|
 |
Przywitaj się :)
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20, 21, 22 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
SIEMKA
Maciek mam na imie, mam obsesje na punkcie house jak nasze babcie na Mode na sukces... Mam 20 lat skonzcyłem liceum zdałem matuer teraz poszukuje pracy... 8) :)
|
|
_________________ Neo 20
Wysłany:
Wto 14:04, 07 Kwi 2009 |
|
neos2020
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
neos2020, obawiam się, że nie tylko babcie :mrgreen: Rozmowy w t(ł)oku czekają na Ciebie :D
|
|
Wto 14:08, 07 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry.
Się przyszłam przywitać.
Mój pierwszy post na forum, jak na razie za żadne skarby nie potrafię się tu odnaleść - gdzie są autorzy postów, avki itd. aaale... mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej ;)
A tak swoją drogą, przeglądając forum natknęłam się na sporo znajomych nicków ;)
|
|
Wysłany:
Sro 9:57, 08 Kwi 2009 |
|
Sarusia
Patomorfolog

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj Sarusia, strasznie się ciesze że do nas dołączyłaś.
Tak naprawdę to układ forum jest prosty tylko trzeba się przestawić na zÓą strone mocy :D
Zapraszamy do konkursów, wyrażania opinii oraz wspólnej zabawy :D
:*
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Sro 11:34, 08 Kwi 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sro 10:00, 08 Kwi 2009 |
|
Syśka
Reumatolog

Pochwał: 15
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam
Jako nowy forumowicz witam wszystkich :) Widze po postach, ze fanow serialu nie brakuje :)
|
|
_________________ -Nie jesteś ciekaw czemu tutaj jestem?
-Jestem ciekaw czemu nie masz na sobie stroju francuskiej pokojówki.
-Jestem halucynacją, nie fantazją.
Amber i House
Wysłany:
Sro 11:29, 08 Kwi 2009 |
|
krzysztof
Student medycyny

Miasto: Takie miasto bez sensu :)
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj Krzysztofie ;)
Jesli nie masz jeszcze kompletnego świra na punkcie serialu na pewno pomożemy Ci go nabyć :D
Zapraszamy do dzielenia sie opiniami, zarówno o serialu jak i o wszelkiej maści twórczości naszych użytkowaników.
Poza tym konkursy i ciekawe wspólne projekty.
Na pewno znajdziesz coś dla siebie.
|
|
Sro 11:34, 08 Kwi 2009 |
|
Syśka
Reumatolog

Pochwał: 15
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć wszystkim!
Moje imię Magda. Pomimo DOŚĆ młodego wieku (13) Kocham oglądać house'a. Mam na dwóch komputerach (bo na jednym już mi miejsc brakowało) wszystkie odcinki zarówno w wersji angielskiej jak i polskiej.
Zdecydowanie moim ulubionym shippem jest Huddy.
A tak ogólnie: dużo śpiewam, mniej tańczę, lubię amerykańskie seriale, w szczególności medyczne...
UFAKA!! LOJALNIE OZTSZEKAMY, SZE W DALRZEJ DŻENŹDZI TEGO POZDU ZOM ZAME GÓuPODY!!!!!
SPORT: jestem Emerytowanym Napastnikiem Czołowej Drużyny I Ligi Gry W Bierki Rozbierane Przez Telefon. :twisted:
MUZYKA: Sountrack z "Klątwy Koguta" i żcieżka dźwiękowa z niemych filmów braci Lumiere.
ZWIERZĄTKA DOMOWE: Ricky Martin i stado Rumunów
ULUBIONA KSIĄŻKA:"Psychodeliczne przygody Kubusia Puchatka", "Janko milicjant", Harlequin'y albo inne książki o fizyce kwantowej
ULUBIONY FILM:Reklamówki piwa (mocno bezalkocholowego) i filmy Monthy Pytonowskie
ULUBIONY KABARET:Obrady sejmu i Theme'sy z Windows 98
ULUBIONY KOLOR:Kolor żabiego mózgó na ścianie
No to tak w telegraficznym skrócie ja...
|
|
Sro 13:00, 08 Kwi 2009 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
matrixa1, miło mi Cię powitać :D Widzę, że hÓmor dopisuje, więc nie pozostaje mi nic innego, jak zaprosić Cię do Rozmów w T(ł)oku :mrgreen: Tam z pewnością hÓmor stanie się jeszcze lepszy :lol:
|
|
Sro 13:09, 08 Kwi 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hola,
witam wszystkich fanów serialu.
co mi dolega? ano zobaczyłem kiedyś przypadkowo jeden odcinek House'a na FOXie i jakos nie mogę się oderwać. Middly addicted jak rzekliby zapewne moi angielscy koledzy z Chelsea :)
chyba dość już o sobie powiedziałem
|
|
_________________ i don't make peace, UN makes pace, i'm makin' a war... war is a game, games are to win, i am the winner...
Wysłany:
Pią 23:40, 10 Kwi 2009 |
|
Don Mourinho
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam !
Rodzice 15 lat temu podjęli decyzję , nazwali mnie Olga i tak zostało. Żyje w świecie gdzie muzyka gra pierwsze skrzypce . Kocham fotografie, a Housa poznałam dzięki koleżance ze szkolnej ławki ( Salamandra to o Ciebie chodzi :D ). Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest biologia, chcę zostać psychologiem klinicznym.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę wesołych świąt.
|
|
Wysłany:
Sob 17:32, 11 Kwi 2009 |
|
panikara
Student medycyny

Miasto: Końskowola
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aaaa! *rzuca się na szyję panikary* Jak dobrze, że tu jesteś! Mój promyczek dobra :D Właź do Rozmów w Tłoku i czuj się jak u siebie w domu, a już ja o to zadbam :)
|
|
Sob 17:47, 11 Kwi 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lizbona napisał: |
Rozgość się i rozgadaj :spoko: |
hmm, że sparafrazuje - czyż nie po tym można poznać kogoś naprawdę wyjątkowego, że można z nim posiedzieć i pomilczeć bez skrępowania...
|
|
_________________ i don't make peace, UN makes pace, i'm makin' a war... war is a game, games are to win, i am the winner...
Wysłany:
Sob 22:59, 11 Kwi 2009 |
|
Don Mourinho
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Izba Przyjęć |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20, 21, 22 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 Następny |
Strona 21 z 100 |
|