów z jego udziałem - bardzo sympatycznie zagrał w Partner i Salaam-e-Ishq ;).
|
|
Wysłany:
Nie 19:18, 09 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana ja po zobaczeniu "Bo to jest miłość" go nie trawię ;) (Salmana)
A w "Omkarze" długo nie mogłam zauważyć, że Saif to Saif ;)
najbardziej mnie rozczula w "Gdyby jutra nie było" ;) "Słodziak" jest, jak go tam nazywa Perity (która znów nie wiem czemu kojarzy mi się z Drew Barrymore)
|
|
Wysłany:
Nie 19:21, 09 Sie 2009 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak, Kalpano, ogladałem. Nie lubie tych filmów też dlatego, że nie pokazują prawdziwych Indii. Wszystko jest tam prześpiewane, przesłodzone i przezłocone.
|
|
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu.
Wysłany:
Nie 19:22, 09 Sie 2009 |
|
Alan
Pulmonolog

Pochwał: 8
Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 775, 776, 777 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 776 z 1000 |
|