|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 502, 503, 504 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
A ja się wreszcie zmobilizowałam i zalogowałam do konta w banku :) Przelałam większość środków ze starego banku, bo już go nie lubię i teraz tylko czekać na przesłanie karty debetowej przez nowy bank, bo zostawiłam sobie tylko 1000zł niecałe na starym koncie, więc na zbyt długo nie wystarczy :) A jak już na dobre zamknę stare konto, to może wreszcie przestaną do mnie dzwonić :)
Chociaż i tak pewnie niedługo zmienię nr telefonu, bo mnie pośrednik nieruchomości prześladuje i doradca kredytowy. Stara prawda, że jak się chce coś załatwić, to najlepiej na jakiś czas używać drugiej karty :roll:
Dodano 1 minut temu:
Juniuś napisał: | Tylko wkurzam się, bo mam znów piłkarza za "terapeutę", a już w poprzednim opowiadaniu go wykorzystałam i teraz nic nie mogę wymyślić Very Happy
|
A nie możesz wziąć innego terapeuty?
Dodano 1 minut temu:
Właśnie sobie uświadomiłam, że nie cierpię "swojego" mieszkania, bo jak gra tv, to ani poczytać, ani popisać nie można :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 15:45, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra, jak będziesz zmieniała nr telefonu, to dawaj znać :-D
alhambra napisał: | A nie możesz wziąć innego terapeuty? |
Chłopiec akurat interesuje się piłką nożną, więc to najbardziej pasuje i taki zamysł ma Pani Doktor :-P
Al, to słuchawki w uszy :-P dla mnie to jeden z nielicznych sposobów, kiedy mogę się skupić, bo tak to zawsze coś innego mnie rozproszy...
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 15:48, 01 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Al, to słuchawki w uszy Razz dla mnie to jeden z nielicznych sposobów, kiedy mogę się skupić, bo tak to zawsze coś innego mnie rozproszy... |
Przy muzyce też się nie skupię :(
Juniuś napisał: | alhambra, jak będziesz zmieniała nr telefonu, to dawaj znać Very Happy
|
Nie mam Twojego numeru, z resztą jak wielu innych, które miałam, ale zaginęły w akcji :)
|
|
Wysłany:
Sob 15:49, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nie mam Twojego numeru |
Bo się pogniewam :lol:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 15:53, 01 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale to nie moja wina. Telefon mi nawalił, więc go zresetowałam, ale okazało się, że przy okazji zeżarło mi wszystko łącznie z kontaktami, które niby miały być zapisane na SIM :) Obwieściłam to na fejsie, więc większość kontaktów odzyskałam, ale nie wszyscy mają fejsa, więc pozamiatane w tych przypadkach. A Ty masz fejsa, ale mnie olałaś :wink:
Dodano 2 minut temu:
No, zaraz i u mnie popada, coś mi się zdaje :) Może to i lepiej, bo jakoś się nieznośnie zaczyna robić.
|
|
Wysłany:
Sob 16:07, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | A Ty masz fejsa, ale mnie olałaś |
Nie widziałam wpisu :-D Podać? Dziwna sprawa z tymi kontaktami, powinno Ci wykasować tylko te z pamięci telefonu, a nie karty sim.
Sukces - zaczęłam pisać.
|
|
Wysłany:
Sob 16:10, 01 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Dziwna sprawa z tymi kontaktami, powinno Ci wykasować tylko te z pamięci telefonu, a nie karty sim. |
Tyle to i ja wiem, ale on całkiem ześwirował, więc się nieco poprzestawiało :) Ale może to i lepiej :)
Cytat: | Sukces - zaczęłam pisać. |
A ja wyciągnęłam na jutro 2 kumpele z forum na nalesniki :D
|
|
Wysłany:
Sob 16:12, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mniam, naleśniki. Wczoraj zjadłam aż pięć - ze szpinakiem, fetą, czosnkiem i z sosem serowo-brokułowym. Palce lizać :lol:
|
|
Wysłany:
Sob 16:15, 01 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Yyyy, no troszkę nie mój klimat :/ Ale jakieś z mięskiem albo na słodko sobie zjem :) Jakaś branżowa naleśnikarnia jest i już dawno miałyśmy ją odwiedzić :)
|
|
Wysłany:
Sob 16:17, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Branżowa naleśnikarnia? Uważaj lepiej, bo jeszcze jakaś Pani będzie Cię chciała wyrwać :-D
|
|
Wysłany:
Sob 16:21, 01 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No branżowa :D Nie obawiam się, bywałam już w takich miejscach i nie tylko w takich :) No cóż, stadami nie walą :D
Dodano 17 minut temu:
Dobra, idę sobie. Źle się czuję. Może jak się przytulę to mi się poprawi nastrój :(
|
|
Wysłany:
Sob 16:41, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, pewnie wyczuwają, żeś zajęta ;-)
|
|
Wysłany:
Sob 16:41, 01 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, to nie to :) W takich miejscach zwykle przebywa specyficzny gatunek ludzi, który chyba na mnie nie leci. Większe pole do popisu mam w zupełnie neutralnych miejscach, jestem otwarta :)
Dodano 2 minut temu:
Nie idę, zostaję i będę męczyć laptopa do wieczora, O!
|
|
Wysłany:
Sob 16:45, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, można tam znaleźć stereotypowe lesbijki, czy nawet kombinujące kobiety z dzieciakami na głowie? :P
|
|
Wysłany:
Sob 16:48, 01 Cze 2013 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś, do tej pory bywałam raczej w nocnych klubach tego typu, więc raczej stereotypowe :) Ale dam znać, jak będzie w tym jutrzejszym lokalu ;)
|
|
Wysłany:
Sob 16:49, 01 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 502, 503, 504 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 503 z 552 |
|