Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 456, 457, 458 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Koty witają Juniuś

*ściska koty*

Boże, Łucja jest prześliczna, myślałam, że ją zjem :D pierwszy raz w życiu trzymałam takie małe dzieciątko na rękach i byłam wniebowzięta, już się nie mogę doczekać, kiedy pojadę znów.

PostWysłany: Sob 18:21, 06 Paź 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Juniuś, instynkt macierzyński Ci się włączył? :>

PostWysłany: Sob 18:48, 06 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
Juniuś, instynkt macierzyński Ci się włączył?

Nie, uwielbiam małe dzieciątka, ale czyjeś i na chwilę :-D

PostWysłany: Sob 18:58, 06 Paź 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Wyjdź za mąż i urodź gromadkę takich słodkich rozwrzeszczanych i rozkapryszonych bachorątek - to Cię uleczy :mrgreen:

PostWysłany: Sob 19:07, 06 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
Ale po co? Niech sobie lepiej od ust odejmą, ale dziecko musi mieć pełen wypas Mr. Green

Mój brat właśnie wczoraj tak pojechał... Nie dość, że ciągnie kasę od mamy i babci i uważa, że to ja mam lepiej, bo mama jeździ ze mną do sklepu [o.O no po jedzenie, które i tak on je? o.O], zamawia sobie rzeczy przez internet bez pytania, za które mama czy ma na to pieniądze, czy nie musi płacić, to jeszcze przy stole z teściami drugiego brata potrafi jej wypomnieć, że nie jest samodzielna finansowo o.O A i oburzyć się, jak mu powiem, że skończenie 18 lat nie oznacza dorosłości. No tak, wielce dorosły się znalazł, a ja taka gówniara 2 lata młodsza, która nie wie nic o życiu 8)

Cytat:

Boże, Łucja jest prześliczna, myślałam, że ją zjem Very Happy pierwszy raz w życiu trzymałam takie małe dzieciątko na rękach i byłam wniebowzięta, już się nie mogę doczekać, kiedy pojadę znów.

A ja się boję małą trzymać na rękach o.O Mi ciężko jest mojego 3,5kg kota trzymać, a co dopiero 5- miesięczne dziecko. Ale jest przekochana. Tak fajnie się śmieje i za palce łapie i gryzie :serducho: Ale swojego bym w życiu nie chciała :D

PostWysłany: Nie 8:47, 07 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Powiedz, że żartujesz, bo jestem w szoku Shocked I nikt nie wpadł w takim razie na pomysł żeby wynająć firmę z dekoracjami?! Ile wyniesie mniej więcej koszt tych dekoracji, jak sami kupujecie?

Powiedziałabym, ale nie chcę skłamać, bo nie pamiętam dokładnie. Kilkanaście tysięcy na pewno, nie wiem czy nie więcej.

alhambra napisał:
W życiu bym tyle nie zapłaciła za studniówkę i z cała pewnością rodzice moich znajomych rozpętaliby piekło

Ja też chciałam nie pójść w ramach bojkotu, ale od razu zaczęły się pytania dlaczego, gadki, że studniówka jest raz w życiu i tak dalej. Co miałam mówić? Że nie mam kasy? Są osoby w dużo gorszej sytuacji materialnej ode mnie, które idą i w ogóle się nie wahały. Więc głupio by mi było robić takie cyrki. Chociaż absolutnie nie mam ochoty płacić tak absurdalnej sumy.

Mi nikt nigdy nie dał dziecka na ręce. I w sumie im się nie dziwię ;)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 10:04, 07 Paź 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Mi nikt nigdy nie dał dziecka na ręce. I w sumie im się nie dziwię Wink

Ja miewałam wiele razy - nic w tym fajnego :shock:

Cytat:
Ja też chciałam nie pójść w ramach bojkotu, ale od razu zaczęły się pytania dlaczego, gadki, że studniówka jest raz w życiu i tak dalej. Co miałam mówić? Że nie mam kasy? Są osoby w dużo gorszej sytuacji materialnej ode mnie, które idą i w ogóle się nie wahały. Więc głupio by mi było robić takie cyrki. Chociaż absolutnie nie mam ochoty płacić tak absurdalnej sumy.

Ja nawet nie mówię o tym, żeby nie pójść. Raczej chodziło mi o próbę negocjacji tej chorej sumy. Jawnie ktoś Was robi w balona i dziwi mnie tylko to, że rodzice nie interesują się, na co idzie ta kasa. Na pewno jest jakiś komitet rodzicielski, itp. Czy to wymysł moich czasów był? :> Ktoś tą studniówką się zajmuje. Dla nikogo nie ma znaczenia, że przepłaca dwukrotnie? :shock:
jeanne napisał:
No tak, wielce dorosły się znalazł, a ja taka gówniara 2 lata młodsza, która nie wie nic o życiu Cool

No tak, życie w wieku 20 lat na garnuszku mamusi i babci rzeczywiście jest mega dorosłe :]

PostWysłany: Nie 10:41, 07 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne napisał:
Mi dziwnie tam przychodzić, bo JEST GENIALNIE. Ludzie są strasznie fajni, całkiem inaczej niż w u mnie.

No wiesz ja mam akurat ludzi całkiem fajnych, ale rozumiem ;)

jeanne napisał:
Najgorszy jest taki... apatyczny nauczyciel. Który tak Ci jedzie, ale ze spokojem w głosie, że hohoho. My dzisiaj z Konradem w ramach powtórzenia przed maturą zrobiliśy sobie na godzinie wychowawczej metabolizm cukrów, jak jedliśmy osiemnastkowe ciastka, mniam!

Ja sama nie wiem. Myślałam, że się wezmę jakoś i ogarnę przez ten weekend, ale rany ten początek tak mnie zniechęca :( Brakuję mi jeszcze jakieś słabej oceny z biologii do kolekcji -,-

jeanne napisał:
U nas na chemii było 8 pał Very Happy Ale już wiem, czemu inni mają 5 - wszyscy chodzą na korki do naszej nauczycielki z tego, co dzisiaj usłyszałam hahaha

W ogóle mam dzisiaj genialny dzień Very Happy Jutro klasa jedzie na pielgrzymkę, więc ja tymczasem wybywam na weekend do Gośki. To jest beznadziejnie zły pomysł, ale co zrobić hahaha

Ja powinnam dreptać na kółko z maty, bo podobno niektóre zadania z tych kartek robią, ale że jest o 7.15 a ja niewiele rozumiem z jej tłumaczenia zawsze, uznałam, że chyba muszę dać sobie radę sama.
Co chwilę słyszę, że ktoś chodzi na jakieś korki, a ja nic. Głupio mi prosić nawet jeszcze o kasę na coś takiego :roll:

Dodano 4 minut temu:

jeanne napisał:
W ogóle dyrektor powiedział, że jak nie pomoże zamykanie drzwi, wprowadzanie identyfikatorów i po szkole będą się kręcić ludzie z budowlanki, to będziemy mieć ochronę hahaha No w porę, ciekawe jak ja teraz Kamila przemycę hahaha

Dasz radę! A do tej pory ktoś z nauczycieli zwracał na niego uwagę?

Salamandra napisał:
Dostałam kosza od własnego kumpla, a zapytałam go tylko, czy nie poszedłby ze mną na studniówkę. Po kilku tygodniach powiedział mi, że wolałby pójść z dziewczyną. Tylko, że on nie ma dziewczyny, więc nie mam pojęcia jak mam rozumieć to, co powiedział.
No cóż. Poza tym jest pięknie.

:przytul:
Moja studniówka też jest w szkole, mamy sami dekorować itd. Nie wiem jakie będą koszty, ale to co mówisz mnie przeraża. Zresztą ja nadal nie wiem czy pójdę, a o tym, żeby z partnerem w ogóle nie ma mowy.

Dodano 3 minut temu:

W ogóle przeczytałam nową książkę Musierowicz McDusię. Muszę powiedzieć, że po 4 latach jakie minęły od wydania poprzedniej części spodziewałam się więcej. Poza tym ja już chyba nie umiem czytać takich książek. Denerwowały mnie wyeksponowane wątki miłosne...
No nic, ja chcę "Czas złych baśni", wolę fantastykę :D

PostWysłany: Nie 11:15, 07 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Ja mogę iść jako partner :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

PostWysłany: Nie 12:11, 07 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Powiedziałabym, ale nie chcę skłamać, bo nie pamiętam dokładnie. Kilkanaście tysięcy na pewno, nie wiem czy nie więcej.

Słuchaj, a jakbyś poszła do samorządu szkolnego i zaproponowała żeby jakaś firma zrobiła te dekoracje? Przecież chyba nikt nie chce przepłacać?

Cytat:

No tak, życie w wieku 20 lat na garnuszku mamusi i babci rzeczywiście jest mega dorosłe krzywy

:hahaha: No i to mu powiedziałam, że dorosłym będzie wtedy, gdy będzie niezależny finansowo. Oburzył się biedaczek :hahaha: Ja tylko czekam, aż zrobi dziewczynie dziecko i oboje się tu się przeniosą żeby mama ich utrzymywała :D
Cytat:

Ja sama nie wiem. Myślałam, że się wezmę jakoś i ogarnę przez ten weekend, ale rany ten początek tak mnie zniechęca Sad Brakuję mi jeszcze jakieś słabej oceny z biologii do kolekcji -,-

Za miesiąc matury próbne, a ja nic nie powtórzylam, jestem pro. Myślę, że im gorzej napisze te próbne, tym bardziej będę miała motywacje żeby się ogarnąć.
Cytat:

Co chwilę słyszę, że ktoś chodzi na jakieś korki, a ja nic. Głupio mi prosić nawet jeszcze o kasę na coś takiego Rolling Eyes

Ja nie chodzę i nie myślę chodzić. Jak sobie sama nie poradze to znaczy, że medycyna nie jest dla mnie i tyle 8)
Cytat:

Dasz radę! A do tej pory ktoś z nauczycieli zwracał na niego uwagę?

Nie, ale u mnie to jest tak, że nauczycieli nie ma nigdy tak "na szkole". Siedzą w pokoju nauczycielskim i tyle. W szkole jest ok 1000 uczniów, więc nie ma możliwości kojarzyć wszystkich. Ale jak już każdy będzie musiał mieć identyfikator wyciągnięty, no to... :| Zresztą to widać, jak ktoś idzie kopernik-budowlanka. Żal.

PostWysłany: Nie 12:23, 07 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Za miesiąc matury próbne, a ja nic nie powtórzylam, jestem pro. Myślę, że im gorzej napisze te próbne, tym bardziej będę miała motywacje żeby się ogarnąć.

Z reguły próbne są trudniejsze niż normalna ;) Celowy zabieg, żeby pokazać uczniom, ile jeszcze mają braków i zmotywować ich w ten sposób do nauki :) Przy okazji nastraszyć :)

Dodano 2 minut temu:

jeanne napisał:
Ja tylko czekam, aż zrobi dziewczynie dziecko i oboje się tu się przeniosą żeby mama ich utrzymywała Very Happy

No tak, wtedy osiągnąłby już szczyt bycia darmozjadem :mrgreen:

jeanne napisał:
hahaha No i to mu powiedziałam, że dorosłym będzie wtedy, gdy będzie niezależny finansowo. Oburzył się biedaczek hahaha

Dziwisz się? :D Zazwyczaj, jak powiesz utrzymankowi, że to nie dorosłość tylko pełnoletność i zburzysz jego piękny światopogląd i wysokie mniemanie o sobie, to się oburza :lol:

PostWysłany: Nie 12:35, 07 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Z reguły próbne są trudniejsze niż normalna Wink Celowy zabieg, żeby pokazać uczniom, ile jeszcze mają braków i zmotywować ich w ten sposób do nauki Smile Przy okazji nastraszyć Smile

Znając mnie to jeszcze napisze na 0% i tyle będzie dobrego z moją wiedzą, a raczej jej brakiem :D
Cytat:

No tak, wtedy osiągnąłby już szczyt bycia darmozjadem Mr. Green

W sumie to moja mama już ich utrzymuje, nawet podpaski jej kupuje 8)

Cytat:

Dziwisz się? Very Happy Zazwyczaj, jak powiesz utrzymankowi, że to nie dorosłość tylko pełnoletność i zburzysz jego piękny światopogląd i wysokie mniemanie o sobie, to się oburza Laughing

Najlepsze było jak próbował mi potem jechac, że w takim razie ja dorosła też nie jestem! A no i usłyszałam, że niczym się nie różnię od tych dziewczyn, które wrzucają po 60 zdjęć takich samych w lustrze na nk, bo ja też mam dużo zdjeć! Aha. :hahaha:

PostWysłany: Nie 12:54, 07 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Najlepsze było jak próbował mi potem jechac, że w takim razie ja dorosła też nie jestem! A no i usłyszałam, że niczym się nie różnię od tych dziewczyn, które wrzucają po 60 zdjęć takich samych w lustrze na nk, bo ja też mam dużo zdjeć! Aha. hahaha

No to Ci pojechał :hahaha: Ja też mam dużo zdjęć :) Co prawda nie są to sweet focie robione "z ręki" czy przed lustrem, ale jednak mam dużo :)
Cytat:
W sumie to moja mama już ich utrzymuje, nawet podpaski jej kupuje Cool

Nie no, rewelacja :roll: A ta dziewczyna dobrze się z tym czuje? Pewnie tak. Czuje się jak u siebie w domu, jak w rodzinie. W końcu są tacy dorośli... :roll:
Cytat:

Znając mnie to jeszcze napisze na 0% i tyle będzie dobrego z moją wiedzą, a raczej jej brakiem Very Happy

Sądzę, że nie będzie tak źle ;) Każdy musi przez to przejść, niestety :?

PostWysłany: Nie 13:06, 07 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

No to Ci pojechał hahaha Ja też mam dużo zdjęć Smile Co prawda nie są to sweet focie robione "z ręki" czy przed lustrem, ale jednak mam dużo Smile

Aż przejrzałam znowu jej zdjęcia, to był błąd ;D

Cytat:

Nie no, rewelacja Rolling Eyes A ta dziewczyna dobrze się z tym czuje? Pewnie tak. Czuje się jak u siebie w domu, jak w rodzinie. W końcu są tacy dorośli... Rolling Eyes

Tzn. nie jest do końca tak, bo jej podobno nic w domu nie kupią. Tylko dlaczego ja muszę uważać, co biorę, a on weźmie wrzuci, co najdroższe i to dla obcej osoby i zadowolony? o.O
Cytat:

Sądzę, że nie będzie tak źle Wink Każdy musi przez to przejść, niestety Confused

Już sie zacznę przygotowywać na to, jak będą krzyczeć hahaha!

PostWysłany: Nie 13:21, 07 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Tzn. nie jest do końca tak, bo jej podobno nic w domu nie kupią.

Jasne, bo pewnie każą jej się liśćmi zabezpieczać, już to widzę :wink: Laska ściemnia i robi z siebie ofiarę :roll:
jeanne napisał:
Aż przejrzałam znowu jej zdjęcia, to był błąd ;D

W sensie czyje? :>

PostWysłany: Nie 13:45, 07 Paź 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 456, 457, 458 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 457 z 552

Skocz do: