Gorm, niechaj zgadnę - bo kręci Cię sama wizja motywowania mnie? ;p Pamiętaj, byłby to kolejny fik do nieprzeczytania!
Salciu, "Kwiaty" w oryginale wcale nie są Farben Lehre :D Kawałek powstał w mojej okolicy, a grała go kapela Cela nr3 (która swoją drogą nagrała wiele innych, cudnych kawałków z pogranicza rock/punk) ;)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 18:38, 26 Lip 2009
hattrick, nie rozumiem, przecież przed chwilą Cię motywowałem... Jak motywuję to źle, jak nie motywuje to też źle... ach te kobiety (swoją drogą znam nowy dowcip :D)
Ewel napisał:
Gorm, niechaj zgadnę - bo kręci Cię sama wizja motywowania mnie?
Żebyś jeszcze mogła sobie wyobrazić JAAAKIE rzeczy mnie kręcą :twisted:
Nie 18:39, 26 Lip 2009
Ewelciu, wiem, że to nie jest ich piosenka :D Ale bardziej podoba mi się wykonanie Farben Lehre.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 18:41, 26 Lip 2009
Ewel, lekarz mówił to samo :twisted: (to, że wyobraźnia wysiada, a nie to, że związane z jego osobą :P)
hattrick, tak, to była klasyczna motywacja w moim wykonaniu, wręcz byłaby podręcznikowa, gdybym napisał podręcznik motywacji :D
Spojler:
Żona do Męża:
- Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem -
koniec tych tandetnych meczy Extraklasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek... Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty i kierować się w kierunku wyjścia:
- ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam...
- Ide do apteki
- Po co?
- Po Stoperan, bo chyba Cię posrało...
Nie 18:46, 26 Lip 2009
Witam wszystkich!
Wróciłam po 2 dniach kompletnego odcięcia od cywilizacji. Brakowało mi Was ;) Mam do nadrobienia ok. 80 stron RwT, więc idę przeczytac relacje. A co tam u Was :D?
Gorm, aha. Wiesz, nie zdążyliśmy się jeszcze dobrze poznać. Ja nie wiem nic o tobie, ani ty omnie. Teraz już będę wiedziała na przyszłosć. To może ja.
Spojler:
Żona i mąż umówili się, że jak idą na imprezę to ten, kto pierwszy napije się alkoholu może bawić się do końca, a druga osoba nie pije, aby potem móc prowadzić samochód. Więc zawsze to mąż pił, a żona była trzeźwa. Pewnego razu to żona chciała się zabawić. Przyszli na imprezę, a ona pierwsza wypiła lampkę alkoholu.
- Kochanie, dzisiaj ty prowadzisz, bo ja juz się napiłam.
Mąż przyjął to spokojnie i powiedział, że dobrze. Jednak z przyzwyczajenia on też się napił. Po imprezie był problem: kto prowadzi? Ona lekko wstawiona, on pożądnie zalany.
- Ja poprowadzę - mówi mąż - Miała być moja kolej.
- Nie. Ja poprowadzę, bo jestem mniej pijana.
Poprowadziłą żona. Oczywiście na pierwszym zakręcie zatrzymała ich policja. Żona otwiera okno, policjant mówi:
- Dokumenty, proszę.
Żona daje. Policjant oddala się trochę i mówi do kolegi:
- Ej, zobacz jak się zalał. Aż z drugiej strony samochodu czuć.
Taki sredni.
Dodano 1 minut temu:
Ulka95, w końcu patronat do czegoś zobowiązuje. Pamiętaj, zę to ja cię namówiłam do RwT, więc nie mogę cie tak poprostu olać.
PannaN, DOMA, witajcie dziewczęta.
PannaN, ja chyba nie miałąm okazji cię poznać. :wink: