nie długo wracam :D mama wpadął na chwilę do domu i wymysliła, że mam odukrzyć :? a grill na dworze... bez sensu :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pią 14:15, 31 Lip 2009
Paula to mi się przypomniał wczorajszy film, który oglądałem "Haker" tam mama jednego z bohaterów(reporterka tv) nawet w transmisji z pokazu mody przypominała mu, żeby kwiatki podlał ;)
Chasperku, ale ja Cię kroić nie zamierzam :D Może napiszemy o naszym przypadku do Stanów, i umieszczą go w Housie?
Chasper, mój tata miał nauczycielkę o nazwisku Cipa :shock:
Jak ludzie nie zmieniają takich nazwisk, to znaczy, że się ich nei wstydzą. Więc nie mają sie po co urażać.
Ostatnio zmieniony przez hattrick dnia Pią 14:36, 31 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
Chasperku ja też bym chciał zobaczyć to co hattrick ;)
I będziemy mieli osobiste spotkanie z aktorami :D (ja bym wziął tego co udawał lekarza, jak House został sam xD)
Fasolka zebrana i obskubana, a nazbierało się aż 7 wiader...
Ale i tak z Wami nie posiedzę :cry: muszę jeszcze kapustę poszatkować, zebrać ogórki, umyć gadziny i pokroić do sałatki.
No i jeszcze wiśnie mnie prześladują, ale z tym to już chyba się nie wyrobię i jutro będę zrywać.
Tak więc do zobaczyska wieczorkiem!
Pią 14:31, 31 Lip 2009
Chapserku dziękuję:* Widziałem już to kiedyś ;) (to ja tego sprzątającego, a Ty kogo? Mnie zapewne?xD) Ze śmiesznych nazwisk, które spotkałem to na komisji wojskowej jeden z lekarzy nazywał się Roman Śmietana xD