hattrick dajesz ;) Ogółem wszystkiego słucham, byle miało jakiś sens, albo dobrze się tego słuchało ;)
Gorm słucham, słucham, a co?
Ewel Ty pisałaś coś? To muszę nadrobić czas, i poczytać ;) Twoje też hattrick ;)
Raz3r, tylko drabble mi jakoś wyszedł. Jakoś, to nie znaczy że trzyma przeciętny poziom. W skali 1-6 oceniam na 3. Ale nic z siebie więcej nie wykrzesam. Ma dusza opętana jest przez liczby i wykresy.
Mam dla ciebie śmiechowy filmik z ... *uwaga, fanfary* DISCO POLO. Ja się tarzałam ze śmiechu, ale ja jestem nadpobudliwa. Sam oceń.
PS: Nie ma to jak świetna choreografia...
Ewel, i właśnie dlatego ja czytam praktycznie każdy fick. Z zaległościami troszkę gorzej, ale czytam praktycznie wszystkie nowowstawione. Robię to, aby motywować talenty i potencjały, które niewątpliwie w was, forumowiczach, drzemią.
Gorm, właściwie to dobrze robisz, ze nie czytasz ficków. Ja czasem się nawet zastanawiam, czy to co uważam jest z ficka czy z odcinków House'a :wink:
Gorm bo lubię go za przekaz, który w sobie niesie (tylko fakt, że niewielu artystów potrafi pisać coś z przekazem). hattrick Ci wszystko wyjaśni na podstawie Eldo :) A co do filmiku, to też go znam hattrick ;)
Hej kochani :*
Muzyczne rozmowy! :D
Generalnie słucham rocka i punk rocka.
Zarażona przez Mad'a ostatnio jestem zasłuchana w Farbenach.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 18:31, 26 Lip 2009