|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 446, 447, 448 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | A ja mam piżamę w czarne koty |
jeśli chodzi o kocie gadżety, to ja dorzucam kolczyki. więcej rzeczy nie pamiętam ;-)
|
|
Wysłany:
Sob 12:40, 22 Wrz 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Ja zrobiłam żonie kubek z jej kotem :) Czarno-biały :) Mamy kalendarz z kotami i psami. Chyba nic więcej, nie licząc koca - pantery :roll:
|
|
Wysłany:
Sob 13:17, 22 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | nie licząc koca - pantery |
zapomniałabym o kocu z tygrysem 8)
jak lejdis night?
|
|
Wysłany:
Sob 13:40, 22 Wrz 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | jak lejdis night? |
Hmmm...lekko sztywnawo, drogawo, krótko, w przypadkowym lokalu, do którego chyba nie pasowałyśmy i do którego z całą pewnością więcej nie pójdę chociażby z uwagi na podejrzany smak piwa :roll: Temat głównie mojej byłej pracy, przy którym miałam odruch wymiotny :?
|
|
Wysłany:
Sob 14:25, 22 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera napisał: | Chciałam zamówić kumplowi podkładkę pod mysz ze zdjęciem (grafika z jednej gry online). Ale zwątpiłam widząc rosmannie i fotojokerze punkty o ochronie praw autorskich i ponoszeniu kosztów -,- |
Zamów na allegro. Tam się nie czepiają ;)
Po dzisiejszym dniu doszłam do wniosku, ze jestem z tych, którzy po prostu do końca życia będą jeździć autobusem. Tylko pieniędzy zainwestowanych w naukę jazdy szkoda.
|
|
Sob 19:57, 22 Wrz 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Tylko pieniędzy zainwestowanych w naukę jazdy szkoda. |
ochłoń, weź dodatkowe jazdy, a gdy poczujesz, że czujesz się pewnie i egzaminator Cię nie zagnie, wtedy zapisz się na egzamin :D
|
|
Wysłany:
Sob 20:09, 22 Wrz 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | A ja mam piżamę w czarne koty |
pokaż
aktualnie marzę o flanelowej piżamie i ciepłych skarpetach :D
Kiedy zaczną grzać?!
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Sob 20:19, 22 Wrz 2012 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak na razie to zagina mnie instruktor i to na każdym kroku. Dziś musiałam zatrzymać samochód, żeby on mógł się uspokoić. Nie, nie był zły. Wyglądał bardziej, jakby miał się rozpłakać. W sumie teraz chce mi się z tego śmiać, ale wtedy było raczej odwrotnie. W takim tempie, to egzamin będę zdawać w środku zimy. Może to i lepiej - nie będzie dobrze widać linii na jezdni :mrgreen:
Luuupus! *tuli*
Gdzie byłaś i co robiłaś, jak cię nie było?
|
|
Sob 20:21, 22 Wrz 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Kiedy zaczną grzać?! |
Też dziś zadałam to pytanie :D Póki co jeszcze nie śpię we flanelowej pidżamce, ale za to nasza kołdra jest mega ciepła :D Ale w skarpetach spać nie umiem :?
rocket, idąc za Twoją radą, nigdy nie powinnam była zapisywać się na egzamin :mrgreen:
Dodano 1 minut temu:
Salamandra napisał: | W takim tempie, to egzamin będę zdawać w środku zimy. Może to i lepiej - nie będzie dobrze widać linii na jezdni Mr. Green |
Egzamin w ciężkich warunkach zimowych fajny nie jest, ale trasy na pewno są krótsze :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 20:24, 22 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja mam problemy nawet z jazdą w deszczu, przy śnieżycy chyba nie ruszyłabym z miejsca. Ale tak jak mówisz - krótsza trasa no i mniejsza szansa zauważenia, że najechało się na obszary wyłączony z ruchu :P
|
|
Sob 20:29, 22 Wrz 2012 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem normalnie z siebie dumny bo udało mi się przedwczoraj załapać na wykład Franka Wilczka, nabyć jego książke i wziąć autograf :jupi: Będzie co dzieciom pokazywać...
W ogóle jak matka mi wypisała liste rzeczy jakie powinnienem wziać do akademika to się przeraziłem. Z bólem teraz musze znosić takie rzeczy jak wybór kolorów pieprzniczek i solniczek oraz sterty innego badziewia. Normalnie jakbym jechał studiować do Padwy za czasów Kochanowskiego... :?
|
|
Sob 20:34, 22 Wrz 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | W ogóle jak matka mi wypisała liste rzeczy jakie powinnienem wziać do akademika to się przeraziłem. Z bólem teraz musze znosić takie rzeczy jak wybór kolorów pieprzniczek i solniczek oraz sterty innego badziewia. Normalnie jakbym jechał studiować do Padwy za czasów Kochanowskiego... Confused |
Dla mnie podczas przygotowań do wyprowadzki największą frajdą było, że kupuję sobie sama wybrane gadżety do mieszkanka :P
|
|
Wysłany:
Sob 20:54, 22 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jutro wkleję fotkę specjalnie dla Ciebie ;-)
Oglądałam właśnie po raz enty film "Pamiętnik", bo tvn7 emituje, ale nie patrzę do końca, bo nie mam ochoty płakać.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 22:37, 22 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja ogólnie tamten dałam na prezent, ale z kotami też mam dużo *,* To ostatnie moje zakupy: |
Fajne :) Ja mam jeszcze podobny do tych trzech ostatnich i taki z niebieskim kotem.
jeanne napisał: | Ja od 2 tygodni nie sprzątam w pokoju, nie wynoszę brudnych ubrań, śmieci- niczego. Nie mam siły. Syf kiła i mogiła, najwyżej wyhoduje jakieś bakterie. Dzisiaj jestem taka skonana, że nie mam siły nawet się umyć, a co dopiero sprzątać, czy się uczyć o.O |
Ja czasem ogarniam, ale szybko się robi z powrotem bałagan.
jeanne napisał: | Tylko, że ona mi powie, że skoro nie jadę to nie musi mi dawać, a ja chcę torbę z kotem Sad Moja torba z tamtego roku jest w opłakanym stanie. |
A nie możesz jakoś na zasadzie, że chciałaś jechać, a skoro nie jedziesz to chcesz kasę na torbę?
Głupio mi po wczorajszej imprezie -,-
|
|
Nie 10:32, 23 Wrz 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | Głupio mi po wczorajszej imprezie -,- |
A co narozrabiałaś? :>
Co do porządków to mi się często nic nie chce, ale moja uwielbienie czystości i porządku bierze zwykle górę i zwijam tyłek, zmuszając się do sprzątania :) Najczęściej z czasem dostaję takiego poweru, że zrobię więcej niż planuję :)
|
|
Wysłany:
Nie 10:38, 23 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 446, 447, 448 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 447 z 552 |
|