Pią 18:12, 24 Lip 2009
Gorm, to ty tylko świńskie znasz? Szkoda... Ale opowiadaj i spoilerem ewentualnie zaznacz. Ja nie mam 18lat, ale już na tym świecie trochę rzeczy się widziało i słyszało. Przekleństwa itd. mnie już nie ruszają, mimo iż nie używam. Opowiadaj *robi słodkie oczka, chociaż nie potrafi...*
Ostatnio zmieniony przez hattrick dnia Pią 18:20, 24 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
Marguerite, miejmy nadzieję, że prędko nas nie opuścisz :wink:
Pią 18:20, 24 Lip 2009
H_M, to w takim razie wy też ludźmi nie możecie się nazywać, bo według Biblii pierwsza kobieta powstałą z żebra mężczyzny. Chyba, że ktoś nei wierzy w Biblię to wtedy możemy opierać sie na nauce.
Żona do męża:
- Wiesz, dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę, a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar! Mąż:
- Taaa... Rzeczywiście, poszczęściło ci się.
Po paru dniach żona znowu mówi:
- Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar! Mąż kręci głową z podziwem:
- Szczęściara z ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i, k****, nie mój rozmiar!
Pią 18:22, 24 Lip 2009
Lepszych nie daję, bo dostanę ostrzeżenie od moderatorów :P
Spojler:
Czemu kobiety mają krótsze stopy od mężczyzn ?
- żeby było im bliżej do zlewu
Koleś do kolesia :
- jaki jest twój ideał kobiety ?
- duże cycki, 120cm wzrostu i płaska głowa.
- wzrost - rozumiem, żeby sięgała tam gdzie trzeba. piersi też jasna sprawa, ale o co chodzi z tą płaską głową ?
- żebym mógł sobie piwo na niej postawić
Żona robi nalot na sypialnie gdzie mąż zdradza ją z jej najlepszą przyjaciółką
- co wy do k***y nędzy robicie?!
Mąż do kochanki
- a widzisz ? mówiłem ci, że to idiotka
Pią 18:25, 24 Lip 2009