|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 545, 546, 547 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Oj tam, nie zawsze wychodzi tak jak na opakowaniu, ale nie ma co dramatyzować :) Lepszy ciemny, ale jednolity niż odrosty 10cm :?
Chociaż rzeczywiście od rudych do prawie czarnych to już przesada :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 20:39, 01 Paź 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Po dziś dzień nie wiem jakim cudem z rudej farby wyszedł ciemny brąz :? ale wyglądał fatalnie przy mojej karnacji. Byłam gotowa wybulić sporą kasę żeby wrócić do poprzedniego koloru, na szczęście jak byłam u rodziców moja zaufana fryzjerka uratowała sytuację i nie zrujnowała mi przy tym portfela :wink:
Wiec jednak od tamtej pory wolę pójść do specjalisty, niż później kombinować :D
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Sro 19:04, 02 Paź 2013 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Wiec jednak od tamtej pory wolę pójść do specjalisty, niż później kombinować Very Happy |
Ja mam ten komfort, że mimo bladości lepiej czuje się w brązach, więc raczej trudno zrobić mi za ciemny, o ile nie nakłada się czarnej farby :)
|
|
Wysłany:
Sro 19:10, 02 Paź 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hehe ale sama przyznasz, że jak nakładasz farbę blond albo rudą a wychodzą okolice ciemnego brązu to lekkie nieporozumienie :lol: Co w takim razie było w tej tubce? :shock:
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Czw 19:49, 03 Paź 2013 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela napisał: | Hehe ale sama przyznasz, że jak nakładasz farbę blond albo rudą a wychodzą okolice ciemnego brązu to lekkie nieporozumienie Laughing |
Nawet nie lekkie :D Ja tylko raz wystraszyłam się efektów farbowania, a dokładnie utleniania :) Chciałam się z ciemnych szybko przerobić na jasno i jakiś dowcipniś albo kretyn doradził mi utleniacz :] Byłam wtedy bardzo młoda i jeszcze bardziej głupia, kompletnie bez doświadczenia z farbami, jako że było to po moim pierwszym farbowaniu, więc kupiłam nałożyłam to cudo na łeb. Tak się wydałam z łazienki po zmyciu farby, że mama myślała, że wyszły fioletowe :mrgreen: Byłam żółta jak kurczaczek, a moja dowcipna rodzicielka stwierdziła, że nie da mi na farbę i będę tak chodzić - w końcu za głupotę trzeba płacić :mrgreen: Nie pracowałam wtedy, więc własnej kasy zero, no i chodziłam tak 3 miesiące, aż się zlitowała :roll:
|
|
Wysłany:
Pią 15:40, 04 Paź 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Byłam żółta jak kurczaczek, a moja dowcipna rodzicielka stwierdziła, że nie da mi na farbę i będę tak chodzić - w końcu za głupotę trzeba płacić Mr. Green |
Toż to czysta tortura dla kobity chodzić tyle czasu z dziwną fryzurą :lol:
Znajomy kiedyś sobie rozjaśniał włosy z ciemnego blondu do b.jasnego, oczywiście w domowym zaciszu. Wyleczył się z tego, kiedy zamiast blond wyszły mu niebieskie :D
Zzzimnoooo :(
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Pią 19:01, 04 Paź 2013 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Toż to czysta tortura dla kobity chodzić tyle czasu z dziwną fryzurą Laughing |
Najgorsze, że musiałam z tym jechać na wakacje na Mazury :roll:
Ale świeci piękne słońce :) Dziś w planach siłownia, niewielkie zakupy i lenistwo dla równowagi :mrgreen: Muszę się do poniedziałku trochę do porządku doprowadzić, bo mnie jakieś choróbsko łamie :?
|
|
Wysłany:
Sob 8:56, 05 Paź 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
My dzisiaj z in style po arkadii buszowaliśmy, chyba jutro znowu go wyciągnę na ciąg dalszy, bo już dzisiaj nie dałam rady łazić. A za tydzień pewnie powtórka z rozrywki tylko z twoim stylem, jak już mam gazety i muszę parę rzeczy kupić to zawsze miło jak jest te 20% taniej :lol:
Dodano 3 minut temu:
Cytat: | Muszę się do poniedziałku trochę do porządku doprowadzić, bo mnie jakieś choróbsko łamie Confused |
Mój też zakatarzony i wszyscy na niego fukaja, że zaraz mnie zarazi, więc się leczy herbata z miodem i kanapkami czosnkiem (to drugie jakoś mnie mało cieszy, bo oddech ma po tym zabójczy :cry: ). Kuruj się kuruj :)
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Sob 20:46, 05 Paź 2013 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie, witajcie, świeżo upieczona studentka wita.
Orientujecie się, czy wielką głupotą będzie rzucenie studiów po tygodniu, czy nie? :D
|
|
Nie 11:55, 06 Paź 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | (to drugie jakoś mnie mało cieszy, bo oddech ma po tym zabójczy Crying or Very sad ) |
Nie wątpię :) Moja mama całe życie leczyła się głównie czosnkiem - ale mama to mama, facet to facet :mrgreen:
Mirela napisał: | My dzisiaj z in style po arkadii buszowaliśmy, chyba jutro znowu go wyciągnę na ciąg dalszy, bo już dzisiaj nie dałam rady łazić. |
Czyli wprosiłaś się na urodziny Arkadii powiadasz? :) Ja unikam jak ognia centrów handlowych, bo tam staję się jeszcze bardziej aspołeczna niż zwykle :|
jeanne napisał: | Witajcie, witajcie, świeżo upieczona studentka wita.
Orientujecie się, czy wielką głupotą będzie rzucenie studiów po tygodniu, czy nie? Very Happy |
Aż tak źle? :>
Jeśli miałoby to być studiowanie dla studiowania, to nie warto się męczyć i tracić czasu. Obecnie liczy się doświadczenie, zawód, papierek mniej :roll: Aczkolwiek doświadczenie łatwiej jest zdobyć, będąc studentem, bo jako studentkę chętnie Cię zatrudnią, jako osobę ze średnim bez rozpoczętych studiów mniej chętnie :]
Ale myślę, że za jakiś czas zacznie Ci się podobać i rozkręcisz się. Studia dzienne poza domem to najbardziej beztroski czas (o ile nie pracujesz, żeby się utrzymać) - daleko od rodziców, bez kontroli, z kasą, jaka by nie była, ale pochodzi nie z Twojej pracy, więc chillout , a w dodatku jesteś pełnoletnia i daleko od domu wolno Ci prawie wszystko :)
|
|
Wysłany:
Nie 13:52, 06 Paź 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, daj sobie trochę czasu, zaklimatyzujesz się może jakoś :-) Ja na 1 roku po pewnych zajęciach też stwierdziłam, że chyba stąd spadam, ale to byłaby największa głupota w moim życiu, a dziś się już z tego śmieję.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 16:27, 06 Paź 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, dziewczyny dobrze prawią, nawet jak Ci się nie chce na zajęcia chodzić to z legitką łatwiej pracę nie znaleźć, bo składek za Ciebie odprowadzać pracodawca nie musi... do pierwszej sesji i tak Cię nie wywalą, a może po drodze się faktycznie wkręcisz jak parę razy na zajęcia pójdziesz i zechcesz zostać :lol:
A dzisiaj w końcu ciepło :jupi: aż się do parku wyturlaliśmy :mrgreen:
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Nie 17:48, 06 Paź 2013 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Orientujecie się, czy wielką głupotą będzie rzucenie studiów po tygodniu, czy nie? |
Aż tak źle? :przytul:
Jak na razie moje początki najlepiej opisuję to co powiedziała znajoma, co brzmiało mniej więcej tak: jak na razie jestem bardziej przerażona niż mi się podoba. I najgorzej będzie jak za 3 lata się okaże, że chce robić coś kompletnie innego...
|
|
Pon 14:57, 07 Paź 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | I najgorzej będzie jak za 3 lata się okaże, że chce robić coś kompletnie innego... |
Biorąc pod uwagę jak to u nas wygląda, 90% z Was niekoniecznie z własnego wyboru i tak będzie robić coś z zupełnie innej beczki, soo no worries i korzystajcie ze zniżek na komunikację miejską i alko w klubach póki je macie :mrgreen:
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Pon 15:53, 07 Paź 2013 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Biorąc pod uwagę jak to u nas wygląda, 90% z Was niekoniecznie z własnego wyboru i tak będzie robić coś z zupełnie innej beczki, soo no worries i korzystajcie ze zniżek na komunikację miejską i alko w klubach póki je macie Mr. Green |
Lepiej bym tego nie ujęła *piąteczka* :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 16:09, 07 Paź 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 545, 546, 547 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 546 z 552 |
|