Syśka, serio, ale lekki, lekko się przegrzałem ;) miałem mdłości i bolała mnie głowa, ale na nieszczęście tego forum, żyję i już mam się dobrze :twisted:
Wto 8:09, 04 Sie 2009
Ja tam się cieszę :D
bez Ciebie to już by nie było to samo... wyobraź sobie jaki to byłby dramat kiedy wszyscy byliby dla siebie mili, chciali się przytulać, całować i kto wie co jeszcze :twisted:
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Wto 8:13, 04 Sie 2009
Bez naszego geniusza forum nie byłoby tajue samo. Dobrze, że przeżyłeś, Gorm :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 8:15, 04 Sie 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Wto 8:24, 04 Sie 2009
No to szkoda, ja już nigdzie nie jadę bo mnie nikt nie chce zasponsorować wakacji na jakiejś rajskiej wyspie... no ja nie wiem jak to jest - wystarczy mieć męża i już koniec z amantami, którzy są gotowi porwać Cię nawet na koniec świata :lol:
Gofry Sal? Robi się ;)
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Wto 8:31, 04 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ POLSKA! BIAŁO-CZERWONI! Wysłany:
Wto 8:29, 04 Sie 2009
Wto 8:32, 04 Sie 2009