|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 482, 483, 484 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Ja mam jakiś w zwykłych tabletkach. Nie chciało mi się pić tego musującego. |
Ale ono jest przepyszne! Tylko zawsze mi wypiją :evil:
To ja już pisałam 2 matury. Jedną normalnie na angielskim w trzech częściach i teraz próbną. Że im się chciało układać Very Happy |
Słuchaj tego! Jutro piszą rozszerzoną i na tablicy jest piękna informacja. "Wszystkie klasy III po 4 lekcji są zwolnione do domu"
Pod spodem dopisek "Nie dotyczy klasy IIId i e"
Jesteśmy tacy wspaniali :buja w oblokach:
Ja bym musiała przymierzyć, bez tego mowy nie ma... |
Kamil się zaoferował, że może ze mną pójść na zakupy, ale obawiam się, że po pierwszej pół godzinie wyszedłby wściekły i już nie wrócił :hahaha:
To ja nikogo nie dręczę. Co tak obgadujesz? |
Bo ta klasa jest głupia o.O
Wymyślili temat filmu na studniówkę, że ktoś skacze z okna z klasy z fizyki, bo chce się zabić, bo przerosła go fizyka.
Są takie osoby, które wiedzą, że mają takie plecy w postaci rodziców, że "ja nie pójdę do odpowiedzi, ja chcę 1" i potem tego 1 nie mają :mdleje:
Nie mówiąc już o tym, jak dzisiaj ściągali i poszli lizać dupę nauczycielowi, żeby im nie obniżał oceny. Nie wpisał im pały, chciał tylko obniżyć o stopień, a ci i tak mają pretensje.
Hipokryzja poziom hard. Kasia w tamtym tygodniu uparła się, że ona chce pisać polski. Ok, babka pozwoliła jej samej pisać, jnam przełożyła, bo ją wybłagaliśmy [najpierw sie zgodziła, że nie piszemy, a jak ta wyskoczyła, że ona chce to babka zmieniła zdanie], a dzisiaj jak Kamila mówiła, że woli pisać dzisiaj sprawdzian z PP niż za tydzień, to Kasia stwierdziła, że "żal mi jej i jak to tak można nie byś solidarnym z klasą". :mdleje:
Nie mówiąc o hicie dzisiejszym. Koleżanka nie odzywa się do swoich psiapsiółek, bo one zdały prawko za pierwszym razem, a ona nie.
:mdleje:
|
|
Wysłany:
Sro 19:02, 28 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Po 3 tabsy rano i wieczorem, pomijając fakt, że magnez mam też w innych tabletkach przepisanych przez lekarza. Do tego musujące do picia.
|
To faktycznie sporo.
jeanne napisał: |
Słuchaj tego! Jutro piszą rozszerzoną i na tablicy jest piękna informacja. "Wszystkie klasy III po 4 lekcji są zwolnione do domu"
Pod spodem dopisek "Nie dotyczy klasy IIId i e"
Jesteśmy tacy wspaniali buja w obłokach |
Och jak miło :D
jeanne napisał: | Kamil się zaoferował, że może ze mną pójść na zakupy, ale obawiam się, że po pierwszej pół godzinie wyszedłby wściekły i już nie wrócił hahaha |
Nie wiem czy rozsądnie by go było wystawiać na taką próbę :hahaha:
Bo ta klasa jest głupia o.O
Wymyślili temat filmu na studniówkę, że ktoś skacze z okna z klasy z fizyki, bo chce się zabić, bo przerosła go fizyka.
Są takie osoby, które wiedzą, że mają takie plecy w postaci rodziców, że "ja nie pójdę do odpowiedzi, ja chcę 1" i potem tego 1 nie mają mdleje
Nie mówiąc już o tym, jak dzisiaj ściągali i poszli lizać dupę nauczycielowi, żeby im nie obniżał oceny. Nie wpisał im pały, chciał tylko obniżyć o stopień, a ci i tak mają pretensje.
Hipokryzja poziom hard. Kasia w tamtym tygodniu uparła się, że ona chce pisać polski. Ok, babka pozwoliła jej samej pisać, jnam przełożyła, bo ją wybłagaliśmy [najpierw sie zgodziła, że nie piszemy, a jak ta wyskoczyła, że ona chce to babka zmieniła zdanie], a dzisiaj jak Kamila mówiła, że woli pisać dzisiaj sprawdzian z PP niż za tydzień, to Kasia stwierdziła, że "żal mi jej i jak to tak można nie byś solidarnym z klasą". mdleje
Nie mówiąc o hicie dzisiejszym. Koleżanka nie odzywa się do swoich psiapsiółek, bo one zdały prawko za pierwszym razem, a ona nie.
mdleje
|
Od takich ludzi uciekałabym gdzie pieprz rośnie. Serio. Co prawda u nas też zdarzają się problemy i to różne. Te w stylu, że ktoś chce pisać a ktoś nie są akurat częste. Ale ogólnie nie podoba mi się, że w przyszłym roku rozstaję się z moją klasą :placze:
Mam 58% z podstawy z matmy i 54% z rozszerzonej biologii. Nie jestem zadowolona. Robię właśnie jakiś autoportret kulturalny na WOK. Nie wiem czy coś takiego co zrobiłam może być, nie wiem jak ma to wyglądać -,-
Była dzisiaj u nas pediatra na PP. Koleżanki ją zaprosiły. Opowiadała i stwierdziła, że przez tą pracę musiała pokonać swoją nieśmiałość i teraz po niej może tego nie widać. I że najbardziej nieśmiała dziewczyna w naszej klasie to ona. Wojtek się do mnie obrócił spojrzał na mnie i spytał czy też będę kiedyś taka wygadana -,-
|
|
Czw 21:22, 29 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wiem czy rozsądnie by go było wystawiać na taką próbę hahaha |
Biorę go na imprezę do mojej szkoły, on sie chyba zapłacze :hahaha:
Była dzisiaj u nas pediatra na PP. Koleżanki ją zaprosiły. Opowiadała i stwierdziła, że przez tą pracę musiała pokonać swoją nieśmiałość i teraz po niej może tego nie widać. I że najbardziej nieśmiała dziewczyna w naszej klasie to ona. Wojtek się do mnie obrócił spojrzał na mnie i spytał czy też będę kiedyś taka wygadana -,- |
Nasza polonistka też tak mowila :D Ale zachowuje się trochę tak hm... Dziecinnie przez to. Nie czai aluzji, ani niczego.
Ja dzisiaj przechodziłam dzień alienacji. Miałam dwa okienka i oba spędzilam w biedronce o.O
Cytat: | Ale ogólnie nie podoba mi się, że w przyszłym roku rozstaję się z moją klasą płacze |
Ja będe tęsknić chociażby za Konradem, czy za Kamilą... Ale za resztą? Nie bardzo.
Dzisiaj na matematyce zostałam wezwana do tablicy. Perfidnie, bo gościu widział, że ledwo jestem przytomna [godzina 8 rano to zdecydowanie zła pora]. Usłyszałam, że robię błędy, jak dziecko z podstawówki i dostałam +3*. Ale potem strzelił mi komplement, że hohoho! Że mam mózg matematyczny i żebym się wzięła do pracy.
*Przykre jest to, że wszystko zrobiłam dobrze, tylko zabrakło komentarza słownego i dostałam +3, a koleżanka która nie mogła poradzić sobie ze zwykłym zadaniem z proporcjami [n czekoladek to k kilokralorii, ile kalorii ma n+1 czekoladek, wtf?!] dostała 3. A najbardziej przykre jest to, że to powtórka materiału z klasy pierwszej, z którego "małą maturę" napisałam na 100%.
Żal.
|
|
Wysłany:
Czw 23:21, 29 Lis 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja dzisiaj przechodziłam dzień alienacji. Miałam dwa okienka i oba spędzilam w biedronce o.O |
Też bym wtedy poszła do Biedronki, gdybym mogła :mrgreen:
pantera mglista napisał: | To faktycznie sporo. |
Piję hektolitry bardzo mocnej kawy, więc żrę tego więcej niż ustawa przewiduje. Ale te w płynie akurat są smaczne :) Z resztą to mało ważne, bo według przepowiedni mojego lekarza sprzed lat zostały mi jeszcze względnie niecałe 2 lata życia :] Obiecał, że zejdę na zawał w wieku 30 lat, więc trzymam go za słowo :]
pantera mglista napisał: | Opowiadała i stwierdziła, że przez tą pracę musiała pokonać swoją nieśmiałość i teraz po niej może tego nie widać. I że najbardziej nieśmiała dziewczyna w naszej klasie to ona. Wojtek się do mnie obrócił spojrzał na mnie i spytał czy też będę kiedyś taka wygadana -,- |
Cóż, chyba skądś to znam :roll: Mi też wiele osób nie wierzy, kiedy starzy znajomi mówią albo ja sama, że jestem nieśmiała. Całe życie z tym walczę i przełamuję tę nieśmiałość w taki sposób, że wrażenie robię wręcz odwrotne :roll:
Dodano 5 godzin 23 minut temu:
Wiadomość z ostatniej chwili: alhambra od 17 grudnia zaczyna pracę w swojej wymarzonej firmie :jupi:
Dziękuję za uwagę :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 16:08, 30 Lis 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, gratulacje! Wierzyłam, że dostaniesz tę pracę!
Z próbnej chemii mam 42%, cel został osiągnięty. Żeby nie było tak różowo, oblałam wczoraj egzamin na prawko. Nie bolałoby mnie to aż tak bardzo, gdyby nie fakt, że następny egzamin mam umówiony na 22 stycznia -.- Podobno, gdy ktoś teatralnie się rozpłacze, potrafią jakimś dziwnym trafem znaleźć termin choćby za tydzień, no ale co poradzę, że nie potrafię odstawiać takich scenek :roll:
|
|
Pią 17:25, 30 Lis 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | alhambra, gratulacje! Wierzyłam, że dostaniesz tę pracę! |
Dzięki :) Ja już właśnie przestawałam wierzyć. Niby przed ostatnim etapem rozmów myślałam, że to już bardziej formalność, ale z dnia na dzień traciłam nadzieję. Na szczęście zadzwonili dziś przed końcem pracy, żeby z okazji Andrzejek przekazać dobre wieści :D Cieszę się zwłaszcza, że przystali na moje warunki finansowe :D
Cytat: | Z próbnej chemii mam 42%, cel został osiągnięty. Żeby nie było tak różowo, oblałam wczoraj egzamin na prawko. Nie bolałoby mnie to aż tak bardzo, gdyby nie fakt, że następny egzamin mam umówiony na 22 stycznia -.- Podobno, gdy ktoś teatralnie się rozpłacze, potrafią jakimś dziwnym trafem znaleźć termin choćby za tydzień, no ale co poradzę, że nie potrafię odstawiać takich scenek Rolling Eyes
|
Gratuluję próbnej matury, a jeśli chodzi o prawko, to nie przejmuj się ;) na pewno się uda, a z egzaminem jest jak z loterią - chybił/trafił :roll: Fakt, że do 22 stycznia troche czasu, ale przynajmniej może się jeszcze podszkolisz, jak masz kasę na dokupienie jazd.
|
|
Wysłany:
Pią 18:14, 30 Lis 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Cieszę się zwłaszcza, że przystali na moje warunki finansowe |
Tym bardziej super!
alhambra napisał: | Fakt, że do 22 stycznia troche czasu, ale przynajmniej może się jeszcze podszkolisz, jak masz kasę na dokupienie jazd. |
No właśnie kasa była i się skończyła. Musiałabym naruszyć zasoby odłożone na trasę koncertową GD, a byłoby to bardzo, bardzo bolesne. No cóż, do stycznia może uda mi się trochę uzbierać ;)
|
|
Pią 19:13, 30 Lis 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No cóż, do stycznia może uda mi się trochę uzbierać Wink
|
No to oby się udało, bo po takiej przerwie przyda się dokupić 2h :) Ja byłam cwana i jeździłam po nocach z bratem. Tzn. mój brat jest instruktorem i jeździłam po jego godzinach pracy, np. odprowadzałam samochód na parking okrężną drogą :mrgreen: Trochę lipa, bo samochodów wtedy za wiele nie było o tej porze na mieście, ale przynajmniej wyczucia pojazdu nie straciłam całkiem. Aczkolwiek egzamin i tak zdawałam na innym, więc musiałam go wyczuć na nowo :)
|
|
Wysłany:
Pią 19:51, 30 Lis 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Biorę go na imprezę do mojej szkoły, on sie chyba zapłacze hahaha |
Nie przesadzaj na imprezie z Tobą? Co najwyżej dopadnie Konrada :hahaha:
jeanne napisał: | Ja będe tęsknić chociażby za Konradem, czy za Kamilą... Ale za resztą? Nie bardzo.
Dzisiaj na matematyce zostałam wezwana do tablicy. Perfidnie, bo gościu widział, że ledwo jestem przytomna [godzina 8 rano to zdecydowanie zła pora]. Usłyszałam, że robię błędy, jak dziecko z podstawówki i dostałam +3*. Ale potem strzelił mi komplement, że hohoho! Że mam mózg matematyczny i żebym się wzięła do pracy.
*Przykre jest to, że wszystko zrobiłam dobrze, tylko zabrakło komentarza słownego i dostałam +3, a koleżanka która nie mogła poradzić sobie ze zwykłym zadaniem z proporcjami [n czekoladek to k kilokralorii, ile kalorii ma n+1 czekoladek, wtf?!] dostała 3. A najbardziej przykre jest to, że to powtórka materiału z klasy pierwszej, z którego "małą maturę" napisałam na 100%.
Żal. |
Wredne. Ale masz mózg matematyczny! :D Ja bym z odpowiedzi z maty kapę dostała.
Myśmy zaczęli dziś poloneza :hahaha:
alhambra napisał: |
Piję hektolitry bardzo mocnej kawy, więc żrę tego więcej niż ustawa przewiduje. Ale te w płynie akurat są smaczne Smile |
Mam teraz jakiś u dużej zawartości magnezu w magnezie więc zobaczę :hahaha:
alhambra napisał: | resztą to mało ważne, bo według przepowiedni mojego lekarza sprzed lat zostały mi jeszcze względnie niecałe 2 lata życia krzywy Obiecał, że zejdę na zawał w wieku 30 lat, więc trzymam go za słowo krzywy |
Skąd takie radosne proroctwa?
No wiesz umrzesz młodo, nie będziesz musiała się użerać na starość :]
alhambra napisał: | Wiadomość z ostatniej chwili: alhambra od 17 grudnia zaczyna pracę w swojej wymarzonej firmie jupi |
Gratulację! :przytul:
Salamandra napisał: | Z próbnej chemii mam 42%, cel został osiągnięty. |
:brawo:
Salamandra napisał: | Żeby nie było tak różowo, oblałam wczoraj egzamin na prawko. Nie bolałoby mnie to aż tak bardzo, gdyby nie fakt, że następny egzamin mam umówiony na 22 stycznia -.- Podobno, gdy ktoś teatralnie się rozpłacze, potrafią jakimś dziwnym trafem znaleźć termin choćby za tydzień, no ale co poradzę, że nie potrafię odstawiać takich scenek Rolling Eyes |
Następnym razem będzie lepiej.
Ja to znam tylko z opowieści. Podobno trzeba stać cierpliwie w kolejce, mieć szczęście i słuchać czy ktoś nie rezygnuję z terminu i wtedy prosi jak chcesz wcześniej.
|
|
Pią 23:29, 30 Lis 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | Gratulację! przytul |
Fynks :mrgreen:
pantera mglista napisał: | Skąd takie radosne proroctwa? |
Przy stanie, w jakim znajduje się moje serce i przy mojej osobowości tudzież sposobie życia to mu się wydało wielce prawdopodobne :mrgreen:
pantera mglista napisał: | No wiesz umrzesz młodo, nie będziesz musiała się użerać na starość krzywy |
Też wychodzę z tego założenia. W dodatku nie muszę się martwić tak przyziemnymi rzeczami jak to, co będzie z ZUS-em za 40 lat, co z moją emeryturą i do czego dojdzie w naszym cudownym kraju :]
|
|
Wysłany:
Sob 10:20, 01 Gru 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera napisał: | Ja to znam tylko z opowieści. Podobno trzeba stać cierpliwie w kolejce, mieć szczęście i słuchać czy ktoś nie rezygnuję z terminu i wtedy prosi jak chcesz wcześniej. |
Nie wiem jak w innych "wordach", ale w tym lubelskim są numerki, więc nie ma ani kolejek, ani nie można stać sobie do woli, podsłuchując innych :P Na pierwszy egzamin czekałam krótko, bo trzy tygodnie. Moja koleżanka tydzień. Teraz wszyscy się rzucili na prawko, żeby zdać teorię na starych zasadach, więc nic dziwnego, że końcówka roku jest zawalona.
Przestałam radośnie wyczekiwać na 6 grudnia, chyba się starzeję :C
|
|
Sob 15:01, 01 Gru 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Przestałam radośnie wyczekiwać na 6 grudnia, chyba się starzeję :C |
A ja wyczekuję teraz jeszcze bardziej, bo 6 grudnia minie 16 lat, odkąd mój psiak do mnie przyjechał. Co roku wspominam, jak oglądaliśmy razem swój pierwszy film :oops:
Salamandra napisał: | Nie wiem jak w innych "wordach", ale w tym lubelskim są numerki, więc nie ma ani kolejek, ani nie można stać sobie do woli, podsłuchując innych |
U mnie też są numerki. Żeby było ciekawiej przed wejściem do sali, w której są okienka, wisi karteczka o treści: "Jednocześnie może być załatwiana tylko jedna osoba" :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 16:21, 01 Gru 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie przesadzaj na imprezie z Tobą? Co najwyżej dopadnie Konrada hahaha |
Boru, na dyskoteki nie opłaca się z nim iść. Nikogo z mojej klasy nie było, wszyscy się uczą na bio :D
Wredne. Ale masz mózg matematyczny! Very Happy Ja bym z odpowiedzi z maty kapę dostała.
Myśmy zaczęli dziś poloneza hahaha |
Potem ja byłam wredniejsza, kazał mi powiedzieć koleżance jak się rozkłada różnicę szescianów to powiedziałam, że już nie pamiętam i poszłam spać :hahaha:
U nas ma być casting i bardzo dobrze, bo ja nie umiem tańczyć i gdybym musiała to bym sie popłakała :D
alhambra, gratulacje! Wierzyłam, że dostaniesz tę pracę! |
Przyłączam się do gratulacji :*
Cytat: | Nie bolałoby mnie to aż tak bardzo, gdyby nie fakt, że następny egzamin mam umówiony na 22 stycznia -.- Podobno, gdy ktoś teatralnie się rozpłacze, potrafią jakimś dziwnym trafem znaleźć termin choćby za tydzień, no ale co poradzę, że nie potrafię odstawiać takich scenek Rolling Eyes |
Sal jeśli cię to pocieszy, ja po miesiącu zdawałam plus minus. Jeździłam BEZNADZIEJNIE na jeździe z instruktorem dzień przed. Naprawdę. Wymuszenia pierwszeństwa, non stop mnie hamował i darł sie na mnie i powiedział mi, że nie zdam. Następnego dnia - bezbłędnie 8) I tak patrząc po ludziach, jeżdże lepiej niż ludzie którzy zdali za pierwszym razem. Wiec się nie martw ;* Gorzej tylko, że będzie śnieg już wtedy, ale trzymam kciuki żeby nie padało!
|
|
Wysłany:
Nie 19:51, 02 Gru 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | . Nie bolałoby mnie to aż tak bardzo, gdyby nie fakt, że następny egzamin mam umówiony na 22 stycznia -.- |
W moje urodziny więc zdasz na pewno. To nie jest żaden logiczny argument ale tak będzie :wink:
|
|
Nie 20:02, 02 Gru 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry Wieczor jak sie miewacie?
|
|
Wysłany:
Nie 21:38, 02 Gru 2012 |
|
GorillA
Pediatra

Miasto: Bulowice
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 482, 483, 484 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 483 z 552 |
|