paula12145, mam gimnazjum w Wa-wie, a mieszkam poza jej granicami
ja mam tak samo ale od kiedy mam prawko to nie musze wstawac tak wcześnie...
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 20:54, 29 Lip 2009
Howling_Mad większość się zapowietrzyła :twisted: , ale dwie wstały oburzone i wyszły, więc nie wiem jak to będzie w kontaktahc rodzinnych. Ale za to mama i babcia wybuchnęły śmiechem bo były wtajemniczone :twisted: :lol:
Przecież do piekła nie ma schodów no co Wy ludzie tam się spada przez dziurę :D
Ulka95 napisał:
Howling_Mad większość się zapowietrzyła Twisted Evil , ale dwie wstały oburzone i wyszły, więc nie wiem jak to będzie w kontaktahc rodzinnych. Ale za to mama i babcia wybuchnęły śmiechem bo były wtajemniczone Twisted Evil Laughing
Nie ma za co pomysł to tam mało ważny jest wykonanie to się liczy. Podziękowania należą się koleżance która była przedstawiana ciotkom bo nie każdy zgodziłby się na taka farsę
Owszem :wink: Polecam film Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay :D Tam pod koniec były prezydent USA bardzo łatwo uświadamia im jak każdy jest hipokrytą. Bo każdy nim jest, w mniejszym lub większym stopniu :)
Sro 21:00, 29 Lip 2009